Bak kulissene: Det gode, det dårlige og bunnlinjen

Når jeg tar en kø fra søstersiden vår, CNET, vil jeg dele denne ukens innlegg i tre seksjoner: Det gode, det dårlige (eller Work In Progress) og the Bottom Line.

Det gode: mobil

Som en del av vår nylige nyutforming, har vi fullstendig oppusset mobilversjonen av nettstedet vårt for å gjøre det mer tilgjengelig for rask, underveis lesing fra alle enheter. Statistikken viser at du godkjenner. Besøkene til mobilnettstedet til TechRepublic har økt med over 250% den siste måneden, og vi forventer at denne trenden bare vil fortsette å vokse i tiden etter PC.

Å gi den mobile versjonen av TechRepublic en ansiktsløftning er bare det første stadiet i vårt arbeid med å hjelpe deg å få oss med, uansett hvor du er eller hvilken enhet du har i lommen. Ganske snart lanserer vi de første utgivelsene av TechRepublic Android- og iPhone-appene. I likhet med den nåværende versjonen av vår mobile side, vil de første versjonene av appene våre gi deg mulighet til å følge med på alt det flotte blogginnholdet vi leverer, direkte fra din telefon eller iPod.

Den andre versjonen av Android- og iPhone-apper vil utvide funksjonaliteten deres kraftig utover bare å konsumere blogginnhold. Jeg lagrer detaljene for et nytt innlegg når vi kommer nærmere lanseringen av versjon to. Vi er veldig glade for vårt mobile momentum, og vi ser frem til å få tilbakemeldinger om versjon én når den blir utgitt.

Arbeid pågår: Fora

Vi forandret ting. Du fortalte oss hva som forandret seg til det bedre og hva som forandret seg for det verste. Vi hørte. Du vil ha svar, ikke mer hyperbole.

Som jeg diskuterte i forrige innlegg og kommentarer, har vi et stort antall alternativer - store og små - tilgjengelig for oss. I innlegget mitt neste uke vil jeg legge ut hva vi planlegger å gjøre for å forbedre opplevelsen din i forumene, og når du kan forvente å se noen av disse endringene.

Hovedpoenget: Hjelp med å bruke det nye nettstedet

Mye av de siste tilbakemeldingene vi har fått, går på linje med "Hvordan gjør jeg dette?" eller "Jeg pleide å gjøre X på denne måten på det gamle nettstedet, så hvordan gjør jeg det på det nye?" Redaktørene våre er her for å hjelpe og har laget en rekke vanlige spørsmål for å få deg pekt i riktig retning. I tillegg har elskerinnen til alle ting TechRepublic Out Loud, Sonja Thompson, skapt et par videoutganger om TechRepublics spørsmål og svar-avdeling og stemmeregler.

Hvis du har sett gjennom vanlige spørsmål, men ikke fant svaret du søkte, gi oss beskjed i diskusjonstråden nedenfor slik at vi kan hjelpe deg med å legge ut oppdateringer. Du vil ikke bare hjelpe deg selv, du vil hjelpe alle som bruker vanlige spørsmål.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com