Amazon Braket kvanteberegningstjeneste limer sammen tre ikke-relaterte systemer

IonQ kunngjør partnerskap med AWS på nytt: Oppfinne 2019: Hva det betyr for virksomheten IonQ administrerende direktør og president Peter Chapman diskuterer fremtiden til kvanteberegningsmarkedet og hvor det passer inn i forretningsapplikasjoner, og det nylig annonserte partnerskapet IonQ har med AWS og Azure .

Amazon avduket Braket, en kvanteberegningstjeneste som representerer en stort sett perfunktorisk oppføring i kvantedatamarkedet. —Itit gir helt sikkert valg, ettersom Amazon gir skytilgang til D-Wave, IonQ og Rigetti kvantedatamaskiner - men praktisk talt henter ut hvilken som helst verdi fra noen av disse forblir brukerens oppgave.

For å starte representerer D-Wave, IonQ og Rigetti tre forskjellige strategier mot kvanteberegning: D-Wave tilbyr en kvanteutløper, IonQ bruker fanget-ion-qubits, og Rigetti fremmer en superledende qubit-co-prosessor. D-Waves kvante-annealer er et hyppig mål for kritikk i bransjen for å være mindre robust enn andre tilnærminger - tilbudet deres er avhengig av at alle problemer blir uttrykt som et kvadratisk ukontrollert binæroptimaliseringsproblem (QUBO). Relativt er dette skummet melk sammenlignet med fettutformingen til andre datamaskiner.

Kvanteberegning: En innsideveiledning (gratis PDF)

Mens D-Wave hevder at QUBO har forretningsverdi - og det er bedrifter som bruker den - vises det få omstendigheter der en D-Wave annealer klarer seg godt i sammenligning med noe annet, av den praktiske grunnen som programmerere egentlig trenger å skriv spesielt for D-Wave.

Som en side, får D-Wave også kritikk for å ha karakterisert sin kvante-annealer som å inneholde opptil 2000 kvbiter. Amazons kunngjøringsbloggpost, publisert mandag, indikerer at "mens jeg skriver dette, inneholder de største kvantemaskinene omtrent 50 qubits."

IonQ har skillet mellom å ha partnerskap med AWS, og med Azure Quantum, kunngjort på Ignite 2019 i Orlando forrige måned. Dette antyder sannsynligvis bra for IonQ med tanke på tilgjengelighet for utviklere på et minimum, med tanke på størrelsen og markedsposisjonen til AWS og Azure. På samme måte vil Rigettis partnerskap sannsynligvis hjelpe i tankene. Selv om det ikke er noen garanti for at den hostede plattformmodellen vil vinne for kvantitet - spesielt med tanke på forskjeller mellom maskinvareutviklere - har leveringsmodellen jobbet for praktisk talt alt annet frem til dette tidspunktet.

Ved siden av avdukingen av Bracket, lanserer selskapet et Quantum Solutions Lab, som selskapet fremholder som tillater organisasjoner "å benytte seg av vår egen ekspertise og av våre konsulentpartnere. Vårt mål er å samarbeide med deg for å finne de praktiske bruksområdene, og for å hjelpe deg med å bygge opp din egen 'benk' av kvalifiserte kvanteutviklere. "

Tilsvarende har AWS Center for Quantum Computing, som starter på Caltech, mål å "samle forskere og ingeniører fra Amazon med ledende akademiske institusjoner innen kvanteberegning, for å utvikle kraftigere quantum computing hardware og identifisere nye kvante applikasjoner med målet å øke innovasjonen innen vitenskap og industri. "

Oppdatering (4. desember 2019):
En tidligere versjon av denne artikkelen indikerte at D-Wave-systemer har opptil 5000 qubits. D-Waves nåværende kommersialiserte system - 2000Q - har 2000 qubits. Det refererte 5.000 kvbit-systemet er beregnet for tilgjengelighet i 2020.

Videre sa en talsperson for D-Wave til TechRepublic at "et universelt kvantesystem er på vårt veikart." Ved programmering hevder D-Wave at "for ethvert system, må du formulere problemet på en måte som QPU forstår. D-Wave har blant annet verktøy for å gjøre dette lettere ved å håndtere abstraksjoner på høyt og lavt nivå. "

Etter publiseringen av denne artikkelen ble bloggspråket på Amazon endret for å oppgi "de største gated-baserte kvante datamaskiner inneholder omtrent 50 qubits."

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com