Apple iPad 2-anmeldelse: Hvorfor det fremdeles vinner med forretningsbrukere

Det er over en måned siden ankomsten av iPad 2, og Apple kan fremdeles ikke bygge dem raskt nok for alle menneskene som er klare til å kjøpe en - enn si å holde butikkhyllene på lager. I mellomtiden har iPads to mest konkurrerte rivaler hittil i 2011 - Motorola Xoom og BlackBerry PlayBook - blitt møtt av middelmådige anmeldelser og lunken salg.

Enda mer overraskende er det faktum at de fleste forretningsbrukere velger Apple-nettbrettet fremfor de som er bygget av bedriftsmotstandere Motorola og RIM. Etter å ha evaluert iPad 2 i en måned, undersøker denne gjennomgangen årsakene til at de fleste forretningsbrukere fremdeles foretrekker Apple-nettbrettet og ser på hvor iPad 2 fremdeles har arbeid å gjøre fra et bedriftsperspektiv.

Fotogalleri

Apple iPad 2: Unboxing, tilbehør og sammenligningsbilder

spesifikasjoner

 • Carrier : Verizon, AT&T og internasjonale transportører
 • OS : Apple iOS 4.3
 • Prosessor : 1 GHz dual core Apple A5
 • RAM : 512 MB
 • Lagring : 16 GB, 32 GB eller 64 GB internt; ingen SD-utvidelsesspor
 • Skjerm : 9, 7-tommers LED-bakgrunnsbelyst IPS-skjerm; 1024x768, 132 ppi
 • Batteri : Litium-ion-polymer med 6930 mAh kapasitet
 • Porter : 30-pinners Apple-kontakt, 3, 5 mm hodetelefonkontakt
 • Vekt : 21, 28 gram, eller 601 gram
 • Dimensjoner : 9, 50 (h) x 7, 31 (w) x 0, 34 (d) tommer
 • Kamera : bakside 720p videoopptak med 30 bilder per sekund; frontvendt VGA
 • Sensorer : Akselerometer, aGPS, digitalt kompass, omgivelseslyssensor, tre-akset gyroskop
 • Tastatur : Virtual QWERTY
 • Nettverk : CDMA eller GSM; ingen LTE
 • Trådløst : Wi-Fi 802.11a / b / g / n; Bluetooth 2.1 + EDR
 • Tilknytning : Nei
 • Pris : Wi-Fi: $ 499 (16 GB), $ 599 (32 GB), $ 699 (64 GB); 3G: $ 629 (16 GB), $ 729 (32 GB),

Hvem er det til?

Som jeg har sagt tidligere, tror jeg bedriftsbrukere er den usettede kraften som driver en stor andel av iPads bullish salgstall. Nesten alle jeg kjenner som har en iPad er en forretningsbruker som kjøpte nettbrettet til forretningsmøter, besvarer e-post fra sofaen eller soverommet, så på filmer under forretningsreiser, leste nyheter og bøker og av og til overlot det til et barn for å beholde ham opptatt med å bruke Angry Birds eller Stack the States. Mens Apples markedsførings- og salgsfremmende videoer overveiende viser barn og studenter og gjennomsnittlige forbrukere som bruker iPad, i den virkelige verden, vil jeg foreslå at minst 50% av iPad-brukerne er profesjonelle. Selvfølgelig er det interessante med iPad at det er et kombinasjonsarbeid / personlig enhet, og det kan være en av tingene som driver suksessen siden mange fagpersoner har stadig uskarpe grenser mellom arbeidstid og personlig tid.

Hvilke problemer løser det?

Det var ikke mange sårt tiltrengte rettelser etter suksessen med den første generasjonen iPad. De største klagene var at det var litt tungt å holde på i lang tid, at det ikke hadde kameraer for videosamtaler, at skjermen ikke var så imponerende som iPhone 4, og at den ikke var veldig kraftig som innholdsskapingsenhet. Apple gjorde andre generasjon iPad 33% tynnere og 15% lettere enn den originale iPad, la kameraer foran og mot bakovervendt (om enn de er av lav kvalitet) og FaceTime-programvare for videosamtaler, noe som oppgraderte LCD-skjermen til en lysere, mer fargerik skjerm, og la til en dual core-CPU og noen få nye apper (GarageBand og iMovie) for å bidra til å øke noen av iPadens innholdsmodus - selv om det fremdeles ikke er bra for kompliserte e-poster (w / vedlegg) eller dokumentoppretting.

