Apples Siri: Et jukseark

Video: Digitale assistenter ... på mindre enn to minutter Bruker du en digital assistent som Siri eller Alexa? Har du noen gang vært nysgjerrig på hvordan de fungerer? Finn ut her ... på mindre enn to minutter

Noen ganger gir tilsynelatende små nyvinninger enorm innvirkning. Det er helt sikkert vist at det stemmer med Apples personlige digitale assistent fra Siri. Den stemmeaktiverte portvakten omformer så måten folk samhandler med enheter på, at Alfabetes tekniske rådgiver Eric Schmidt har uttalt at funksjonen utgjør en trussel for Googles underliggende søkebransje.

Uansett retorikk har Siri sine fans, med Apple som avslører den digitale assistenten oppfyller mer enn 1 milliard forespørsler per uke. Apples HomePod høyhøyttalerhøyttaler utvidet teknologiens rekkevidde til kundenes hverdagslige interaksjoner, og nye watchOS-fremskritt utvider den virtuelle assistentens rekkevidde og nytte.

Mer om Apple

 • Apples 5 viktigste forretningstjenester i tiåret
 • iPhone 11: Et jukseark
 • Apple Watch Series 5: Et jukseark
 • 20 Apple-tastatursnarveier forretningsbrukere trenger å vite

Apple kunngjorde på sin Worldwide Developers Conference (WWDC) i 2018 at Siri blir oppdatert for å inkludere prediktiv veiledning og anbefalinger. Fremgang på maskinlæring, Siris stemmegjenkjenningsevne og evnen til å lære av brukernes atferd og rutiner smelter sammen for å gjøre det hele mulig. macOS, iOS og watchOS-oppdateringer innleder en ny tid der Siri-snarveier og forbedret watchOS-integrasjon gjør det enda enklere for brukere å lage tilpassede Siri-påminnelser og motta prediktive varsler og tilpassede anbefalinger uten å måtte bruke mye, om noen, ekstra krefter.

Enten du vil forkorte tiden som kreves for å svare på et spørsmål, planlegge en tur, sjekke status for en flyging, ta en alternativ vei hjem på grunn av trafikkoverbelastning, sende en beskjed som forteller andre at du kjører bak, eller send en tekstmelding eller skaffe navigasjonsinformasjon uten å måtte skrive, tilbyr Siri intelligent assistanse som tilpasser seg den enkelte brukers nyanser over tid. Tilgjengelig i alle Apples operativsystemer - iOS, macOS, watchOS og tvOS - brukere kan tilpasse den digitale portvakten for å ha forskjellige stemmer og endre måten tjenestene blir aktivert på.

Siri ble opprinnelig introdusert som en frittstående iOS-app av Siri Inc. Apple kjøpte selskapet i april 2010. Funksjonen ble deretter integrert i iOS som dateres til versjon 5, hvoretter funksjonen jevnlig ble rullet inn i Apples andre plattformer, inkludert watchOS, tvOS, og macOS. Plattformen støtter nå rundt 20 språk i flere titalls land.

Vi vil oppdatere dette juksearket når ny informasjon er tilgjengelig om Siri. Denne artikkelen er også tilgjengelig som nedlastning, Cheat sheet: Apples Siri (gratis PDF).

Kortfattet sammendrag

 • Hva er Siri? Siri er en digital personlig assistent som utfører søk og fullfører handlinger som svar på en sluttbrukers naturlige stemmekommandoer og lærer av en brukers oppførsel og rutiner for å gi prediktive anbefalinger og informasjon.
 • Hvorfor betyr Siri noe? Siri introduserer en innovativ og revolusjonerende søke- og instruksjonsstrategi, som blir adoptert av konkurrenter (inkludert Amazons Alexa, Google Assistant og Microsofts Cortana), som endrer måten brukerne samhandler med enheter og skaffer informasjon. Ved å utnytte maskinlæring og kunstig intelligens evner, forbedres den virtuelle assistentens nytte uten å kreve ytterligere brukerinteraksjon.
 • Hvem påvirker Siri? Brukere av en hvilken som helst Apple-enhet - enten utstyret er en smarttelefon, nettbrett, stasjonær datamaskin, bærbar PC, Apple TV, iPod touch, klokke eller HomePod-lydhøyttaler - kan få tilgang til Siri-evner, som hjelper til med å utnytte investeringer brukeren har gjort i digital innhold og materiale på tvers av alle Apple-enheter og tjenester som bruker en Apple ID.
 • Hva er den potensielle personvern- og sikkerhetsrisikoen ved bruk av Siri? Kunstig intelligens, slått sammen med maskinlæringstrender og stemmegjenkjenningskapasitet i en virtuell assistent, vekker flere viktige personvern- og sikkerhetsproblemer. Den virtuelle assistenten samler inn og utnytter intim kunnskap og detaljer om hver brukers personlige og profesjonelle liv. Med slik verdsatt informasjon kommer store beskyttelsesansvar, men Apple hevder å være opp til oppgaven.
 • Hvordan får du og bruker Siri? Siri er integrert i iOS, macOS, watchOS og tvOS. Brukere kan tilpasse innstillinger for den virtuelle assistenten, som automatisk integreres i moderne Apple-enheter.

