Automasjon smi fremover i bedriften

Cisco Live 2019: Emerson Automation trapper opp tilgangspunkter for å forbedre tilkoblingen Bob Karschnia fra Emerson Automation Systems forklarer hvordan Wi-Fi-tilkoblingen forbedres for arbeidere i feltet med oppgraderte tilgangspunkter.

Dette var året automatiseringsteknologier ville "bli spissen for det digitale transformasjonsspydet, " ifølge en prediksjon fra Forrester Research.

Automasjonsteknologier refererer til et mangfoldig programvare fra robotprosessautomatisering (RPA) til forretningsprosessstyring (BPM) til kunstig intelligens (AI) og videre.

I følge Forrester blir de en nøkkelinvestering for CIO-er og deres virksomheter. Disse teknologiene omformer også jobbene til menneskelige ansatte ettersom programvaren i økende grad utfører rote, repeterende oppgaver.

Mens organisasjoner gjør fremskritt i automatiseringsarbeidet sitt, sliter de aller fleste med å skalere sine RPA-initiativer, ifølge Leslie Joseph, hovedanalytiker ved Forrester.

Dette skyldes "utfordringer rundt utvikling av forretningssaker, styring, organisatorisk innretting og mangelen på kulturelle rammer for styring av automatisering, " sa Joseph.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Den intelligente leverandøren av prosessautomatiseringsprogramvare Bizagi ønsker å endre det med lanseringen denne uken av en plattform som naturlig lar organisasjoner kombinere AI / maskinlæring, digital og robotautomasjon i skyen.

Bizagi sa at det muliggjør digitale og robotprosesser fra Blue Prism, UiPath og Automation Anywhere for å dra nytte av Microsoft Azures kognitive tjenester.

"Fra et AI-perspektiv er en kritisk ny funksjon at brukere nå bare kan laste opp en CSV-fil og velge hvilke attributter de vil forutsi, '' sa Gustavo Gómez, administrerende direktør i Bizagi." Bizagi vil da velge den mest passende maskinlæringen algoritme. Med dette kan du låse opp kraften til AI uten hjelp av en dataforsker. "

Tidspunktet for utgivelsen er bra, observerte Craig LeClair, visepresident og hovedanalytiker på Forrester, fordi "RPA-markedet er veldig varmt."

Det er en trend mot intelligente prosessautomatiseringsplattformer som "kombinerer RPA, som gjør enkel oppgaveautomasjon uten læringsforståelse, med noen av de praktiske AI-komponentene som tekstanalyse som kan rippe gjennom e-post eller med en chatbot som kan føre en samtale med mennesker, "Sa LeClair.

Mange store teknologiselskaper har kunngjort IPA- eller automatiseringsplattformer inkludert Virtusa, Genpact og Tech Mahindra, samt programvareleverandører som Kofax og Hello Systems, sa LeClair, som også er forfatteren av boken, "Invisible Robots in the Quiet of the Night. "

Han anslår at en tredjedel av alle teknologiselskaper vil komme ut med en automatiseringsportefølje som inkluderer RPA og forskjellige AI byggeklosseplattformer.

"Det Bizagi gjør er positivt, bare ikke revolusjonerende, " sa LeClair. "De er et eksempel på en digital prosessautomatisering eller BPM-leverandør som omfavner RPA på en positiv måte og legger til AI-evner og legger det i skyen."

Automatiseringshinder

For øyeblikket bremser automatiseringsinitiativer kun med fokus på RPA fordi en bot bare kan håndtere enkle prosesser med liten variasjon, sa LeClair. For eksempel kan den håndtere en 18-minutters avstemming i kundefordringer som skjer 1.100 ganger i måneden.

Forrester bemerket nylig at "mer enn 50% av selskapene med RPA-tiltak har mindre enn 10 roboter i produksjon."
Men "for å være mer transformerende og skape nye kundeopplevelser ... må du legge til et analyselag for å legge til kontekst og gjøre mer interessante ting, " sa LeClair, for eksempel å aktivere bothåndteringen av inngående e-postmeldinger for å løse klager og andre kundeserviceproblemer i en effektiv måte.

RPA-teknologien kan bare håndtere strukturert, merket informasjon og kan for eksempel ikke gå gjennom 1 000 e-poster og trekke ut ord og deretter gjøre dommer om hvilken bøtte den e-posten skal gå til for oppløsning, sa han.

Å legge til analytiske funksjoner som naturlig språkbehandling som kan forstå ord og normalisere informasjon, blir en spillveksler, sa LeClair.

Gómez sa ja til og sa at en av kundene, Deutsche Post DHL, automatiserte sin faktureringsprosess slik at ansatte kan fakturere riktig skatt når de transporterer varer i nesten alle land over hele verden. "Dette er en ende til ende Bizagi-prosess som kombinerer menneskelig arbeid med roboter som trekker på og legger inn data i gamle systemer, " etter at boten tar data fra systemet og oppretter saker, sa han.

Orkestrasjonsfunksjoner er avgjørende for å få dette til, la LeClair til, fordi "du prøver å kombinere disse forskjellige teknologiene for å samkjøre med en bestemt brukssak."

Det meste av RPA forekommer i driftsområder som økonomi, regnskap og HR. Akkurat nå er ikke den viktigste hemmeren for å skalere boter teknologien - men å komme med de rette prosessene, sa han. LeClair rådet virksomheter til å følge Forresters "Rule of Five", tre enkle regler som alle involverer nummer fem for å bruke RPA.

Her er de tre reglene:

  • Fem avgjørelser tatt. RPA har begrensede regler. Derfor er det fornuftig å kombinere RPA med en plattform som inkluderer BPM og maskinlæring, som i Bizagi-utgivelsen.
  • Fem applikasjoner fikk tilgang. Programmer endres og RPA-boter manipulerer applikasjoner direkte, slik at jo færre involvert jo bedre.
  • Fem hundre klikk, dvs. tastetrykk, klikk og musebevegelser. Å holde klikkene under 500 er en god tommelfingerregel for å holde oppgavene enkle og repeterbare.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com