Apple iPad: Hvorfor er det ikke iBad for forretnings-IT

Til tross for at han startet med et blankt syn på Apple, har IT-direktør Nic Bellenberg kommet til noen fortellende konklusjoner om iPadens forretningsinformasjon.

Jeg trodde jeg skulle hate iPad. Jeg trodde det skulle bli et leketøy. Jeg kunne ikke se poenget med det. Jeg visste at du ikke ville kunne lese skjermen utenfor i solen. Jeg visste at det var dyrt, og jeg er feil side av 40 for å kunne være empatisk med de rare menneskene du ser i Apple Store.

I tillegg til at da jeg oppdaget at Apple ikke kunne levere virksomhetens første bestilling av iPads, satte smerten ved å måtte snakke til PC World for å kjøpe en rekke enheter til vårt toppteam meg neppe i en positiv ramme sinn, klar til å ønske den nye verden velkommen.

Denne vurderingen var også basert på opplevelsen av å ha tatt hjem den første vi fikk. Den ble pisket rett ut av hendene mine av barna mine og fylt full av Lord vet hva slags apper. Egentlig vet jeg hva - spill og ting som gjorde lyder, hovedsakelig.

Etter bare en helg, fremdeles ikke å ha fått tid på iPad selv, måtte jeg gi den til styrelederen vår. Jeg vet ikke om han bruker Cat Piano-appen. Men han har ikke snakket med meg siden.

Den positive siden av iPad
På dette tidspunktet i iPad-opplevelsene mine, kan det hende at jeg har vært inne i en sinnsramme for å være empatisk med de ganske heftige anti-iPad-synspunktene uttrykt av silicon.com-spaltist Naked CIO for en stund tilbake. Men mangelen på positivitet som er involvert i å opprettholde denne posisjonen, ville være ødeleggende og til slutt gjøre en til en fremskritt-benekter.

Jeg pleide å ha en sjef som positivt hatet Apple, ganske enkelt fordi de ikke var "standard". Han savnet poenget - men jeg vedder på at han har en iPhone nå.

IPad-en kan være et godt leketøy, men det er også et flott produktivitetsverktøy
(Bildekreditt: Apple)

En av de viktigste feilene folk gjør med iPad - og annen ny teknologi - unnlater å bruke den ordentlig. Så når bestillingen fra Apple endelig kom, fikk jeg tak i en annen 3G iPad, erklærte den min, og denne gangen satt den opp for å synkronisere med Exchange-serveren vår for e-post, kalender og kontakter, pluss at jeg også satte den opp for å få tilgang til min private epost konto.

Jevn tilkobling
Fra det tidspunktet ble jeg imponert. Den koblet til bedriftens Exchange-server via Outlook Web Access raskt og enkelt, og synkroniserte e-post, kontakter og kalender. Min private e-postadresse og min kone koblet også feilfritt, noe som var en stor forbedring forrige gang jeg hadde satt opp Thunderbird for å få tilgang til dem.

Etter å ha gjort det, var iPad klar til å fungere. Det kan absolutt være et godt leketøy, og du kan lese en ebok på toget hjem, men det er virkelig et flott produktivitetshjelpemiddel - bedre enn en BlackBerry for brukervennlighet og lesbarhet på lange tekster eller nettlesing.

For den saks skyld, i kraft av å være større, er iPad bedre enn en iPhone- eller Android-telefon - bortsett fra telefonbiten, noe du selvfølgelig ikke får. Du må ha...

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com