Tilleggsressurser:

 • Bilder: 10 måter fagpersoner kan få mer ut av stemmeassistentene sine (TechRepublic)
 • Bilder: 14 måter fagfolk kan øke produktiviteten sin med virtuelle assistenter (TechRepublic)
 • Hvordan implementere AI og maskinlæring (ZDNet spesialrapport) | Last ned rapporten som en PDF (TechRepublic)
Bilde: CNET / Tyler Lizenby

Hva er Siri?

Siri er en digital personlig assistent, integrert i operativsystemene til Apple-enheter, som gjør det mulig for brukere av Apple-enheter å få svar på spørsmål, sjekke været, bekrefte flyreiser, utføre søk, svare på spørsmål, fullføre handlinger, sende en melding og mye mer. Den tidsbesparende funksjonen bruker naturlig språk og krever ikke å lære sofistikerte eller ukjente kommandoer. I tillegg tilpasser Siri seg til brukerens nyanser, lærer av tidligere operasjoner og utnytter en enhets eksisterende muligheter for å utvide nytten med et minimum av brukerinstruksjoner eller interaksjon.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Siri er ikke et verktøy som skal brukes i hektiske, støyende miljøer, eller et verktøy som skal utnyttes for å utføre komplekse kommandoer, for eksempel redigering av videoer eller bilder. I stedet utmerker den digitale portvakten seg med å utføre tidsbesparende kommandoer ("Hey Siri, vennligst tekst min ektefelle som jeg kjører fem minutter bak"), ved å åpne en spesifikk fil ("Hey Siri, vennligst åpne 2018-budsjettarket"), og få tilgang til spesifikke bilder ("Hey Siri, vennligst åpne det nye albumet for fotoopptak") for å lære om du trenger å ta en paraply til kundemøtet ditt ("Hey Siri, kommer det til å regne klokka 15:00?"), og lignende oppgaver.

Ikke selg Siris muligheter, men Apple tipper Siris mulighet til å booke turer, foreta betalinger og vise spesifikke filer, blant andre handlinger også. Jo mer tid du bruker sammen med Siri, jo mer lærer du hvordan den kan brukes til å utføre nye og kreative oppgaver.

Visstnok vil Apple fortsette å investere i AI-assistenten. Apple kunngjorde på WWDC 2017 at de bruker dyp læring for å forbedre Siris drift. Stemmeintonasjon og justering av justeringer hjelper deg med å skape en mer naturlig klingende stemme, mens teknologien også drar nytte av læring på enheten slik at den kan svare bedre på spørsmål, gi mer relevant informasjon og til og med anbefale foreslåtte artikler, tekstendringer og søkestrenger basert på brukerens tidligere oppførsel.

Siri-nyheter på WWDC 2018.

Bilde: Brandon Vigliarolo / TechRepublic

Og på WWDC 2018 kunngjorde Apple nye watchOS-innovasjoner som gjør Siri enda enklere å bruke. Brukere trenger bare å heve håndleddet og begynne å snakke - de trenger ikke å si "Hey Siri, " for å begynne å gi kommandoer og spørsmål til den virtuelle assistenten. WatchOS Siri Face vil også begynne å støtte interaksjoner med tredjepartsapper, og inkluderer forbedringer som å estimere pendeltider og levere kontekstuelle oppdateringer, for eksempel for sportsbegivenheter.