Utrolige funksjoner

 • Løsningen med én knapp - Så langt tabletter går, er det fremdeles tøft å slå iPadens enkelhet. Det er egentlig bare en appleveringsmekanisme med flere skjermer og en hjemmeknapp. Det er det. Det blender deg ikke virkelig med brukergrensesnittet, og brukeropplevelsen til multitouch kan fortsatt forbedres for å gjøre den mer effektiv for å jobbe med filer og dokumenter. Likevel er brukeropplevelsen enkel nok til at selv de mest teknofobe bedriftsledere i old school (som tradisjonelt har fått assistentene sine sendt alle e-postene sine) kan plukke opp dette og finne ut av det.
 • Sprudlende økosystem - Igjen, siden iPad først og fremst er et appleveringssystem, er styrken den enorme (og fortsatt voksende) katalogen over tredjepartsapper. Det inkluderer mye bedriftsprogramvare som har hoppet om bord på iPad Express, inkludert apper fra Citrix, Cisco, Oracle, SAP, Wyse, IBM, SalesForce.com og mer. I tillegg er det mange smarte forretningsapper fra mindre spillere som OmniGraffle, Penultimate, Roambi Visualizer, QlikView og Board Vantage.
 • 10+ timers batterilevetid - Som jeg har sagt før, er den virkelige batteriets levetid på 10-12 timer med maksimal bruk iPads stille morder-funksjon. Det lar deg jobbe konsekvent hele dagen, komme deg gjennom en kontinentale eller utenlandsflyvning, eller glem å lade iPad over natten og fortsatt ha juice til å bruke dagen etter. Andre nettbrett som Xoom og Samsung Galaxy Tab går maks ut på 7-8 timer og nærmer seg ikke helt iPad.
 • Prisen er fortsatt riktig - Mens Apple la til oppgraderinger og nye funksjoner til iPad 2, beholdt den den samme aggressive prisstrukturen, og startet på $ 500 for 16 GB Wi-Fi-modell og skaler opp til 829 dollar for 64 GB 3G-modellene. Andre nettbrett har slitt med å matche iPadens prislapp av flere årsaker, som jeg har skrevet om.

Hva er galt?

 • E-post-appen trenger større forbedringer - Min største klage på iPad er e-postprogrammet. Det er veldig nakne bein, og til og med litt vanskelig med tanke på hvordan den alltid lar en melding være åpen i forhåndsvisningsruten når du skanner gjennom postkassen. Den integrerer heller ikke noen av funksjonene til populære e-postklienter, for eksempel Microsoft Outlook og Gmail, og den takler ikke vedlegg så godt.
 • Kameraer er forferdelig - Mens Apple la kameraer foran og bakovervendt til iPad 2, er kameraene veldig lav kvalitet. Både bildene og videoene som er tatt med iPad 2 er kornete, pikseliserte og skuffende. Kameraene er stort sett der for videosamtaler, siden det er ganske dumt å ta bilder med et stort nettbrett som dette. Men med det i bakhodet, bør Apple bytte kameraer. Det skal plassere kameraet av høyere kvalitet på fronten og legge lavoppløsnings-kameraet på baksiden (brukes bare for å vise hva du ser på når du er i en videosamtale). Alt i alt er kameraene på iPad 2 dårligere enn kameraene på Motorola Xoom, BlackBerry PlayBook og Samsung Galaxy Tab. Jeg mistenker at kameraene av lav kvalitet er et resultat av at Apple prøver å holde prisen på iPad nede. Likevel burde Apple ha gjort en bedre jobb her.
 • Enterprise er en ettertanke - Selv om Apple har brukt mye mer krefter på å gjøre iPhone og iPad vennlige for bedriften enn den noen gang gjorde med Mac, er iPad-funksjonene fremdeles en ettertanke for Apple - ganske enkelt en ekstra inntektsstrøm . Steve Jobs har gjort det klart at han ikke tenker veldig høyt på hvordan ting fungerer i bedriften. Som et resultat tviler jeg på at vi vil se at Apple gjør de tingene Samsung gjør for å gjøre domstol for bedriften, for eksempel å shoppe 10 000 Wi-Fi-nettbrett til en nedsatt pris, integrere maskinvarekryptering og samarbeide mye med bedriftsprogramvareselskaper. .
 • Apple-lock-in - En av de største hindringene som iPad må overvinne med noen forretnings- og IT-fagfolk, er at den, som de fleste Apple-produkter, er låst i Apple-økosystemet og ikke spiller veldig fint med andre produkter utenfor det økosystemet. . I motsetning til andre mobile enheter støtter iPad 2 for eksempel ikke DLNA for trådløs streaming til TV-er - den støtter bare Apple TVs proprietære protokoll. Selv om Apple absolutt ikke er alene blant teknologileverandører om å prøve å presse sin egen programvare og tjenester på kundene, er den den mest aggressive. Og selv om Apple ofte gjør dette i navnet for å effektivisere kundeopplevelsen, kan det føre til irritasjoner og frustrasjoner for mange kunder som har et mangfoldig koterie av teknologi som de jobber med til daglig.

Ergo for virksomheten

IPad 2 er en minimal foredling av den originale iPad som tilfører en bedre skjerm, en slankere formfaktor og en dual core-prosessor (de nye kameraene er knapt verdt å nevne). Ved å beholde den store batterilevetiden, den enkle brukeropplevelsen, den enorme katalogen med apper og den lave prisen, har imidlertid iPad 2 nok til å opprettholde et høyborg over det begynnende markedet for multitouch-nettbrett. Selv blant forretningsfolk - hvorav mange bruker iPad til både jobb og personlig bruk - er iPad 2 det valgte nettbrettet. Og, vurdert av de tidlige konkurrentene så langt i år, er det ikke i fare for å bli dethroned i 2011.

Konkurransedyktige produkter

 • Motorola Xoom
 • Samsung Galaxy Tab
 • BlackBerry PlayBook
 • HP TouchPad

Hvor får du mer info

 • Apples offisielle iPad 2-side
 • Apple iPad 2: Hvem skal kjøpe og hvem som skal passere

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com