Apple iPad UI er testet av en toåring

BNET-bidragsyter Todd Lappin la ut en video av sin bedårende 2, 5 år gamle datters første møte med sin Apple iPad.

Her er hva han skriver om datterens opplevelse med enheten:

Som du ser, tok ungen min rett til det. Hun bruker min iPhone mye, så hun var allerede kjent med de grunnleggende elementene i grensesnittet. Men hun mestret også de nye aspektene ved iPad - inkludert å finne ut hvordan hun kan 2x forstørre noen av sine favoritt-iPhone-arv-apper for å vise full størrelse på iPad-skjermen. Hvis du er flink til å forstå talesnakk, vil du også legge merke til at hun umiddelbart så potensialet sitt som en videodisplayenhet. Og med et ofte hørt grep om iPad tok det nøyaktig 20 sekunder å beklage mangelen på et kamera. Hun lurte også på potensialet for å spille spill.

Men opplevelsen var ikke perfekt: Datteren min hadde den samme frustrasjonen som mange voksne, der hun rørte ved skjermkanten med tommelen mens hun holdt iPad blokkerer innspill til alle hjemmeskjermikoner. Legg også merke til at hun ble forvirret av plasksiden for Firstworld Animals, hennes favoritt stavemåte: Fordi startknappen så ut som en grafikk, snarere enn en vanlig knapp, kunne hun ikke finne ut hvordan hun skulle starte spillet.

Siden han la ut videoen, sier han at datteren hans har blitt en internettsensasjon. Les Lappins BNET-innlegg for å finne ut hva han mener datterens Apple iPad-test kan lære tech-bransjen om hvordan man lager og markedsfører flotte produkter.

Marvel-app på iPad TechRepublic kjøpte to iPad-er (hvorav den ene nylig ble sprukket åpen), og vi vil legge inn våre anmeldelser i løpet av de kommende ukene. (Noen av oss kan allerede, spøkefullt, referere til en av iPadene som "My Precious.") Oppdatering den 28.08.10: Les Jason Hiner's forretningsanmeldelse av Apple iPad. Min første reaksjon da jeg så iPad er det mange sa da det ble kunngjort: Det ser ut som en stor iPhone. Det har vært gøy å leke med iPad på kontoret; så igjen, gjorde jeg ikke ut $ 500 av mine egne penger for enheten.

Hvis du kjøpte eller har lekt med Apple iPad, hvor lang tid tok det deg å bli kjent med brukergrensesnittet? Hva er de største frustrasjonene dine med enheten? Hva liker du mest med det? Har du allerede en favoritt-app? Del tankene og opplevelsene dine i diskusjonen.

Ansvarsfraskrivelse: BNET er et søsterside for TechRepublic; begge nettstedene er CBS Interactive-merker. Hvor de nørdige tingene er. Trenger du en pause fra det daglige slipet? Registrer deg deretter på TechRepublics Geekend-nyhetsbrev, levert hver fredag. Du vil få skravling uten tema om alt nerdete, inkludert science fiction, filmer, spill, bøker, plass, dingser og mer. Abonner automatisk i dag!

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com