Apple geeks på ferielisten din? 10 gaver de virkelig vil ha

Normal 0 0 1 728 4151 Vimarc Group 34 8 5097 11.1282 0 0 0

Jeg er spent på denne høytiden. Det er så mange gode dingser tilgjengelig i år at hodet mitt snurrer av lyst. Jeg kommer til å dele ti av mine favorittgaveideer med deg slik at du kan overraske og glede IT-personen i livet ditt, spesielt hvis han eller hun er en Apple-fan (selv om det ikke er andre artikler fra Apple på listen, ).

iFixit iPhone 4 gjennomsiktig bakpanel

En av favorittmodusene mine for iPhone fire er iFixits iPhone 4 gjennomsiktige bakpanel. Denne moden er imidlertid ikke for den svake. teknologien i livet ditt kan bruke dette settet for å fjerne baksiden av en iPhone 4 og erstatte den med en gjennomsiktig rygg som lar deg se telefonens interne kontakter.

Nest-termostaten

Dette hender å være en av favorittdingsene mine på listen! Nest-termostaten er laget av herren som designet iPod, og er en smart termostat som lærer hvordan du kan opprettholde hjemmets temperatur mens du bruker den. Utover det enkle grensesnittet for styring av temperatur, har den også muligheten til å sjekke utendørsvær slik at det kan justeres nøyaktig etter forholdene. Det kan føle aktivitet i hjemmet ditt og vet når du er borte; den er tilgjengelig fra datamaskinen eller mobilenheten, og gir til og med anbefalinger som vil spare deg for penger. Jeg har hatt en av disse i omtrent en uke, og jeg elsker den absolutt. OPPDATERING: Darn! Nestet er utsolgt for øyeblikket, men nettstedet sier at det vil være tilgjengelig igjen tidlig i 2012.

The Elder Scrolls: Skyrim

Et ord med forsiktighet, hvis du noen gang vil se personen du kjøper gaver til igjen, kan det være lurt å gå bort fra dette spillet. Skyrim, tilgjengelig for Xbox 360, PS3 og Windows, er et av de mest episke spillene jeg har hatt gleden av å spille og uten tvil det mest vanedannende. Med tusenvis av timers gameplay verdt, enorme miljøer å utforske og fantastisk grafikk å starte opp, vil dette spillet holde enhver spiller og til og med noen ikke-spillere opptatt en god stund.

iPhone-kameralinseveske fra Photojojo

For spirende fotografer som elsker iPhone-en sin, er det flere iPhone-kameralinser og adaptere der ute som kan få fotografier med iPhone til å føles som å fotografere med et profesjonelt kamera. Photojojo har løslatt en sak som har tre linser kalt Lens Dial. Hvert objektiv har sin egen bruk - fiskeøye, vidvinkel og tele - og veier bare 10 oz. Det er litt klumpete, men hvis teknologien din er i noe som meg og elsker å ta bilder med iPhone, så er dette et must-have tilbehør.

Djay for Mac

Tilgjengelig i Mac App store og for iPad og iPhone, forvandler djay Macen din til et fullverdig DJ-system som lar deg mikse musikk fra iTunes-biblioteket. For ikke å nevne, det er et vakkert stykke programvare. Grensesnittet imiterer to platespiller mens du gir deg direkte tilgang til musikken din.

TuneUp

Tuneup, som også er tilgjengelig i Mac App Store, er ypperlig til å rydde opp i musikkbiblioteket ditt og er et must for musikkelskingen i livet ditt. Tuneup bruker en algoritme for å oppdage musikkfilene i iTunes-biblioteket, og oppdaterer deretter metodataene til musikken din med spornavn, albumgrafikk og mye mer. Alle som liker å samle musikk og allerede har en stor samling vil helt sikkert glede seg over Tuneup.

AppleTV

Hvis den spesielle personen din ikke allerede har hoppet til AppleTV, er det nå et perfekt tidspunkt å overraske dem med denne fantastiske lille enheten fra Apple, og spesielt hvis de allerede eier en iPhone 4S eller en iPad 2. Ikke bare kan du streame innhold kjøpt fra iTunes, men du kan streame innhold direkte fra din moderne iOS-enhet, få tilgang til NetFlix og live sport, og strømme innhold fra YouTube og Vimeo. AppleTV er spesielt bra hvis du har et budsjett på bare $ 99.

Infinity Blade II

Infinity Blade II for iOS er varm av de ordspråklige pressene, og det er et spillmesterverk. Grafisk sett blåser dette spillet mitt. En enhet som iPhone burde egentlig ikke være i stand til slike grafiske bragder som dette i mitt sinn, men folkene på stolen har bevist at tankene mine er gale. Utover grafikken er spillmekanikken enkel og tilfredsstillende. Med timer med spill og mange oppgraderinger og sjefkamp, ​​vil dette spillet holde teknologien opptatt på lange bilturer og i løpet av de stadig viktige styremøtene, og kan lett bli begavet via iTunes.

Bokbok fra twelvesouth

BookBook-omslaget fra twelvesouth er for den motebevisste, bærbare teknologien i livet ditt. Denne vakre innbundne bærbare vesken er laget for å ta MacBook ut og med stil mens du beskytter den mot riper med et mykt polstret interiør. Det er også det faktum at bærbare kan forkledes som en bok på en hylle sammen med resten av lesesamlingen din!

Microsoft Kinect

Det siste elementet på listen min er Microsoft Kinect. Ikke bare for gamer, Kinect har blitt litt av et kult hit for folk som liker å rote med maskinvare. Microsoft har gjort tilgjengelig et utviklingsmiljø for å tulle med enheten, og gi brukerne frihet til å lage ny og interessant programvare som fungerer på unike måter med enheten. Hvis du har en spiller i livet ditt, er dette et flott tillegg til Xbox, men hvis du har en Maker i livet ditt, så er dette uten tvil en av favorittdingsene mine for hacking og læring om programvare og maskinvare.

Hva står på ønskelisten din? Har du funnet noen under-radar-dingser å anbefale?

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com