Baidus open source edge computing-plattform vil legge til flere AI-evner til selvkjørende biler

CES 2019: show floor sneak peek Bill Detwiler tar deg videre til CES 2019-showet før dørene offisielt åpnes.

Mer fra CES 2019

  • Bilder: Rart, sprøtt og kult tech på CES 2019
  • Bilder: Den beste smarte kontorteknologien på CES 2019
  • Jamie Foxx snakker teknisk under HANDL-lanseringsarrangementet på CES 2019
  • CES 2019: De store trendene for virksomheten (ZDNet Special Feature)

På CES 2019 onsdag introduserte den kinesiske søkergiganten OpenEdge, en edge computing-plattform som selskapet demonstrerer for miljødeteksjonsoppgaver for biler, droner og andre bevegelige systemer. OpenEdge-drevne enheter kan bruke programvarestabelen for "datainnsamling, meldingsdistribusjon, funksjonsberegning, AI-inferanse og skysynkronisering, " ifølge en pressemelding.

OpenEdge er den lokale komponenten i Baidu Intelligent Edge, en kommersiell Software as a Service (SaaS) -tilbud som er en del av Baidus skytjenester, selv om selskapet bemerker at den også er kompatibel med modeller "som er trent i mainstream AI-rammer som PaddlePaddle og TensorFlow. " På samme måte vil "enheter distribuert med BIE være i stand til sømløst å utveksle data med Baidu ABC Intelligent Cloud, utføre filtreringsberegning på sensitive data, og også cache-data, utføre frittstående databehandling og gi tilbakemeldingskontroll i sanntid når det er uten nettverk eller når nettverkstilkobling er ustabil. "

Autonome kjøretøyer og bedriften (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon) | Last ned gratis PDF-versjon (TechRepublic)

Baidu slipper to produkter som benytter seg av OpenEdge-plattformen. BIE-AI-BOX er utviklet i samarbeid med Intel, og "kobles til kameraer i kjøretøy for å optimalisere videoanalyse og vil offisielt tilby AI-apper for veggjenkjenning, overvåkning av bilkarosserier og sjåførens atferdsgjenkjenning." BIE-AI-Board er utviklet i samarbeid med NXP Semiconductor, og kan integreres i annen maskinvare - til og med så liten som droner - for deteksjonsoppgaver.

Baidu og Ford kunngjorde et samarbeid for selvkjørende biler i oktober i fjor, og paret ventet en lansering av fullstendig autonome kjøredelingsbiler innen 2021. Biler har vært et sentralt fokus fra CES, med Intel Mobileye som førte autonome biler til Beijing innen 2022, og tilkoblede og semi-autonome konsepter fra Hyundai, Qualcomm og Toyota, i tillegg til denne svette rumpeboboten designet av Ford.

Baidu har ikke spesifisert lisensvilkårene for open source-komponentene i OpenEdge, eller informasjon om priser eller tilgjengelighet for BIE-AI-BOX eller BIE-AI-Board.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • OpenEdge er den lokale komponenten i Baidu Intelligent Edge, et kommersielt SaaS-tilbud, som er en del av Baidus skytjenester.
  • Selskapet slipper to maskinvareprodukter, BIE-AI-BOX eller BIE-AI-Board som utnytter OpenEdge-plattformen.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com