Siri-lyden forbedrer seg også jevnlig. iOS 13 og macOS Catalina introduserer nevraltekst for tale, også kjent som Neural TTS. Mens Apple tidligere har brukt korte lydklipp som er spilt inn av skuespillertalent og satt sammen for å danne ord, uttrykk og setninger, med Neural TTS høres den resulterende talen mer ut som normalt menneske som snakker med naturlig vekt og tråkkfrekvens. Effekten merkes spesielt når Siri snakker lengre, mer komplekse utsagn.

Tilleggsressurser:

 • WWDC: iOS 13, iPadOS, Mac Pro og mer av det virksomheter trenger å vite (TechRepublic)
 • Med iOS 12 blir Siri endelig den AI-drevne assistenten vi trengte (TechRepublic)
 • iOS 12: Siri-snarveier, gruppe FaceTime og 'Memoji' Animoji of you (CNET)
 • WWDC 2017: Apple gir Siri topp fakturering på watchOS 4, Apple Watch (ZDNet)
 • 11 nye Siri-funksjoner du kan prøve i iOS 10, macOS Sierra og Apple TV (CNET)
 • Apple iOS 10: Første titt på forbedrede Siri viser bedre kontroll over tredjepartsapper (ZDNet)

Hvorfor betyr Siri noe?

I stedet for at brukere må stoppe det de gjør, navigere til forskjellige menyer og applikasjoner, få tilgang til tastaturet, skrive inn spesifikke instruksjoner og bla gjennom og til og med revidere resultater, lar Siri brukere levere enkle og naturlige stemmekommandoer til Apple-enheter. Enten du søker å spille av en video, åpne en fil, skaffe navigasjonsinformasjon, se et spesifikt fotoalbum eller utføre andre oppgaver, kan brukerne raskt utføre alle disse handlingene ved å bruke Siri via minimalt forstyrrende stemmekommandoer.

Tatt i betraktning brukere som konfigurerer Apple-enheter til å bli med iCloud- og iTunes-kontoer, blir innholdet (regneark, dokumenter, presentasjoner, PDF-er, videoer, bilder, filmer, TV-serier, musikk og andre filer) tilgjengelig for alle Apple-enhetene deres tilgjengelig for Siri. Resultatet er et mye mer samarbeid, effektivt og produktivt forhold mellom en sluttbruker, sluttbrukerens digitale innhold (filer, bilder, videoer, musikk, applikasjoner, skytjenester osv.), Og enheter (Apple TV, iPhone, Mac, bilunderholdningssystem, watchOS og iPad) som ofte krever minimal stemmeinteraksjon for å sortere, lokalisere, se og få tilgang til.

Siri forenkler også oppgaven med å utnytte andre Apple-teknologier. For eksempel kan en iPhone-bruker mens du er på farten instruere Siri om å planlegge en klientavtale 14:00 på tirsdag. Når Apple-brukeren kommer tilbake til kontoret, driver på sin Mac og åpner Apple-kalenderen, vil møtet allerede være tilstede i kalenderen, forutsatt at brukeren har konfigurert Apple Kalender riktig på alle enhetene sine. Apples lukket raskt gapet fra å kunne legge inn slik informasjon mens du er på farten til å kunne legge inn og synkronisere slike data ved hjelp av enkle stemmekommandoer. Konsekvensene er effektive og omfattende.

På WWDC 2017 kunngjorde Apple utgivelsen av en ny Siri-høyttaler. Kalt HomePod, den Bluetooth-aktiverte, selvjusterende high-fidelity-enheten som inneholder seks mikrofoner for å utvide Siri-funksjonalitet. Apple-brukere kan utnytte Siri-taleinteraksjonsteknologier (tenke stemmekommandoer), slik at enheten kan spille Apple Music, kontrollere smarte hjemme-tilbehør, svare på generelle kunnskapshenvendelser, stille klokker og tidtakere, skaffe nyheter og værinformasjon, og til og med få trafikkrapporter og oversettelser .

