AI bør brukes til å fremme forbindelser, forteller Starbucks CEO til NRF 2020-publikummet

Starbucks er ferdig stekt og alt sammen med augmented reality TechRepublics Conner Forrest forklarer hvordan Starbucks Reserve Roaster Shanghai bruker augmented reality for å forbedre selskapets omni-channel retail-initiativ.

Med en fransk presse full av Jamaica Blue Mountain-kaffe sittende mellom seg, snakket President og administrerende direktør Kevin Johnson med sjefredaktøren for Fast Company Stephanie Mehta om hvordan selskapet bruker teknologi for å få baristene til å samhandle mer med kundene.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Foran et fullsatt publikum på National Retail Federation's Big Show 2020, snakket Johnson om Starbucks 'kunstige intelligensplattform Deep Brew så vel som innovasjonslaboratoriet sitt Tryer Center, som begge sa han hjalp selskapet med å komme tilbake til det den gjør best: å være et knutepunkt for tilkobling.

"På mange måter handler Deep Brew og fokuset på maskinlæring og kunstig intelligens om å finne måter å hjelpe mennesker til å få mer tid til å være mennesker. Det handler ikke om at roboter erstatter mennesker. Det handler om teknologi som frigjør baristaene våre for å få bedre kontakt med hverandre og få kontakt med kunder, "sa han til Mehta.

"Nevrovitenskap vil fortelle deg at øyekontakt og samtale er en mye bedre forbindelse med et annet menneske enn å sitte der og skrive på et salgssted. Så vi prøver å investere i ting vi vet kan gjøre Starbucks-partnerne våre i stand til å bruke mer tid på å koble hverandre og koble til kunder. "

"Det handler om å optimalisere slik at vi kan sette våre partnere i en best mulig posisjon til å støtte hverandre når de betjener våre kunder."

Dyp læring: En innsideveiledning (gratis PDF) (TechRepublic)

Johnson er ikke fremmed for tech, etter å ha tjent i stillinger hos IBM, Microsoft og Juniper Networks i løpet av sin 30-årige karriere. Siden han overtok hos Starbucks i 2017, har han brukt Deep Brew og andre innovasjoner for å bygge opp selskapets digitale kapasitet og utvikle seg med kundene.

For andre forhandlere som ønsker å integrere teknologi bedre, sa Johnson at de måtte sørge for at det ikke bare var leppetjenester.

Et fokus på teknologi måtte integreres fra topp til bunn for å tiltrekke seg den typen teknaltalent som er i stand til å innføre verktøyene som trengs for å utvikle seg som en bedrift, sa han.

Deep Brew håndterer nå beregningene om hvilket lager som beveger seg gjennom Starbucks 'mer enn 31 000 butikker, og frigjør dusinvis av timer for Starbucks-arbeidere som måtte sitte og telle alt for hånd.

AI-plattformen spår også hvor mange baristaer som er nødvendige for at butikken skal fungere effektivt hvert 30. minutt, noe som gjør det enklere for butikker over hele verden å administrere planlegging og andre roteoppgaver.

Selskapet, verdens største kaffeforhandler, jobber nå med et stemmeaktivert system som kan ta en kundes ordre. I stedet for å ha en barista med hodet ned, skrive inn et salgssystem, kan de nå se mennesker i øyet og ha meningsfulle, om enn korte samspill, ifølge Johnson.

Selv om disse kan virke små, gjentok Johnson at enhver økning i menneskelig interaksjon er gunstig gitt at så mange av kundene bruker tid begravet i telefonene sine.

"Som mennesker var vi ment å samhandle med hverandre. Det er slik vi får energi. Det er hvordan vi får støtte når vi arbeider med motgang. Det er slik vi deler glede og suksesser i livene våre, " sa Johnson.

"Jeg tror at et av de vanlige temaene fremover er å finne måter å skape menneskelig forbindelse på. Menneskelig samhandling. Verden trenger det."

Alle disse initiativene er designet for å markedsføre Starbucks som en "tredjeplass", og gi folk et område utenfor hjemmet og jobbe for å få kontakt og dele med andre mennesker.

Dette konseptet stemte overens med det mange forhandlere ved NRF 2020 var klar over: At murstein og mørtelbutikker fremdeles var nyttige selv om digitale opplevelser fortsetter å dominere hvordan kunder samhandler med merkevarer.

Forhandlere, fortalte han publikum, må nå fokusere på å skape en kundeopplevelse som gjør mur- og mørtelbutikker til et sted som folk ønsker å komme opp og komme til.

Denne opplevelsen i butikken måtte jobbe sømløst med forholdene bygd gjennom digitale kanaler, som begge er nødvendige for fremtidig suksess, la han til.

"Et tiår fra nå vil de som vinner og lykkes i detaljhandel ha både en murstein og mørtel tilstedeværelse og digitale forhold, " sa han

"Og det kommer til å være de som gjør det på en unik måte gjennom merkevaren og gir verdi for kundene dine, så vel som de som gjør det på en måte som går utover bekvemmelighetstilstanden, " la han til.

"Hvis det bare er et sted å hente noe eller bare en annen node i forsyningskjeden, kommer det ikke til å være den typen destinasjon som kundene oppsøker."

Data, Analytics og AI Nyhetsbrev

Få eksperttips for å mestre grunnleggende grunnleggende analyser av data, og følg med på den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com