Apple Pencil: 5 apper for å komme i gang

Styluser kan være overveldende. De henger, de er upresise, de lar deg tenke på kulepenner.

Apple-blyanten - legg merke til hvordan de ikke kaller det en pekepenn - trylle ikke frem den samme frustrasjonen som fortidens iPad-styluser. Det er overraskende enkelt og flytende å bruke det til å tegne og ta notater.

Foreløpig må du koble den sammen med en kostbar iPad Pro. Men hvis du har en - eller vurderer det - her er noen få apper for å komme i gang med fremtidige notering og designoppgaver som kan forbedres ved bruk av en Apple blyant. I et bedriftsmiljø kan dette være en velsignelse for designere så vel som andre yrker som ønsker å kombinere håndskrevne notater med bilder og diagrammer.

Bilde: Begreper

Begreper

Appen Concepts er et ganske kraftig skisseverktøy som inkluderer funksjoner som multi-touch-formveiledninger, justerbare vektort streker og muligheten til å velge farger ved å bruke hex-fargekoder - noe som er flott, fordi mange apper kan være mer innesperrende når det kommer til fargevalg. I utgangspunktet tilbyr Concepts mye skissekontroll. Kombinasjonen av Apple blyant og noe som konseptets blyantverktøy kommer overraskende nær den faktiske opplevelsen av å tegne i en skissebok. Appen er tilgjengelig gratis, men de vil prøve å få deg til å oppgradere til tilleggsfunksjoner for en pris.

Bilde: Notability

notability

Merkbarhet har eksistert en stund, men å bruke den med Apple Pencil er et veldig fint tillegg. Appen lar brukere kombinere håndskrift, tekst, bilder og lyd for å lage notater for prosjekter. Den er kompatibel med Dropbox, Google Drive, Box og WebDAV.

I mange av disse appene kan det å slette være veldig smerte. Den beste delen av Notability er hvor enkelt brukere kan slette linjer. I stedet for å måtte gå over hele linjen, er det bare å ta kontakt med ett punkt, og det kan slette hele saken. Dette er kanskje ikke den beste funksjonen for å tegne, men hvis ikke notering er målet, betyr dette i utgangspunktet at brukeren kan slå en linje gjennom en hel setning og slette den. Uansett er notabilitetens allerede intuitive bevegelser for å gjøre ting som å klippe, rotere, plassere bilder og til og med bare skrive, gjort mer presise med Apple-blyanten. Det er tilgjengelig for $ 5, 99.

Bilde: Atelier

Atelier

Fokus for Atelier er tegning og maling. Den beste delen av appen er de enkle glidebryterne for å endre penselbredder og opacitet. Børstene som tilbys er airbrush, maker og vann, som er en fin forandring fra standard blyant, penn, penselblanding. Det er også et blenderalternativ - flekker, i utgangspunktet. Det koster 2, 99 dollar.

Bilde: Procreate

formere seg

Procreate er et flott eksempel på en app med mange mediealternativer, inkludert kull. En ting som er praktisk med det, er at det kutter ut rotet du får med ekte kull. Selvfølgelig kan rot være en av de morsomste aspektene ved å lage kunst, men det å kaste ut akryl på toget til jobb er ikke alltid det beste alternativet. Apple Pencil, fordi den er veldig presis, gjør det også enklere å raskt veksle mellom forskjellige medier, børster, innstillinger osv. I tillegg har appen mange interessante teksturer og mønstre å leke med, et solid lagdelingssystem og høyoppløselig lerreter. Procreate er tilgjengelig for $ 5, 99.

Bilde: Zen Brush 2

Zen Brush 2

Jeg jobbet tidligere i en bokhandel som solgte disse tingene som heter Buddha Boards. Du kan dyppe en pensel i en gryte med vann og tegne på et brett som raskt ville tørke uten å etterlate spor av dine klotter. Kunder ville stå ved tavla transfixed. Zen Brush 2 er litt sånn, uten at den forsvinner. Den lar brukeren tegne disse estetisk tiltalende, merkelig beroligende og flytende penselstrengene i svart eller rød blekk. Dette er ikke akkurat appen du vil ta i et viktig møte for notater. I stedet kan det være bedre egnet til å roe deg ned etterpå. Eller, jo mer kunstnerisk der ute vil kunne gjøre noen fine penselarbeid. Det koster 2, 99 dollar.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com