På sin årlige WWDC i 2018 kunngjorde Apple introduksjonen av Siri-snarveier. Funksjonen tillater enhver app å få tilgang til Siri. Brukere kan tilordne nøkkelsetninger til bestemte apper, for eksempel "Siri, jeg mistet nøklene mine", for å gjøre det mulig for Siri å jobbe med fliser for å gi den fysiske plasseringen av de aktuelle manglende tastene. Ved hjelp av snarveier kan brukere også lage tilpassede påminnelser og velge mellom hundrevis av forhåndsformaterte snarveierutiner.

Tilleggsressurser:

 • Hvordan Apple gjør Siri til sin neste flotte plattform (ZDNet)
 • AI-assistenter vil overgå alle mennesker på jorden innen 2021, sier rapporten (TechRepublic)
 • WWDC 2017: Siri vil lage eller ødelegge Apple (ZDNet)
 • Siris arv: Hvordan nestegeneratorer vil endre måten virksomheten gjøres på (TechRepublic)
 • Satya Nadella: Programvareoboter blir like store som mobilapper (TechRepublic)
 • Samsung bekrefter Googles 'AI-first' visjon ved å trykke på tidligere Siri-grunnleggere (TechRepublic)
 • Smarte maskiner er i ferd med å løpe verden: Slik forbereder du deg (TechRepublic)
 • Galleri: Amazon Alexa dominerer CES 2017 med dusinvis av tredjepartsintegrasjoner (TechRepublic)
 • CNET Smart Home (CNET)

Hvem påvirker Siri?

Brukere av Apple-enheter, inkludert iPhones, iPads, Mac-er, Apple TV-er og Apple Watches, blir berørt av Siri-innovasjoner.

Kunder som kjøper biler utstyrt med Apple CarPlay har også fordeler; Siri-funksjonalitet integreres med bilens lydsystemets muligheter og kobler bedre en brukers iPhone til bilen for å forenkle å få veibeskrivelse, ringe, lytte til bøker, sende og motta meldinger og lytte til musikk. Og som kunngjort på WWDC 2017 og WWDC 2018, tar Siri en stadig mer fremtredende rolle i henholdsvis watchOS 4 og watchOS 5 plattformer.

Alle fra forretningsbrukere som ønsker å koordinere tidsplaner og opprettholde tempoet med den moderne arbeidsplassen til pensjonister som søker å overvåke investeringer til studenter som jobber for å sikre travle faglige og personlige liv å være i rute, vil finne den virtuelle assistenten, som lærer av deres oppførsel og rutiner, en velkomst i tillegg til deres stadig mer frenetiske ansvar. Etter hvert som Siri i økende grad integreres i Apple-brukernes liv, med maskinlæring og kapasitet på kunstig intelligens, kunne den personlige assistenten snart bevise en nødvendighet.

Utviklere blir også påvirket, ettersom programvareprodusenter drar fordel når applikasjonene deres er integrert med Siri. Apples SiriKit hjelper utviklere med prosessen. SiriKit består av to rammer som utviklere kan utnytte for å knytte applikasjoner og tjenester til Siri.

WWDC 2019: En guide for forretningsfolk (Tech Pro Research)

Apples WWDC-konferanse 2019 utpekte Siri-forbedringer både innenfor iOS 13 og CarPlay. SiriKit gjør det enklere for utviklere å integrere Siri-funksjonalitet i appene sine. CarPlay er ett eksempel, ettersom Pandora og Waze støtter Siri som begynner med iOS 13.

Siri iOS 13 forbedringer inkluderer snarveisstøtte. En hurtig metode for å automatisere instruksjoner, for eksempel veibeskrivelse til neste avtale i kalenderen din. Snarveier er integrert i iOS 13 for å gi kraftigere tilgang til alle snarveier, inkludert de som er lagt til Siri.

De som bruker Siri for navigasjon vil også finne at AI-hjelpen forbedrer seg over tid. I stedet for å si ta en rett på 700 fot med iOS 13, vil Siri ganske enkelt si ta neste høyre. Forbedringene er mer naturlige og senere forstås raskere. Når du reiser til store arenaer, for eksempel arenaer eller flyplasser, guider Siri deg nærmere din faktiske tiltenkte destinasjon på det stedet.

Men selv hverdagslige handlinger drar fordel av Siri. Enten bruker podcaster eller kart, veileder Siri brukerne bedre ved å gi mer nøyaktige og kontekstuelle forslag og anbefalinger. Brukere kan også utnytte Siri til å utføre mer vanlige oppgaver, for eksempel å stille inn på en spesifikk radiostasjon.

