Apple iOS 6 elendighet: Lagre klatter hvis du trenger å nedgradere

Av alle kontoer (sjekk ut Apple Community Support-styrene) skaper den nettopp utgitte og etterlengtede Apple iOS-oppgraderingen 6.0 store problemer, melder brukere. Mange, men ikke alle, brukere av enheter som nå har oppgraderingen tilgjengelig med et trykk på knappen, inkludert Apple iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, den nye iPod touch og Apple iPad 2 og iPad 3 rapporterer problemer som Wi-Fi-bugs, ytelsesproblemer, mangelen på Google Maps og YouTube, batterilader, Passbook-kompatibilitetsproblemer og andre problemer, bare for det første.

Uten en offisiell Apple-støttet metode for å nedgradere, er IT-prosessen som håper å nedgradere bedriftsbrukere som allerede har oppgradert til den nye iOS 6 tilbake til det mer stabile Apple iOS 5.1.1, ikke lyktes - med mindre de låner en side fra Apple jailbreakers og bruk verktøy som TinyUmbrella eller CYDIA for å sikkerhetskopiere viktige filer kjent som SHSH klatter.

Som det viser seg, vil oppgradering til Apple iOS 6 automatisk tørke av klemmene for Apple iOS 5.11, noe som gjør en nedjustering, hvis problemer skulle oppstå, umulige. Før du lar noen andre oppgradere, slik kan du forsikre deg om at du har fått disse klatringene. Det er ikke pent, men det er den eneste måten, i det minste for nå, å garantere at du kan nedgradere ulykkelige Apple iOS 6-brukere senere.

Men lagrer ikke Apple iOS-versjoner - spesielt de siste (den nåværende til bare forrige uke) iOS 5 - på serverne? Det er det alle andre lurer på i støtteforaene.

"Det er sant at Apple er vert for den gamle iOS-versjonen på serverne sine - her er IPSW-filen for en iPad 2, for eksempel - men med mindre brukerne dine tenkte fremover for å redde klemmene, vil det bare å kaste en 3194-feil tilbake ved å gjenopprette den Ditt problem mangler SHSH-klattfiler og teknologiprofessorer må gjøre disse sikkerhetskopiene før brukere oppgraderer, gitt problemene rapportert med Apple iOS 6 ", sier Dino Londis, IT-proff ved et stort advokatfirma i NYC.

Londis, en teknolog hos aNewDomain.net, understreker problemene IT-proffene står overfor hvis brukere oppgraderer til Apple iOS 6 før Apple iOS SHSH klemmefilene er sikkerhetskopiert.

Ellers kommer det sannsynligvis ingen tilbake, da Apple iOS 6 ikke logger seg på med firmware. Så hvordan sikkerhetskopiere klippene før problemer med Apple iOS 6 plager helpdesk?

Et alternativ - det beste, etter Londis 'syn og andre teknologiprofeser, intervjuet jeg - er Notcoms TinyUmbrella. Det er et gratis, lett verktøy kjent for jailbreakers, som vil redde viktige SHSH-klatter. Oppgradering til Apple iOS 6 via air eller Wi-Fi iTunes ødelegger disse Apple iOS 5.1.1-filene, noe som gjør en nedgradering praktisk talt umulig med mindre en sikkerhetskopi av klatene er tilgjengelig.

Det gratis TinyUmbrella-verktøyet lar deg lagre de kritiske SHSH-klattfilene for Apple iOS 5. Bare med disse filene er det mulig, om nødvendig, å nedgradere brukere fra Apple iOS 6. Installasjonen av iOS 6 tørker av filene, noe som gjør en nedgradering umulig . Apple har forseglet firmware.

Et annet, om enn mer hårete alternativ, er å få betaversjonen av redsnOw iOS 6 jailbreak-verktøyet, som lar deg gjenopprette Apple iOS 5.1.1 forutsatt at du har lagret SHSH-klattfiler med Tiny Umbrella eller et annet anerkjent SHSH-kloddsparende verktøy, som Cydia.

Finn lenken til beta RedSnow jailbreaker før brukerne finner den. Det er gratis fra utviklere hos iPhone Dev Team (ikke relatert til Apple Inc.).

Utviklere på iPhone Dev har nettopp gitt ut beta-versjonen av RedSn0w, et jailbreaking-verktøy for Apple iOS 6 som lar deg gjenopprette Apple iOS 5.1.1 til brukernes enheter. Fangsten? Bortsett fra alle problemene knyttet til fengselsbrudd - det vil si kundestøtte fra Apple nede i veien - det vil ikke fungere før, du gjettet det, du har sikkerhetskopiert SSH klattfiler med SHSH klatring freeware Tiny Umbrella, som Londis anbefaler ovenfor, eller et annet SHSH-blobsaver som Cydia.

Så hvorfor det store problemet?

Apple-representanter har ennå å returnere anrop for kommentar, men som Charlotte, NC-teknologiprofessor Ant Pruitt påpeker, er det ikke noe reelt mysterium her. Apple iOS-krigere i BYOD-butikker vet og har visst en stund at Apple stort sett har låst opp muligheten til å nedgradere fra Apple iOS 6 ved å slette disse nøkkelfilene og ikke "signere" fastvaren inne.

Tiny Umbrella avduket verktøyet sitt for sikkerhetskopiering av SHSH 5.1.1-filene for Apple iOS 5.1.1 denne uken. Den er tilgjengelig for nedlasting herfra i to versjoner: TinyUmbrella OSX og TinyUmbrella WIN (Dette er zippede kjørbare filer).

Vi holder deg oppdatert om en Apple-løsning for dette problemet hvis den kommer. Hvis du har tips vi savnet, kan du la dem ligge i kommentarene nedenfor. I mellomtiden kan du ta sikkerhetskopi av klemmene, eller brukerne dine vil finne at du som Eagles sang, "Hotel California, " kan sjekke inn, men du kan aldri forlate det.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com