Adobes Experience Cloud inkluderer nå AI og maskinlæring

Utover websiden: Hvordan Adobe planlegger å samle og analysere data fra biler På MWC Americas 2018 snakket TechRepublic med Colin Morris, direktør for produktstyring med Adobe Analytics Mobile, om selskapets planer om å samle inn og analysere data fra biler.

Programvaregiganten Adobe kunngjorde utgivelsen av det nye kundeserviceverktøyet Adobe Experience Platform.

Plattformen gir bedrifter større styringsmuligheter for data, generell tilgang til Adobes kundedataplattformtjeneste, og muligheter for mer personaliserte og effektive kundeinteraksjoner, sier selskapet.

Adobe har fornyet Adobe Experience Cloud for å innlemme sin AI- og maskinlæringsplattform, kalt Adobe Sensei. Tjenesten vil hjelpe virksomheter med digital markedsføring, reklame, analyse, handel og mer.

I en utgivelse kalte selskapet Adobe Experience Platform "bransjens første åpne og utvidbare plattform som sy sammen data på tvers av bedriften, " og sa at det ga organisasjoner muligheten til å kartlegge potensiell kundeopplevelse gjennom "orkestrasjoner for kundereiser."

"Kundeopplevelse er den nye slagmarken for bedrifter av alle størrelser. Merker må lukke gapet mellom kunden, kanalene de bruker og merkeopplevelsen de forventer, " sa Adobe Experience Cloud Vice President Suresh Vittal.

Ettersom dusinvis av personvernlovgivningen tar seg gjennom statlige lovgivere og en føderal regning henger i balansen, er foretakene i en ny fase i databehandlingen, og Adobe håper å kapitalisere.

Med Adobe Experience Platform kan organisasjoner samle fragmenterte data og håndtere kompliserte styringsproblemer gjennom kundedataplattformen, som nå er tilgjengelig generelt.

I følge en pressemelding fra Adobe søker tjenesten å "bygge bro mellom markedsføring og IT-siloer" og gi selskapene en mer helhetlig forståelse av kundene sine ved å analysere forskjellige data som CRM, online analyse og offline salgssteder.

10 måter å kommunisere mer effektivt med kunder og medarbeidere (gratis PDF) (TechRepublic Premium)

Bygget i Adobe Experience Platform er både Customer Journey Analytics og Adobe Sensei, som bedrifter nå kan bruke til å organisere, lag og sifon gjennom kundedata for større innsikt eller dype prediktive modeller.

Datastyring er full av en mengde spørsmål om juridisk overholdelse utover omfanget av hva mange bedrifter kan håndtere. Adobe håper den nye plattformen kan hjelpe selskaper med å få en bedre forståelse av hvilke kundedata de har og lage rammer som overholder alle forskrifter de faller inn under.

I et eget blogginnlegg forklarte Adobe Experience Platform Group Product Manager Arun Manoharan at bedrifter nå samler inn enorme summer av bedrifts- og kundedata, men trenger en plattform som gir datastyrere verktøy for å merke ting som kontraktlig eller personlig identifiserbar informasjon.

"Med Adobe Experience Platform kan datatilitsmenn klassifisere, bygge retningslinjer for å blokkere data, tilsløre visse data, eller til og med bruke klassifiseringen for å slette den for forespørsler fra den registrerte, " skrev Manoharan. "Data representerer forbrukere og forbrukere forventer at merkevarer bruker dataene sine slik merkevaren har lovet og i tråd med forskrifter som regulerer håndtering og bruk av data. Hvis et merke ikke klarer å administrere dataene sine på riktig måte, risikerer det å sette merkevaren omdømme på spill og miste kundenes tillit, i tillegg til potensielle juridiske problemer. "

Brukere av tjenesten kan også utnytte Adobe Experience Platform og Adobe Campaign for å gjøre sanntidsendringer i annonsekampanjer eller annen innsats basert på kunders respons, sa han.

"Adobe Experience Platform er bygget for å gi merkevarer et enkelt, handlingsbart syn på hver kunde i sanntid uten smerten ved å koble foreldede data på tvers av systemer og forskjellige digitale og fysiske berøringspunkter for kunder, " sa Vittal.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com