AI, maskinlæring, roboter og markedsføringsteknologi som kommer til en butikk i nærheten

Markedsføring til Gen Z: Hvordan detaljister når forbrukere denne høytiden sesong TechRepublics Bill Detwiler intervjuer Salesforces Rob Garf, VP for industristrategi og innsikt, på Dreamforce 2019, om hvordan detaljister prøver å nå kjøpere i løpet av høytiden 2019.

The National Retail Federation 2020 Big Show i New York i 2020 var fullstappet av roboter, friksjonsløse butikkmodeller og dristige skjermer med den nyeste teknologien som nå er tilgjengelig for detaljister.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Dusinvis av roboter, digitale skiltingsverktøy og mer var tilgjengelig for representanter fra detaljhandelen til å teste ut, med hundrevis av de største teknologiselskapene som var med, og tilbyr en mengde blikk-dupper som er designet for å øke effektiviteten og bringe wow-faktoren tilbake til murstein og -mortarbutikker.

Kunstig intelligens: En bedriftsleders guide (gratis PDF) (TechRepublic)

Her er noen av de største takeawayene fra den årlige detaljhandelen.

Oppblomstring av interesse for murstein og mørtel

Med eksplosjonen i populariteten til Amazon, Alibaba og andre e-handelssteder som var klare til å levere varer rett på døra i løpet av få dager, var det mange analytikere og forhandlere som regnet med at fortidens murstein og mørtelbutikker var på de siste bena.

Men det viser seg at milliarder av kunder fremdeles vil ha det personlige, skreddersydde snev av opplevelser i butikken og ikke er klare til å forlate fysiske utsalgssteder helt.

Lori Mitchell-Keller, konserndirektør og global daglig leder for forbrukerindustrien hos SAP, sier Lori Mitchell-Keller.

Som leder for SAPs divisjon innen detaljhandel, grossistdistribusjon, forbrukerprodukter og biovitenskap, sa Mitchell-Keller at hun var overrasket over å se at forhandlere hadde skiftet holdning og var ute etter å finne måter å biffe opp online-opplevelsen sin på mens de blandet butikker med nyttige men prangende teknologi.

"Murstein-og-mørtelbutikker har denne unike evnen til å ha en spesiell fordel mot nettforhandlere. Så til tross for trenden der alt skjedde på nettet, betydde det ikke online på bekostning av murstein og mørtel. Det er en balanse mellom De to. De selskapene som har en flott online opplevelse og evne kombinert med en murstein-og-mørtelbutikk er på det beste stedet med tanke på deres evne til å være lønnsomme, "sa Mitchell-Keller under et intervju på NRF 2020.

"Det er en opplevelse du ikke kan få på nettet. Hele ideen om kundeopplevelse og opplevelsesstyring er definitivt den beste slagmarken for gutta som ikke kan konkurrere om levering. Selv for de som kan konkurrere på levering, som Walmarts og Mål, de bruker murstein og mørtel-butikkene for å tilby en opplevelse du ikke kan få på nettet. Vi trodde for fem år siden at murstein og mørtel var død og at den absolutt ikke er død. Det er faktisk et aktivum. "

I hennes erfaring med å jobbe med verdens største forhandlere, har selskaper som har en fysisk tilstedeværelse faktisk en stor fordel fordi kundene nå lengter etter en personlig opplevelse de ikke kan få på nettet. Mens e-handelsnettsteder er raske, kan ingenting slå muligheten til å få virkelige mennesker til å svare på spørsmål og hjelpe kunder med å jobbe gjennom alternativene sine, uavhengig av hva de handler etter.

Forhandlere forvandler også deler av butikkene sine til oppfyllingssentre for deres nettsalg, noe som har den doble effekten av å bringe kunder inn i butikken der de kanskje bruker enda mer på ting de ser.

"De murstein-og-mørtel-butikkene som bruker butikkene sine som oppfyllingssentre har mye lavere leveringskostnader fordi de vanligvis er innen få miles fra kunder. Hvis de har en god online-evne og god butikkoppfyllelse, er de kunne komme til kundene raskere enn aggregatorene, "sa Mitchell-Keller. "Det er bedre å ha begge deler."

