Alexis Brandow: Artist. Musiker. Illustrator. App produsent.

Alexis Brandow fikk sin første jobb mens hun fikk gjort håret. Hun bløste ut hvor mye hun ville jobbe i tegneserier, og kvinnen ved siden av henne hadde så tilfeldigvis en kjæreste som jobbet nattskift i et tegneseriestudio. Like etter startet Brandow en jobb i WildStorm Comics, som laget Fantastic Four, Wildcats, Gen 13 og Vampirella, og ble ledet av eier og kunstner Jim Lee.

Bilde: Alexis Brandow

Alle på WildStorm var en tegneseriefigur selv. Rommet de jobbet i ble kalt "The Pit", og alle hadde kallenavn. Den ene karen fikk navnet "Lil Snack", fordi han alltid hadde en liten matbit i hånden. En mann ved navn JJ minnet henne om Fat Albert, fordi han alltid hadde på seg snodige antrekk og vanvittige hatter, og hadde den mest strålende personligheten. De hadde alle rap på middagspausene, i bilen eller på kontoret.

Brandow vet hvordan man kan tiltrekke seg karakterene. Hun vet å tegne dem også - hun har brukt hele livet på å gjøre det. Karrieren hennes som artist har tatt mange rare vendinger, men hun har fulgt dem gjennom. Så nå, i en tid der teknologi og kunst har kollidert mer enn de noen gang har gjort, er hun foran spillet.

Brandow har sin egen virksomhet, Amorse Inc., et virtuelt designfirma som fokuserer på interaktiv design, med kunder som HBO og Disney. Og på siden bygger hun apper som fokuserer på pedagogisk underholdning.

Hun ble født i Pasadena, California, og bodde i Pennsylvania og Tennessee vokste opp. På college ønsket hun å komme tilbake til California, så hun gikk på University of California San Diego. Det var rundt den gangen hun første gang deltok på Comic Con, hvor hun møtte noen av favorittheltene sine til alle tider, menneskene som hadde tegnet noen av favoritttegneseriene hennes og tegneseriene, inkludert John Kricfalusi, som gjorde Ren og Stimpy.

Hun forsto da at folk faktisk kunne få betalt for å gjøre kunst. Så hun fullførte raskt sin lavere grad, og gikk på Art Center College of Design - den mest tekniske kunstskolen hun kunne finne.

Art Center hadde et mentorprogram der de satte studenter sammen med tre profesjonelle artister i Los Angeles. De fleste klassekameratene hennes ble sendt til Dreamworks eller andre store studioer.

Men Brandow ble satt opp med tre karer som alle var frilansuavhengige artister. Man hadde veldig vanskelig for å betale skoleskylden sin tilbake, og endte opp med å bygge, noe som var super deprimerende for henne å høre. En annen fyr jobbet konstant, og levde ikke et glamorøst liv, men han overlevde. Og den tredje var en mann som var rundt 70 år, en kjent moderne kunstner. Han sa til henne: "Vel, det tok meg 20 år å bli kjent og bli berømt, og du må bare holde deg til det." Det var et totalt broket mannskap, men det var perfekt for henne.

Notespace Beat Image: Alexis Brandow

"Jeg ser tilbake på det, jeg syntes dette var så deprimerende, men sannelig at det endte med å være slik jeg gikk, og det handler mye om å gjøre din egen virksomhet. Det er ikke glamorøst, men hvis du elsker det du gjør, er det verdt det, "sa hun.

Brandow fant ut at Kricfalusi jobbet i Glendale, så hun gjorde det som sitt mål å få jobb i studioet hans. Hun jobbet der om sommeren, noe som var en dyp tid i karrieren fordi det var der hun lærte å designe i Flash. Det banet vei for henne da hun forlot kunstprogrammet sitt.

"Alle trengte Flash, det var gå-til-programmet for animasjon for nettsteder, og jeg hadde flaks og falt inn i det, " sa hun.

En av hennes første jobber var Spumco, hvor hun var Flash-animatør. Så dro hun til Warner Bros., for å jobbe som entreprenør for webdesign. Hun elsket det der, men de la ned avdelingen hennes etter en stund, så hun gikk til sin første store studiojobb hos Fox, og deretter til Disney, deretter til NBC, der hun var seniordesigner. Jobben hennes hos Fox betydde en stor pendling - omtrent tre timer om dagen fra huset hennes i Pasadena, men en flott ting å ha på CVen hennes.

Inspirert av den enorme mengden kjøring hun hadde drevet med, ønsket hun å eie sin egen virksomhet. Brandow hadde jobbet med et prosjekt siden hun gikk på kunstskole - som til slutt skulle bli Notespace, hennes pedagogiske appspill. Hun trengte å merke det, men kunne ikke mens hun jobbet for et annet underholdningsstudio. Så hun tok hoppet, og sluttet.

