Atlantis-åpenbaringen er en sidevender

Jeg var ferdig med å lese Thomas Greanias ' The Atlantis Revelation for et par dager siden, og jeg satt igjen samtidig som ønsket mer og følte meg glad for at det var over.

Jeg ville ha mer fordi historien var godt skrevet og grundig fornøyelig (den er på samme måte som opplevelsesromanene til Clive Cussler); men jeg var glad for å fullføre boka fordi historien var som en berg-og-dal-bane - etter den første "bakken", er det ingen stopp før helt til slutt. Alt jeg kunne gjøre var å henge på, glede meg over turen og håpe at hjertet mitt taklet spenningen. (Vel, jeg sier at jeg var glad for å være ferdig med boken, men jeg er skuffet over at dette er den siste avbetalingen i forfatterens Atlantis- serie.)

Historien

Atlantis-åpenbaringen fortsetter historien om arkeolog Conrad Yeats og søsteren Serena Serghetti som begynte i Raising Atlantis og ble videreført i Atlantis Prophecy . På grunn av historien og samspillet mellom de to hovedpersonene, anbefaler jeg at du leser de to første bøkene, som er tilgjengelige i ett bind med tittelen The Atlantis Legacy, før du hopper inn i den tredje delen i serien; Ellers ville det være som å gå inn i en film som var to tredjedeler over - selv om du liker den, ville du ikke kunne følge komplottet.

Atlantis-åpenbaringen dreier seg om en gjenstand med ødeleggende kraft, hvis opprinnelse lå i den tapte nazistiske antarktiske basen som er nevnt i Atlantis-profetien . Legg til det faktum at den europeiske grenen av Alignment fremdeles er intakt, er klar over eksistensen av gjenstanden, og at Yeats (av sine egne grunner) søker etter den tapte u-båten som antas å ha ført gjenstanden. Yeats er tvunget til å stole på sine ferdigheter og hans evner som hans ganske unike arv gir ham bare for å overleve Alignens tørst etter hevn.

Alle fans av eventyrhistorier med fungerende binyrene vil glede seg over Atlantis Revelation .

Hvis du har lest noen avdrag fra Greanias ' Atlantis- trilogi, hva var dine inntrykk av forfatterskapet og historiene? Del tankene dine i diskusjonen.

Relaterte ressurser

  • Les et utdrag fra The Atlantis Revelation på Simon & Schuster-nettstedet. ( Merk: TechRepublic og Simon & Schuster er CBS-egenskaper.)
  • Legg inn en film-trailermashup-konkurranse for The Atlantis Revelation .
  • Last ned eBok-versjonen av The Atlantis Revelation fra iPhone App Store.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com