Tilleggsressurser:

 • iOS 13 ønsker å bidra til å bekjempe spamanrop med Siri (CNET)
 • Siri kan bli et bedre forretningsverktøy ved å gi svar på avviste samtaler (TechRepublic)
 • Apple watchOS 5 vil omfatte oppgraderte varsler og utvidet bruk av NFC-brikke (TechRepublic)
 • 5 måter Siri-snarveier i iOS 12 kan automatisere arbeidshverdagen din (TechRepublic)
 • 5 Apple Watch-apper for å forenkle arbeidsdagen din (TechRepublic)
 • Apple macOS Sierra, First Take: Siri kommer til skrivebordet (ZDNet)
 • Apple graner opp Siri, noe som gjør den mer proaktiv i iOS 9 (CNET)
 • Utviklere forhåndsviser nye måter å utføre betalinger, sende meldinger og mer ved å bruke Siri (Apple)

Hva er den potensielle personvern- og sikkerhetsrisikoen ved bruk av Siri?

I kjølvannet av Facebooks massive datalekkasjer, som avdekket omfattende profil- og atferdsinformasjon for identifiserbare enkeltbrukere, får personvern- og sikkerhetshensyn økt oppmerksomhet. Faktisk vil digitale personvern- og sikkerhetsproblemer sannsynligvis bevise blant de mest omtalte historiene fra 2018 og de neste årene.

På sin WWDC 2018-konferanse fornyet Apple sitt engasjement for personvern og sikkerhet, men det er fortsatt bekymringer. Hver gang en teknologi fanger inn så mye intim, personlig, sensitiv og strategisk informasjon som Siri er betrodd til hver bruker, viser verdien av denne informasjonen seg betydelig, enormt for en rekke bestanddeler. Dermed er utfordringen for Apple, som uttaler at den er forpliktet til å ivareta disse sensitive dataene, å unngå den type tvilsomme allianser og lekkasjer som fortsetter å plage Facebook.

Hvis macOS Mojave og iOS 12 er noen indikasjon, beveger Apple seg i riktig retning. macOS Mojave jobber for å dempe sporing, kjent som fingeravtrykk, som gjør det mulig for nettsteder å spore brukerens oppførsel på flere nettsteder. FaceTime vil snart skryte fra ende til ende-kryptering. En ny intelligent sporingforebyggende funksjon innebygd i Safari vil beskytte mot "like" og "dele" lenker som ofte sporer brukere uten brukerens kunnskap.

Ved å gjøre det vanskeligere for tredjeparter å spore brukeratferd - ved å motstå fristelsen til å selge brukerdata til annonsører eller for data mining-formål og ved å presentere veisperringer for utgivelse av fullstendig profilinformasjon for en bruker - tredjepartsapp utviklere, nettsteder og andre partnere kommer til å finne det mye vanskeligere å gruve informasjon fra Apple-brukeren.

På WWDC 2019 fordoblet Apple personvernet. Etter å ha uttalt personvern er en grunnleggende menneskerettighet, posisjonerer selskapet i økende grad teknologiene sine som å ha grunnleggende designstrategier designet for å bevare og beskytte brukernes personvern, mens konkurrenter som Google og Facebook offentlig samler inn slike brukerdata for bedre å målrette brukere med annonser og kampanjer .

Tilleggsressurser:

 • WWDC 2019: Apple kunngjør "Logg på med Apple" -funksjon, Cook sier at målet er å fremme personvern (ZDNet)

 • WWDC 2019: Mac Pro, iPadOS, iOS 13, WatchOS 6, og alt Apple kunngjorde (ZDNet)

 • 6 måter å gjøre din iPhone sikrere (CNET)
 • Nei, Alexa spionerer ikke på deg, men vær forsiktig med sensitive samtaler (TechRepublic)
 • Siri bug avslører skjulte meldinger selv om iPhone er låst (TechRepublic)
 • Apples macoS 10.14 Mojave har store sikkerhets- og personvernoppdateringer: Her er listen (TechRepublic)
 • Apple trenger å annonsere sitt viktigste produkt: Personvern (ZDNet)
 • Smarte kontorhemmeligheter: Alexa, Siri og Google Assistant kunne høre kommandoer det menneskelige øret ikke kan (TechRepublic)
 • Apple avslører HomePod, en personvernfokusert smart assistent (ZDNet)
 • Du vil ha disse toppprogrammene for anti-spyware fra Mac for 2018 (Download.com)

Hva er konkurrentene til Siri?