Rundt den tiden sprakk Flash-boblen. Hun var en stor animatør, så det var en fryktelig ting. Da iPhone og iPad kom ut, var det ikke noe animasjonsarbeid tilgjengelig. Brandow måtte finne en helt ny nisje å jobbe i, og ny programvare å jobbe med. Hun måtte komme inn på apper, og måtte finne programmerere å jobbe med, noe som var helt fremmed for henne, og tok litt tid å venne seg til.

"Det er kunstens vei. Du må være super kvikk og endre, lære et helt nytt verktøy for å fortsette og plukke haken fra gulvet, " sa hun. "Vi er bare ikke generasjonen som kan være i en jobb for alltid og alltid."

Brandow jobber hovedsakelig med UI og illustrasjon for Amorse, så for klienter gjør hun mye av arbeidet selv. Slik hun gjør det som kunstner i den digitale tidsalderen, er å tilby alt - programmering, merkevarebygging, markedsføring og design. På den måten får hun større jobber, "som er bra, men også mye mer stress, " sa hun.

Da hun hadde store kunder som HBO og Disney, så vel som uavhengige kunder, og følte seg tryggere, lanserte Brandow Notespace. Hun ønsket å gjøre noe meningsfylt, og følte lidenskapelig om pedagogiske spill. Og hun begynte med noe hun kjente veldig godt.

"Musikk har alltid vært en enorm inspirasjon, " sa hun. "Da jeg var i de mørkeste delene av livet mitt, ville jeg danse meg gjennom dem."

Så da hun ville bygge en historie og et spill for tweens, ønsket hun å bruke noe som brakte henne tilbake til barndommen. Hun designet et pedagogisk spill for å lære musikk konsepter kalt Notespace Beat, om tre magiske søstre av musikalsk skjebne.

Hun jobbet kontinuerlig i 2014 og ga ut Notespace i desember for å få den ut før spillfestivalene, men fant ut at timing av utgivelsen rundt jul ikke var den beste ideen. Hun ønsket å gjøre alt selv, og innså at hun burde ha ventet, men Brandow har alltid innstillingen "lev og lær."

Nylig presenterte hun på Women in Technology Summit om å lage seriøse spill for barn. Det er noe hun har blitt utrolig lidenskapelig opptatt av - å legge ut spill som er mer gjennomtenkte enn Candy Crushes eller Temple Runs.

"De er morsomme og jeg er skyld i å spille alle disse og være helt avhengige, så det er som hvor blir den linjen trukket?" hun sa.

Hun snakker med skolen om å integrere pedagogiske apper i klasserommene, for å lære barna hvordan de bruker internett på en bedre måte, og vet at de bruker mesteparten av tiden på telefonene sine uansett. Hun kom inn på pedagogiske apper gjennom arbeidet sitt med Notespace, og designer nå en lydserie for Colvard Learning som inneholder 75 digitaliserte lydspill gjennom selskapet Amorse Inc.

"Karrieren min har tatt en vill vri, men det er bransjen vi er i, " sa hun. "Jeg elsker det, og jeg hater det. Du vet aldri hva som er neste gang, og apper er akkurat nå, men om to år er det nå? Er jobben min trygg? Jeg vet ikke. Hva som har holdt meg i live i denne virksomheten er alle trenger kunst, og det forsvinner ikke. "

I hennes egne ord ...

Hva er noen råd du vil gi andre gründere?

"Vær sterk. Jeg vet ikke hva jeg ville gjort annerledes fordi jeg alltid la alt inn i det jeg gjorde og det bare holdt meg i gang. Jeg har kanskje sagt ikke være en artist, haha. For hardt. Alle som vil gjør denne veien, vær tro mot det du virkelig vil gjøre. Jeg jobbet på Notespace i 15 år ... denne ideen fortsatte jeg å presse og presse til endelig mange år senere jeg var i stand til å gjøre det. Det var det som holdt meg interessert. må finne ut hva som holder deg interessert. Det kommer til å være mange ganger du vil være i rus. "

Hva er noen av hobbyene dine?

"Nå prøver jeg å ha mer balanse, med visse prosjekter som må gå direkte. Min favoritt ting å gjøre er å reise. Jeg jobber for å reise. Jeg skal på en bryllupsreise til Sveits vandrehytte til hytte. Naturen for meg er min hobby. Jeg har en stor golden retriever, han er min arbeidsforening. Jeg jobber hjemmefra og har et virtuelt firma. Jeg er på Skype hele dagen, så hunden min får meg ut og får pusten av frisk luft. Mannen min jeg jobbet opp i en hytte og startet dager med fotturer i fjell og svømming i elver, for så å komme tilbake og sitte foran datamaskiner .... å være utenfor er en nødvendighet. Jeg har alltid elsket å reise, møte nye mennesker og prøve nye mat og å være i naturen. Se alle verdens naturlige underverker. "

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com