AI er ikke en strategi: Hva selskaper trenger å vite for å overvinne teknologiske hindringer i sin virksomhet

AI er ikke en strategi: Hva selskaper trenger å vite for å overvinne teknologiske hindringer i virksomheten O'Reilly Media President Laura Baldwin diskuterer veisperringer selskapene står overfor med legacy-systemer og hvorfor skyen vil bli enda større i 2020.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

TechRepublics Karen Roby snakker med Laura Baldwin, president i O'Reilly Media, et selskap som gir ut tech-læringsbøker, om ferdighetene utviklere trenger å gå inn i 2020 og hva bedriften trenger å vite for å holde seg oppdatert på markedet. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Laura Baldwin: Vi har massevis av proprietære data. Vi har 5000 bedriftskunder og 2, 5 millioner brukere på vår læringsplattform som virkelig er teknologifokusert med aksent på virksomheten også. Og det vi ser er et stort skifte i 2019 som virkelig er inn i skyen på en mye dypere måte enn det var før.

Vi ser fortsatt folk som går etter hovedspråk, Kubernetes, Python, Java, JavaScript. Men det vi virkelig ser, er at folk dykker inn for å prøve å finne ut hva som er arkitekturen de trenger for deres fremtid, og hvordan lager de sine arvsystemer, bruker alle disse språkene, med alt det nye som kommer opp: Produktivitetsverktøy for utviklere som Googles Go. Det vi ser er hvordan disse selskapene prøver å sette sammen ting for å gå inn i 2020. Det er en helt ny, annerledes verden med sky og mikroservices.

Programmeringsspråk: JavaScript-utvikler avslører favorittverktøyene sine (gratis PDF) (TechRepublic)

Karen Roby: En av tingene du snakker om er "neste arkitektur" og hva folk trenger å vite der. Forklar det for oss.

Laura Baldwin: Noe av det vi er veldig klar over er det vi kaller legacy-systemer, og det faktum at de fleste selskaper har å gjøre med implementeringer som de la inn for 10 eller 12 år siden, som de fremdeles vil opprettholde. Hva de trenger å gjøre i dagens verden av sky og mikroservices, er å finne ut hvordan de tar de gamle systemene og får dem til å operere i den nye verden som alle disse containere og skyarkitekturer gir. Og det vi snakker om som neste arkitektur er lagdelingen av arven, pluss alle de nye teknologiene som gir utrolige fremskritt og innovasjon innen teknologi. Men realiteten er at de alle må jobbe sammen, og vi er veldig fokuserte på det, og vi ser kundene våre gjøre det samme.

Karen Roby: Hvor tror du selskaper går galt, eller er de ikke der ennå med tankegangen til å forstå hvordan alt dette skal fungere sammen?

Laura Baldwin: Jeg tror de ikke er sikre på hvor de skal begynne. Og du vet, vi gjorde bare en undersøkelse for ikke så lenge siden. Vi kartla hele publikummet rundt kunstig intelligens (AI) i bedriften og hva de trengte å vite om det. Og virkeligheten er at 73% av de spurte i den studien enten prøvde å finne ut av det, eller trodde at det ikke var noe for dem. De trodde at de ikke ville klare AI.

Det vi ser er at det er et enormt, tror jeg, faller bort innen teknologi, som er: "Hvordan får jeg disse teknologiene til å fungere for oss? Hvordan får vi dem til å fungere for organisasjonen vår?" Jeg tror at det som skjer, som du ser, mange læringsplattformer handler om, "Lær denne spesielle ferdigheten." Men det selskaper prøver å finne ut er: "Hva er strategien rundt disse tingene?"

En av tingene jeg alltid sier er at AI ikke er en strategi - AI er en teknologi. Du må finne ut hvordan du bruker denne teknologien for å fremme hvilken strategi du har på plass. Vi ser mye av det på plattformen: Folk søker bare på det for å prøve å finne ut hva de kan gjøre med disse nye teknologiene. Vi har casestudier der vi faktisk bringer det beste av det beste fra store selskaper som Netflix og Microsoft, slik at alle som kommer på konferansene våre eller faktisk kommer på plattformen kan se hvordan andre selskaper gjør det.

Det har vært en veldig viktig måte for folk å lære, bare for å oppleve og forstå hva som er mulig. Vi jobber hardt for å sikre at folk forstår hva som er mulig med disse nye teknologiene.

Karen Roby: Vi snakker mye om de tre store språkene, og selvfølgelig Python, Java og JavaScript er fremdeles veldig viktige når vi går inn i 2020. Men når det gjelder nye programmeringsspråk, hva hører du mye om der, og hvordan vil det fungere? Må bedriftene også jobbe de i?

Laura Baldwin: Ja, verktøy som Rust og Go, vi ser virkelig store tall når vi prøver å lære disse verktøyene. Når du ser på det, er det virkelige produktivitetsverktøy som hjelper folk til å gå raskere. Selv om språkene fremdeles er viktige - Python er den viktigste der ute akkurat nå, og veksten bare fortsetter å gå - er virkeligheten mange av de gamle systemene jeg snakket om, er bygget rundt Java og JavaScript, og behovet for å holde deg oppå de og innovasjonen som skjer der er like viktig som å trenge å vite de nye tingene, og du kan faktisk se det i dataene som kommer fra læringsplattformen vår.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com