Apple iPhone 4S: Å grave i maskinvareoppdateringene

Tim Cook inntok scenen på Apples Cupertino rådhus for å kunngjøre iPhone 4S, som kanskje eller ikke kan ha vært en betydelig oppgradering til iPhone 4 avhengig av hvem du spør eller hvordan du ser på den. Hvis du skulle spørre meg, vil jeg si at det ikke bare er en betydelig oppgradering når det gjelder ytelse og evner, men en monumental når det gjelder teknologi.

Hvis du savnet all den brusen, er her en rask nedkjøring av noen av de viktige funksjonene som vi vil se i iPhone 4S og iOS 5.
 • A5 dual-core prosessor med oppgradert grafikk
 • 8 megapiksler kamera med ansiktsgjenkjenning for stillbilder og 1080p videoopptak
 • Bluetooth 4.0
 • En ekstra kapasitetsøkning på 64 GB
 • Verdens telefon som inneholder begge GSM / CDMA
 • Dobbelt antennebytte
 • iMessage
 • Siri personlig assistent
For så vidt angår en oppgradering vises ikke iPhone 4S på overflaten veldig forskjellig fra iPhone 4, men interntalene er blitt fullstendig overhalt. Å drive iPhone 4S er den dual-core A5-brikken som for øyeblikket brukes i iPad 2, og hjelper til med å kjøre og lansere applikasjoner mye raskere, samt gi en betydelig oppgradering til grafikk på skjermen som fremtidige spill og grafiske applikasjoner vil dra nytte av . Kameraet i iPhone 4S har også blitt oppdatert til 8 megapiksler og har en tilpasset fem objektivkonfigurasjon sammen med en større blenderåpning som gir skarpere bilder, og som lar iPhone 4s ta bedre bilder i svakt lys. Det nye kameraet gir også mulighet for raskere bildeopptak takket være A5-prosessoren så vel som 1080p videoopptak.

Nettverksfleksibilitet

Et annet tillegg til iPhone 4S-maskinvaren er at telefonen nå kan bruke både CDMA og GSM. Dette er enormt på så mange måter. Tenk på dette, kjøper du iPhone 4S og senere på veien du ikke lenger ønsker å være hos AT&T uansett grunn. Før iPhone 4S, ville det eneste alternativet ditt vært å bytte fra AT&T til T-Mobile ved å hacke telefonen eller kjøpe en ny iPhone på Verizons nettverk. Nå med iPhone 4S kan du ikke bare migrere fra AT&T til Verizon, teknisk sett kan du flytte til hvilket som helst av de fire nettverkene. Hvordan dette faktisk skal spille ut når telefonen treffer markedet, er ennå ikke å se, men det er sannsynlig at Apple på et tidspunkt vil tilby en avtalefri ulåst versjon av iPhone 4S slik den har gjort tidligere. Den andre fordelen med å ha både CDMA og GSM-evner er at iPhone 4S nå er en verdenstelefon. Hva dette betyr er at det virkelig ikke er noen grenser for hvor du kan gå med telefonen din så lenge stedet har dekning fra en hvilken som helst mobiltelefonoperatør i verden. Utover det vil det også tillate deg å streife rundt mellom de to nettverkstypene, så hvis du finner ut at du befinner deg i et område der det er begrenset dekning av ett nettverk som AT&T, er det mulig for deg å bytte til Verizon eller Sprints nettverk hvis de har dekning i det området. Den siste, men definitivt ikke den minste, av maskinvareoppdateringene til iPhone 4S jeg skal diskutere, er den trådløse byttemuligheten til telefonen. IPhone 4S kan intelligent bytte mellom to antenner når du sender og mottar data, slik at enheten ser ut til å ha 4G-lignende hastigheter på det tregere 3G-nettverket. Det vil sannsynligvis ikke vare lang tid før andre leverandører følger etter, men dette er en klar fordel fordi Apple kan annonsere håndsettet sitt som å ha 4G-hastigheter med strømforbruket til et 3G-håndsett. IPhone 4S har mange nye triks i ermet, og på kort tid vil vi ha assimilert disse triksene i hverdagen vår. IPhone 4S med all den flotte nye maskinvaren vil ha potensialet til å videreføre Apple som den største smarttelefonprodusenten i verden.

Også:

 • Apple hever gardin på nye iPhone (bilder)
 • Apple iPhone 4S (bilder)
 • Apples iPod-lineup 2011 (bilder)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com