Adobe topper en million Flash-nedlastinger på Android

Dette er et gjestepost fra Larry Dignan fra TechRepublics søsterside ZDNet. Du kan følge Larry på ZDNet-bloggen hans mellom linjene, eller abonnere på RSS-feeden.

Adobe har mer enn 1 million nedlastinger av Flash Player 10.1 på Android-markedet, men har fortsatt noen få kinks å trene på mobilfronten.

Siden Flash Player 10.1 ble lansert på Android har mottakelsen vært solid. Faktisk ventet observatører et steinete for Flash på mobile enheter. Adobe sparker i gang Max 2010-utviklerkonferansen 23. til 27. oktober i Los Angeles, og antar sannsynligvis at mobilfunksjonene til Flash blir kjent og snakker om AIR-plattformen for mobile enheter.

Jeg har testet en Motorola Droid X med Flash Player 10.1 installert. Totalt sett fungerer Flash ganske bra på mobile enheter. Videoer og annonser leverte en full webopplevelse.

Imidlertid var det noen få problemer. Slik bruker jeg video på en mobil enhet - jeg overlater den til barna mine. Mens du vil høre mange fancy brukssaker for Flash, er her min: Min 7 år gamle ønsker å bo i parken. 4-åringen min ønsker å dra. Jeg prøver å kjøpe min eldste en tid og gir henne smarttelefonen som er pekt til en Disney.com-video eller NickJr. Dora og Mickey er en flott måte å passere tiden på.

Gni: Disney fungerte ikke helt med Flash Player på Android. Heller ikke AddictingGames.com.

Vi fanget opp Anup Murarka, direktør for teknisk markedsføring for mobil og enheter for Adobe, for å se hva avtalen er. Tross alt er meningen at Flash bare skal fungere.

Problemet er at Disney og andre nettsteder leser en mobil enhet og leverer et nettsted som ikke inkluderer video. Murarka sa at Flash-enheten har et swat-team som går rundt for å få nettstedene til å lese riktig. Det tar tid.

"Det er ikke et API-problem, " sa Murarka og la merke til at Flash-teamet undersøker nettstedene jeg hadde problemer med på Droid X. Flash Player 10.1 bruker den samme kodebasen på tvers av opplevelser, men nettsteder er ikke opprettet for å gi en skrivebordsopplevelse på en mobil enhet.

Når blir dette problemet viktigere? Når nettbrett begynner å starte. Android-nettbrett vil ha Flash, og enhetsprodusenter som Samsung og Research in Motion viser en full webopplevelse. Gni: Nettsteder kan lese et Android-operativsystem og levere en nedstrippet mobilside uten Flash og video.

Jeg bemerket at jeg ikke svette hikke på en smarttelefon - jeg er betinget av nettsteder som ikke gjengis bra. På et nettbrett vil tålmodigheten min være tynn. Større skjermer må vise frem Flash og en god nettopplevelse. Når jeg overlater et nettbrett til barnet mitt, fungerer de Dora-videoene på NickJr bedre.

Det er her Flash swat-teamet kommer inn. Adobe må finne nettsteder som leverer en mobilside i stedet for en Flash-aktivert.

Relatert: Adobe lanserer Flash 10.1 for mobil: Mer enn halvparten av alle smarttelefoner innen 2012?

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com