Alt-digitalt hotell åpner i Texas

Video: Forretningsreisende vil ha et teknisk kunnskapsrom hotellrom Det typiske hotellrommet har ikke endret seg mye i løpet av de siste tiårene, men reisende vil ha de samme høyteknologiske hjemmene når de er på forretningsreise eller ferie.

Da Farukh Aslam kjøpte The Sinclair, en historisk bygning i sentrum av Fort Worth, Texas som ble bygget i 1929, begynte han å stille seg spørsmål om hvordan han kunne ta en så gammel struktur hvis estetikk hadde endret seg over tid - men fortsatt var "stum" på kjernen, og gjør alle endepunktene smarte gjennom teknologi.

Bygningen hadde fremdeles den opprinnelige infrastrukturen, og med unntak av noen LED-lys hadde ikke mye annet endret seg, minnet Aslam, administrerende direktør og president i Sinclair Holdings LLC, som eier Sinclair.

SE: Forskning: Hvordan 5G vil transformere virksomhet (TechRepublic Premium)

"Jeg har eid kommersiell eiendom i 25 år, og en gang i året går en brannalarm, og heldigvis har det vært en falsk alarm, " sa han. Det fikk Aslam til å tenke på "hvorfor er ikke den enheten smart nok til å vite at det ikke er brann, det skal ikke snuble og sende brannbiler og brannmenn som må banke på hver dør. Det er veldig tungvint."

Resultatet er The Sinclair, Autograph Collection, som blir hyllet som det første alt-digitale hotellet. Sinclair er fokusert på å tilby smarte, bærekraftige og effektive bygningsoperasjoner og "personlige opplevelser for sine gjester" i alle 164 rom gjennom innovative teknologier.

Ser lyset

Lyspærer på hotellrommene er innebygd med en IP-adresse og kan programmeres til å dempe hvis ingen er i rommet, sa Aslam. Pærene kan også fortelle hvor mye strøm som forbrukes i sanntid - så vel som det siste året, og når man har gått ut, informerer det noen, sa han.

Vanligvis gir et LED-lys 50, 00 timers bruk, sa Aslam. En innebygd sensor kan nå informere om vedlikehold når det lyset har nådd 3000 timer, for eksempel, basert på hvor mange timer det har brent, sa han. "Vi har tatt dette konseptet til flere områder i The Sinclair." Hotellet har mer enn 6000 lys som alle er koblet til et nettverk, så strøm kommer ikke fra tradisjonelle elektriske paneler, men heller digitale bygningsbrytere, sa han.

Bærekraft var også viktig for Aslam. "Vi ser på strømforbruksbesparelser i 40% -området i hele bygningen, '' og belysning er bare ett aspekt, sa han.

Vinduebehandlingene på gjesterommene er alle motoriserte, slik at en gjest kan trykke på en knapp for å flytte dem fra hverandre eller lukke dem. Klimaanlegget "er toppmoderne '' og bruker en teknologi som kalles variabel kjølemediumstrøm (VRF).

Bilde: The Sinclair

"Når du bor på hotellet, og du vil at rommet ditt skal være 76 grader, og naboen din vil ha det kaldere ... tar det varmen ut av naborommet og gir det til rommet ditt uten å bruke mye energi, '' Aslam Systemet trekker varm luft ut for å gjøre et rom kjøligere og fordeler det til et annet rom.

Sinclair, som tidligere var et kontorbygg, var ikke opprinnelig designet for å være et digitalt aktivert hotell. "Vi begynte å jobbe med prosjektet i 2014 som bare et annet prosjekt, " sa han. Men Aslam var nysgjerrig på å vite hva det ville koste å legge til digitale funksjoner og bestemte seg for å utføre en pilot ved å distribuere lavspent, digitalt tilkoblet belysning i en annen historisk bygning han eier ved siden av hotellet som heter Sanger Brothers Building.

Resultatene var så oppmuntrende at jeg henvendte meg til Marriott om å gjøre den samme belysningen på et Autograf-hotell, '' et boutique-luksushotellmerke innen merkevaren Marriott, sa han. 'Så vi begynte å endre tegningen og brukte et internt team av arkitekter, ingeniører og dataprogrammerere for å gjøre om den elektriske infrastrukturen og erstatte all belysning med lavspent belysning. "

Overraskende sa han, "det kostet meg ikke en dollar mer å gjøre denne smarte bygningsløsningen" fordi Aslam brukte et internt team, som brukte to år på prosjektet. Kostnadene for å renovere The Sinclair var nesten 60 millioner dollar, sa han.

Spesiell rapport: Fremveksten av Industrial IoT (gratis PDF) (TechRepublic)

Ekstra smarte fasiliteter

Alle rommene har også berøringsskjermer på veggen for å slå av og på lys, og gjestene har muligheten til å velge mellom 15 forskjellige lyse farger.

Et elektrisk speil leverer PoE (Power over Ethernet) -drevne LED-speil, som gjestene kan bruke til å lese nyheter, høre på musikk, få væroppdateringer og koble seg til gjestetjenester.

I tillegg til å kontrollere romtemperatur og belysning, kan hotellets gjester også konfigurere dusjpreferansene sine ved å banke på en digital skjerm.

Internet of Things (IoT) vasker fra SinkTech brukes i hotellrestauranten for å regulere vannets temperatur, såpe og desinfiseringsnivået.

Bilde: The Sinclair

Hotellpersonalet drar nytte av digitale oppgraderinger

Hotellpersonalet kan bruke mobile enheter for å koble seg til reservasjons- og eiendomsadministrasjonsprogramvare hvor som helst i lokalene, noe som øker produktiviteten og kundeservicen. Trådløse salgssteder muliggjør salg av mat og drikke hvor som helst på eiendommen.

Sinclair har inngått samarbeid med Intel og bruker sin IoT-gateway for å kombinere dataene med edge computing og administrasjonsfunksjoner. Den bruker også Intels trådløse skjerm- og samarbeidsteknologi fra Unite for å drive hotellets møteplasser.

Sinclair bruker også Ciscos Merakis smarte Wi-Fi nettskytjenester for stedsbasert dataanalyse og personaliserte gjestemeldinger. Blant sine andre teknologiske funksjoner hevder The Sinclair å være "den første bygningen i verden som erstatter en dieselgenerator og sikkerhetskopi med en litium-ion-batteripakke."

Nå er han i ferd med å utvikle selskapslokale for The Sinclair i Sanger-bygningen. "Vi demonstrerer at du ikke trenger å være et helt nytt bygg" for å være smart, sa Aslam. "Jeg er veldig begrenset i hva jeg kan gjøre med fasader og andre historiske elementer, men jeg kan gjøre dem energieffektive. ''

Kombinasjonen av smart belysning og høyeffektiv klimaanlegg har allerede generert nesten 40% i energiforbruksbesparelser siden The Sinclair åpnet i november 2019, ifølge Aslam.

Nå er han i ferd med å utvikle selskapslokale for The Sinclair i Sanger-bygningen. "Vi demonstrerer at du ikke trenger å være et helt nytt bygg" for å være smart, sa Aslam. "Jeg er veldig begrenset i hva jeg kan gjøre med fasader og andre historiske elementer, men jeg kan gjøre dem energieffektive. ''

Rommene på The Sinclair starter på $ 272 per natt.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com