Funksjonssammenligning: E-handelstjenester og programvare (TechRepublic Premium)

Vanskelige digitale transformasjoner for detaljister

Men en av hovedtrendene og problemene som ble trukket fram på NRF 2020, var den til tider vanskelige overgangen mange detaljister har måttet gjøre til en digitalisert verden.

NRF 2020 var full av dekadente teknologiske detaljhandelsverktøy som digitale prislapper, roboter med sokkel og neste generasjons reklameskilting, men ingenting av dette kunne integreres i et detaljhandelsmiljø uten en grunnleggende mengde teknisk talent og systemer for å støtte det hele.

"Det kan være veldig overveldende komplisert, for ikke å nevne kostbart, bare for å ha et team som styrer teknologi og et miljø som er svært digitalt integrert. Løsningen vi prøver å bringe er å legge alle disse funksjonene eller applikasjonene til en nøkkel miljø fordi det i grunnen ikke fungerer noe uten nettverket, "sier Michael Colaneri, AT & Ts visepresident for detaljhandel, restauranter og gjestfrihet.

Selv om det ville være lett for en forhandler å forlate NRF 2020 med en fancy robot eller en kul gadget, må selskaper vanligvis tenke større på endringene de ønsker å se, og generelt må slike digitale transformasjoner være innebygd dypt i hele forsyningskjeden før de kan integreres i butikkene selv.

Colaneri sa at mye av AT & Ts arbeid innebar å finne ut hvordan forhandlere kunne koble butikksystemet, bedriften, forsyningskjeden og deretter forbrukeren, til både online og offline systemer. E-handelsdelen av detaljistvirksomheten måtte nå jobbe hånd i hånd med funksjonaliteten til murstein og mørtelopplevelsen fordi hver del rir på toppen av nettverket.

"Det er fem ting som forhandlere ber meg om å løse: Kundeopplevelse, lagersynlighet, effektivitet i forsyningskjeden, analyse og integrering av medieopplevelser som en robot, elektroniske hyller eller digitale prislapper. Hvordan drar jeg alt dette sammen til en enhetlig opplevelse som er strømlinjeformet for kunder? " Sa Colaneri.

"Noen ganger snakker de med meg om tekniske komponenter, men vår viktigste prioritering er lagersynlighet. Jeg vil spore produkter fra råstoff til hvor det er i det gamle detaljhandelsmiljøet. Forhandlere vil også ha mer data og analyse slik at de kan få litt virksomhet etterretning fra de forskjellige dataljøene de nå har. "

Overgangen til digitaliserte miljøer er forskjellig for hver forhandler, la Colaneri til. Noen vil ha langsomme overganger og gradvis introduksjon av teknologi, mens andre er desperate etter et ben på konkurransen og er interessert i raske makeovers.

Noen forhandlere har møtt tankene og prisene på engrosendringer, men den motsatte tilnærmingen kan ende opp med å bli like kostbar.

"Alle som selger deg et digitalt skilt, robot, Magic Mirror eller en av disse eiendelene, samarbeider vanligvis med nettverksleverandører fordi det krever nettverket. Og enda viktigere er det som vanligvis skjer hvis noen kjøper en eiendel, de undervurderer kravene det kommer til å trenge fra deres nåværende nettverk, "sa Colaneri.

"Når teamet deres sier at vi allerede er utenfor båndbredden, vil du innse at det ikke var konstruert og at applikasjonen ikke fikk plass. Det kommer ikke til å fungere. Det kan bli en stor matkamp."

Tilstrømning av AI og maskinlæring

Forhandlere innser i økende grad verdien av kunstig intelligens og maskinlæring som en måte å kverne gjennom troves av data samlet inn fra kunder gjennom e-handelsnettsteder. Selv om disse verktøyene krever den digitale basen som både Mitchell-Keller og Colaneri nevnte, kan kunstig intelligens (AI) og maskinlæring brukes til å adressere mange av de smertepunktene detaljister nå sliter med.

Mitchell-Keller snakket om SAPs arbeid med Costco som et eksempel på den typen virkelig verdi AI og maskinlæring kan gi en virksomhet. Costco trengte hjelp til å redusere avfallet i bakeriene sine og ønsket bedre synlighet når kunder skulle kjøpe bestemte produkter på bestemte dager eller på bestemte tidspunkter.