Flere alternativer, fra tungvektere som Amazon, Google og Microsoft, utgjør overbevisende konkurranse til Siri:

 • Amazon Alexa
 • Google Assistant
 • Microsoft Cortana

Apple har en historie med å utvikle lojale forhold til brukerne sine. Mange Apple-fagfolk er så lojale mot plattformen at de bruker Mac-maskiner på kontoret, iPads hjemme og iPhoner overalt derimellom. Parring av Siri med den digitale bærbare (Apple Watch) og hjemmeprogrammer (HomePod) øker ytterligere "klebrigheten" i forholdet som markedsførere har så stor pris på.

Tilleggsressurser:

 • Apple Siri-snarveier vs Samsung Bixby Hurtigkommandoer: Automasjonsverktøy som kan øke produktiviteten din (ZDNet)
 • Hvorfor Apple bør skyte Siri og ansette Cortana (ZDNet)
 • Hvor smarte er Alexa, Cortana, Google Assistant og Siri når du svarer på spørsmålene dine? (ZDNet)
 • Apple spiller det lange spillet med Siri (ZDNet)
 • Hvorfor åpen kildekode AI stemmeassistenter utgjør liten trussel for Amazon Alexa og Apples Siri (TechRepublic)
 • Alle AI-drevne stemmeplattformer er ikke opprettet like, det er derfor (TechRepublic)
 • AI-chatbots er overhypede og ikke imponerende, sier utviklere (TechRepublic)
 • Cortana vil nå lese e-posten din og la deg muntlig skrive et svar (TechRepublic)
 • Se opp, Siri, Amazon Alexa er nå tilgjengelig på iPhone (TechRepublic)
 • Siri og Alexa fremtid: Helse og emosjonell støtte? (CNET)
 • Video: Google Assistant vs Siri (ZDNet)

Hvordan får du og bruker Siri?

Brukere som ønsker å utnytte Siris muligheter, må kjøpe en moderne Mac, iPad, iPhone, iPod touch, Apple Watch eller Apple TV. Siri-innstillinger kan tilpasses ved hjelp av en iPhone- eller iPad-innstillingsmeny, Mac-skjermen for Systemvalg eller Innstillinger-menyen på en Apple TV.

Standard metoden for å få tilgang til Siri på en iPhone eller en iPad er å holde Hjem-knappen nede. For å tilkalle Siri på en MacOS Sierra-utstyrt Mac, kan du utnytte en tastatursnarvei som er tilordnet i Systemvalg, eller ved å klikke på Siri-ikonet på menylinjen (etter å ha konfigurert Mac-maskinens Siri-preferanser for å aktivere utseendet). macOS Sierra plasserer også et Siri-ikon i Dock for enkel tilgang. Ved hjelp av en Apple Watch kan du stille Siri et spørsmål ved å trykke og holde på Digital Crown eller ved å heve klokken eller trykke på skjermen og si "Hey Siri, " med mindre du bruker watchOS 5 eller nyere, i så fall kan du bare løft armen og still Siri spørsmålet ditt. I watchOS 5 og nyere trenger brukere bare å heve håndleddet og begynne å snakke - det er så enkelt.

Tilleggsressurser:

 • Den komplette listen over Siri-kommandoer (CNET)
 • 20 Siri-tips som vil gjøre livet ditt enklere (CNET)
 • Slik bruker du tredjepartsapper med Siri (TechRepublic)
 • Hvordan legge til Siri-integrasjon til iOS 10-apper (TechRepublic)
 • Hvordan sette opp Siri i iOS 9 (TechRepublic)
 • Hvordan maksimere bruk av Siri i macOS Sierra (TechRepublic)
 • Hvordan gi Siri en sexendring (ZDNet)
 • De 13 beste bruksområdene av Siri på en Mac (CNET)
 • Siri støtteside (Apple)
 • Flere Apple-relaterte tips og nyheter (TechRepublic på Flipboard)

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

Redaktørens notat: Denne artikkelen ble opprinnelig publisert i januar 2017.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com