Gjennomsnittlig iTunes-bruker lytter bare til 19% av musikkbiblioteket

Nettbrukere har febrilsk lastet opp musikkbibliotekene sine de siste månedene med lanseringene av Amazon Cloud Player og Google Music Beta. Begge tjenestene er lagringsskap hvor brukere kan laste opp musikkfilene sine og deretter spille dem via en nettleser på flere datamaskiner eller enheter, eller med en Android-app.

Imidlertid blir visdommen ved denne tilnærmingen stilt spørsmål ved av nye data utgitt av Music WithMe, som tar en konkurrerende tilnærming til å administrere et musikkbibliotek på en mobil enhet. Basert på Music WithMes erfaring de siste tre årene med å trådløst synkronisere iTunes med BlackBerry- og Android-enheter, gjorde den noe dataknusing på de anonyme brukerdataene, og slo fast at den gjennomsnittlige iTunes-brukeren bare spiller 19% av musikken i biblioteket hennes.

Det betyr at de fleste brukere aldri hører på over 80% av musikken i bibliotekene. Høres ut som et forferdelig sløsing med plass i skyene Google og Amazon.

Musikksjef Jeff Fedor, Music WithMe, sa: "Vi har vært heldige nok til å lære av brukerne våre de siste tre årene om hva de vil, og enda viktigere hvordan de faktisk oppdager, deler og synkroniserer musikk. Tilbakemeldinger fra brukerne og data, som 19% statistikk, kjør virkelig hjem hvor mye behov det er for gode musikkoppdagelsesverktøy. Søkefunksjonen som vi nettopp lanserte er et av disse verktøyene. Det er en måte for folk å oppdage musikk på tvers av delt musikk, sin egen musikk, Amazon, iTunes og til og med YouTube. "

Music WithMe lar deg synkronisere spillelister, artister og album over-the-air (Wi-Fi eller mobil) fra iTunes-biblioteket ditt (ved hjelp av en hjelper-app for Mac eller Windows) til Android-enheten din. Men fokuset er ikke på å synkronisere hele biblioteket, bare de tingene du vil spille akkurat nå. Fokuset er også på sosiale medier og sosial musikkoppdagelse, og lar deg enkelt twitta sangen du spiller og lytte til de populære sangene andre brukere spiller for øyeblikket.

Forvent at dette konseptet med å laste opp musikkfiler mot bruk av nett- og sosiale musikktjenester skal varme opp på mandag på Apple WWDC 2011, siden Apple forventes å lansere streamingtjenesten som et alternativ (eller kompliment) til tradisjonell iTunes.

Les også

  • Apples neste grense: Dataene dine
  • Bli med: Live analyse av Jobb-keynote hos Apple WWDC

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com