"Bruk av maskinlæring, det SAP gjorde, var å ta fire år med data ut av fem forskjellige butikker for Costco som pilot og brukte AI og maskinlæring for å se gjennom dataene for mønstre for å bedre forbedre prognosene. De kjører alle bakeribehovene deres basert på prognosen og at prognosen hjalp Costco så mye at de klarte å redusere avfallet sitt med omtrent 30%, "sa Mitchell-Keller, og la til at programmet deres forbedret produktiviteten med 10%.

SAP og dusinvis av andre teknologiselskaper på NRF 2020 tilbød AI-baserte systemer for en rekke styringsverktøy for forsyningskjeder, betalingssystemer for ansatte og til og med gjenoppretter kamper. Men AI- og maskinlæringssystemer er ingenting uten mer data.

Administrere AI og ML i bedriften 2019: Tekniske ledere forventer større problemer enn tidligere IT-prosjekter (TechRepublic Premium)

Få mer data fra kundene dine

Jeff Warren, visepresident i Oracle Retail, sa at det har skjedd et massivt skifte mot bedre forståelse av kunder gjennom økt datainnsamling. Historisk sett har detaljister rett og slett fokusert på å få produkter gjennom forsyningskjeden og i hendene på forbrukerne. Men nå dreier detaljister seg mot å fokusere på hvordan man bedre kan imøtekomme tjenester og varer til kunden.

Warren sa at Oracle Retail samarbeider med rundt 6000 forhandlere i 96 forskjellige land, og at mye av arbeidet deres nå prioriterer å samle informasjon fra hvert kundeinteraksjon.

"Det som er nytt, er at når du tenker på forbrukerens reise, handler det ikke bare om å selge lenger. Det handler ikke bare om å ringe opp en transaksjon eller linjeboring. Alle interaksjonene mellom deg og meg har verdi og holder noe meningsfullt fra et dataperspektiv, "sa han og la til at detaljister søker å bryte ned siloer og samle dataene sine i en enkelt plattform for større brukervennlighet.

"Kontekst vil hjelpe forhandlere med å gi deg en bedre opplevelse. Det er petabytes med informasjon om hva det amerikanske forbrukermarkedet bruker og hvor de tilbringer. Vi kan ta informasjonen vi får fra de interaksjonene som skjer på salgsstedet. om våre beste kunder og lære mer. "

Med Oracle-plattformen kan forhandlere lære om kundene sine og andre som kan ha lignende interesser eller bo på lignende steder. Bedrifter kan gjøre en bedre jobb med å målrette nye kunder når de vet mer om sine nåværende kunder og hva annet de måtte ønske seg.

IBM jobber med lignende prosjekter med hundrevis av forskjellige forhandlere, som alle ønsker å lære mer om kundene sine og skreddersy deres e-handel så vel som i butikken erfaring som passer deres største fans.

IBMs globale administrerende direktør for forbrukerindustrier Luq Niazi sa til TechRepublic under en messeturné at det å lære om forbrukerinteresser bare var et aspekt av hvordan detaljister kunne appellere til kunder i den digitale tidsalder.

"Forhandlere sliter med å jobbe gjennom hvilken teknologi de trenger. Når det er så mye teknisk valg, hvordan bestemmer du hva som er viktig? Mange selskaper implementerer teknologi som er bra, men implementeres dårlig, så hvordan hjelper du dem med å gjøre god teknologi implementert bra ?" Sa Niazi.

"Du har all denne gamle teknologien i butikker, og du har alt av denne nye teknologien. Du må tenke på hvordan du bringer muligheten sammen på riktig måte for å distribuere fleksibelt hvilke apper og opplevelser du trenger fra butikkforeningen din, for ditt poeng for salg, for ordrestyringssystemet ditt som er koblet fysisk og digitalt. Du må samle dem på forskjellige måter. Vi må hjelpe folk til å tenke på hvordan de designer fremtidens butikk. "

Data, Analytics og AI Nyhetsbrev

Få eksperttips for å mestre grunnleggende grunnleggende analyser av data, og følg med på den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com