AR headsetprodusent Magic Leap skifter til virksomhetsfokus

Topp 5 grunner til at AR og VR er for virksomheten Forstørret og virtual reality er ikke bare for videospill lenger. Tom Merritt diskuterer de fem beste måtene virksomheter kan dra nytte av AR og VR.

Mer om IoT

 • Topp 10 IoT sikkerhetsrisikoer for virksomheter
 • 3 viktigste hemmere for IoT-adopsjon i bedriften
 • Internet of Things-policyen (TechRepublic Premium)
 • For mer om IoT og andre nyvinninger, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev fra Next Big Thing.

Magic Leap, en aktør i det blandede virkelighetslandskapet, kunngjorde en ny enterprise-pakke med tjenester, samt en oppdatert versjon av Magic Leap One Creator Edition.

Den nye utgaven, ikke opprinnelig kalt Magic Leap 1, er egentlig bare et rebrand, men Enterprise Suite presenterer nye funksjoner som vil hjelpe organisasjoner å engasjere seg i romlig databehandling, ifølge pressemeldingen.

Jukseark: AR Tools fra Apple: RealityKit og Reality Composer (gratis PDF) (TechRepublic)

Det første Magic Leap One, som ble utgitt i 2018, var et augmented reality (AR) headset rettet mot kreative fagpersoner og brukere fra hverdagen, rapporterte CNETs Scott Stein. Imidlertid, med en prislapp til $ 2 295, virket ikke den tiltenkte brukerbasen som den best passform.

Denne påstanden ble bekreftet med utgivelsen av salgsnummeret til Magic Leap i begynnelsen av desember, noe som avslørte at Magic Leap bare solgte 6000 AR-headset i løpet av de første seks månedene av lanseringen - og falt ekstremt kort til administrerende direktør Rony Abovitzs opprinnelige mål om å selge 100.000 Magic Leap One systemer i samme periode.

Etter så lite salg ser det ut til at Magic Leap endrer publikum, og gir nytt navn til enheten for å skifte den fra et skaperfokusert system til et forretningsfokusert system.

Med begynnelsen av det nylig navngitte headsettet og Enterprise Suite-funksjonene, samlet Magic Leap alle de nye tjenestene og programvaren sammen, med en prislapp på $ 2.995, antatt fordøyelig for store bedrifter.

I pressemeldingen ble det beskrevet følgende hovedfunksjoner i Enterprise Suite:

 • Magic Leap 1, en oppdatert versjon av Magic Leap One Creator Edition.
 • To års tilgang til dedikert omnikanalsupport.
 • To års tilgang til Device Manager med support på bedriftsnivå fra Magic Leap. Enhetsbehandling lar autoriserte administratorer kontrollere viktige aspekter ved å jobbe med Magic Leap 1, slik at de kan konfigurere og konfigurere enheter, se bruksmålinger, distribuere apper og oppdateringer eksternt og låse eller tørke fjernt utstyr om nødvendig.
 • To års tilgang til et RapidReplace-program, slik at du raskt kan få en ny enhet hvis du trenger en.
 • En utvidet to års garanti for å garantere Magic Leap 1 fungerer alltid som den skal.

Romlig databehandling, eller konvergensen av AR, virtual reality (VR), mixed reality og human reality, kommer til bedriften. Spesielt headset fra Magic Leap presenterer forretningsapplikasjoner på tvers av fire viktige områder: Kommunikasjon, samarbeid og samtilstedeværelse, 3D-visualisering, læring og assistanse og stedsbaserte tjenester, ifølge utgivelsen.

Applikasjoner i hvert av disse kjerneområdene utvikles av Magic Leap og dets partnere, inkludert Across Realities, Arvizio, Eon Reality, HyperLoop, Immersion Analytics, Immersiv, Minsar, Nomtek, Obsess, PTC, RoOomy, Spatial, Taqtile, Verses og VIM, utgivelsen sa.

"Kunngjøringen innvarsler ankomsten av et nytt kapittel for romlig databehandling med en avansert teknologiplattform for bedrifter i alle bransjesektorer, " sa Omar Khan, Chief Product Officer i Magic Leap, i utgivelsen.

Å ta et sprang på fire viktige områder

1. Kommunikasjon, samarbeid og co-nærvær

I løpet av de neste månedene vil Magic Leap gi ut Jump, et betaprogram for kommunikasjon, samarbeid og med-tilstedeværelse, heter det i utgivelsen.

Jump vil tillate folk som enten er fysisk eller digital til stede å samarbeide om prosjekter og møter. Denne muligheten gjør at organisasjoner kan slå sammen digitalt innhold og opplevelser med mennesker hvor som helst.

For eksempel kan arkitekter eller eiendomsutviklere gå gjennom en 3D-modell av et nabolag eller bygningskart under en idédugnad, uansett om alle møtemedlemmer fysisk er til stede i samme rom. Ikke bare gjør dette samarbeidet mer effektivt, men det reduserer også kostnadene for ansattes reise, ifølge utgivelsen.

2. 3D-visualisering

Med 3D-visualisering er brukerne i stand til å ta innsiktsdrevne beslutninger med rask iterasjon. Magic Leap Man kan lage visuelle modeller av alt fra tunge maskiner til omviklede datasett, heter det i utgivelsen.

Evnen til å visualisere kompleks informasjon og konsepter i 3D kan hjelpe teamene å skaffe verdifull innsikt, danne handlingsplaner og lage nye ideer. For eksempel brukte Hyperloop Transportation Technologies denne funksjonen for å visualisere de forskjellige teknologiene og passasjersystemene, ifølge utgivelsen.

3. Lær og assist

Lær og hjelp hjelper deg med å reskillere og opplære ansatte via romlig databehandling. Ved å gjennomføre treninger i et romlig databehandlingsmiljø, er ansatte i stand til å tjene på en trygg og kostnadseffektiv måte, heter det i utgivelsen

Produksjonslinjeoperatører kan for eksempel få opplæring i nye, komplekse monteringsoperasjoner som de kan praktisere i et digitalt miljø. Denne praksisen kan bidra til å skape bedre hastighet og nøyaktighet i daglige operasjoner, ifølge utgivelsen.

4. Lokasjonsbaserte opplevelser

Magic Leaps stedsbaserte opplevelsesfunksjon lar brukere bringe den digitale verdenen inn i fysiske rom og live-begivenheter. For eksempel kan organisasjoner gjennomføre pop-up-opplevelser eller permanente installasjoner på museer, messer, idrettssteder og universitetshøgskoler, heter det i utgivelsen.

Med romlig databehandling kan selskapene tilby produktkjøp med en ubegrenset katalog over varelager, digital produktprøvetaking eller unike underholdningsrom, la utgivelsen til.

For mer kan du sjekke guiden din til blandet reality-teknologi på ZDNet.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

 • DevOps: Et jukseark (TechRepublic)
 • Microsoft HoloLens 2: En innsidehåndbok (TechRepublic nedlasting)
 • Hvordan smart tech transformerer transportbransjen (TechRepublic Premium)
 • Teknologi som forandret oss: 1970-tallet, fra Pong til Apollo (ZDNet)
 • Disse smarte pluggene er hemmeligheten bak et sømløst smarthus (CNET)
 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
 • Tom Merritts Topp 5-serie (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: Magic Leap

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com