Å oppnå Pilgrim's Bounty i World of Warcraft

Nytt i World of Warcraft i år er en høsttakkefest-ferie kalt Pilgrim's Bounty. Kjører fra 22. november 2009 - 28. november 2009, er Pilgrim's Bounty en samling av ni prestasjoner (med noen duplisert for hver fraksjon) som fører til en meta-prestasjon: Pilgrim (Horde, Alliance), som inkluderer "Pilgrim" tittel og et lubben Tyrkia-kjæledyr.

For å begynne, ta turen til en hvilken som helst større by og finn en vanlig; i fraksjonsbyer vil disse være medlemmer av den byens løp. I Shattrath vil nisser være vanlige, og i Dalaran vil det være en blanding av nisser i kloakk, mennesker i nærheten av allianseseksjoner og blodalver i nærheten av hordeseksjonene.

Når du har funnet en vanlig, ta deres søken og gå videre til nærmeste fraksjonsby for å begynne høytidsfeiringen. Rett utenfor hver fraksjonsby vil du se to bord med fem seter, flere NPC-er og noen tønner med forsyninger - plukke opp oppdrag du ser. De fleste oppdragene krever matlaging av forskjellige matvarer med høytidsstema; Du kan få oppskriftene mot en pålydende avgift fra enten en av NPC-ene eller en hvilken som helst av tønnene med forsyninger. Disse leverandørpoengene inneholder også noe av det materialet du trenger for å lage all Pilgrim's Bounty-mat. Noen av matvarematerialene er rasespesifikke, så du må besøke Undercity, Orgrimmar, Thunder Bluff og Tirisfal Glades for å få hele listen over materialer. De løpsspesifikke materialene er som følger:

  • Undercity: Ripe Tirisfal gresskar til gresskarpai
  • Orgrimmar: Tangy Southfury tyttebær til tyttebærchutney
  • Thunder Bluff: Mulgore søtpotet til kandert søtpotet
  • Tirisfal Glades: Du må ta turen hit for den ville kalkunen for å lage langsomt stekt kalkun (dette er et unntak fra regelen). Du kan dobbeltdyppe disse for en prestasjon.

Den andre oppskriften du lager, er krydderbrødstapping; alt av materialer kan kjøpes fra den tidligere nevnte leverandøren og fat. Du må kjøpe nok av hvert materiale til å lage omtrent 30 oppskrifter for den første dagen; påfølgende dager krever 20 av hver vare. Når du har laget nok av hver oppskrift til å slå inn for hvert av de fem daglige oppdragene du plukket opp, vil du være 22% av veien til å være en full pilegrim. Disse prestasjonene er Now We Cookin '(Horde, Alliance) og Pilgrim's Progress (Horde, Alliance). Når du slår inn de daglige oppdragene, må du sørge for at du plukker opp en pilegrimshatt, en av bryststykkene (enten pilgrims antrekk, pilgrims kjole eller pilgrims kappe) og åtte tyrkiske skyttere. Siden det bare er fem daglige oppdrag, må du ta to dager for å få det hele.

Mens du besøker hver større by, må du stille deg til et Bountiful Table og spise fem av hver mat som er tilgjengelig der for å oppnå Pilgrim's Paunch-prestasjonen (Horde, Alliance). Forsikre deg også om at du sitter ved et annet sete hver gang, slik at du kan passere hver type mat for å dele er bryr seg. Mens du jobber med å dele er bryr seg, bør du også få matkjempe! Du kan finne andre rikholdige bord på mange mindre byer i hele Azeroth.

Den neste tingen å jobbe med er The Turkinator. Med denne prestasjonen må du drepe 40 ville kalkuner som streiferer over hele Tirisfal Glades og Elwynn Forest. Fangsten er at hvert påfølgende drap må følge det forrige drapet med ikke mer enn 25 sekunder. Hvis du prøver dette i høsttider, vil det bli tøft. Jeg gjorde dette klokken 08.00 en morgen, og det fungerte bra. Denne prestasjonen vil gi deg mer enn nok vill kalkuner for nødvendig matlaging.

Deretter, når du skaffer deg Turkey Shooters, kan du jakte på en useriøs av hvert mulig løp (Human, Orc, Undead, Dwarf, Night Elf, Troll, Blood Elf og Gnome) og skyte dem for å få Turkey Lurkey. Å finne roguer fra den motsatte fraksjonen vil være tøft for karakterer på lavere nivå, men alle med tilgang til Dalaran bør gjøre det bra.

Den nest siste bragden er Terokkar Turkey Time. Du fullfører denne prestasjonen ved å kjøre Sethekk Halls-forekomsten i Auchindoun-området i Terokkar Forest i utlandet. For et nivå 80 skal dette være - hvis ikke solo-enkelt - enkelt å gjøre som et par eller som en liten gruppe. En gruppe på fem nivå 80-tallet skal gjøre kort arbeid med dette nivået 70 forekomst. Alt du trenger å gjøre er å drepe Talon King Ikiss (uttales som "øye-kyss") mens du har på deg den nevnte hatten og brystsporet.

Til slutt, don hatten og brystet stykke igjen og dra til hver Alliance-fraksjon-spesifikke by for å sitte ved et rikholdig bord. Å gjøre dette på hver by vil gi den niende og siste bragden for Pilgrims Bounty: Pilgrims fare (Horde, Alliance). Avhengig av når du oppnår denne prestasjonen, kan det være ganske enkelt (si kl. 08.00) eller veldig vanskelig (si kl. 20.00).

I motsetning til de fleste høytidsprestasjoner, krever Pilgrims Bounty at spillerne har oppgradert til minst Burning Crusade for å fullføre. Ettersom nykjøpte boksespill nå kommer med WoW Classic og Burning Crusade sammen, og onlineoppgraderingen er ganske billig, er dette sannsynligvis et viktig poeng, men jeg ville at WoW- spillere skulle være klar over det.

Har du prøvd Pilgrims Bounty-oppdrag og feriebegivenheter? I så fall, hva tenkte du?

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com