Adobe fortsetter å innovere historiefortelling med AI

De beste Adobe AI-verktøyene for fotografer TechRepublic-bidragsyter og fotograf Ant Pruitt deler de beste tipsene, triksene og teknikkene for å få mest mulig ut av Adobes AI verktøysett.

Offentliggjøring: CNETs Download.com kan tjene en provisjon fra noen av produktene som er omtalt på denne siden. TechRepublic og forfatteren ble ikke kompensert for denne uavhengige vurderingen.

Den internasjonale kringkastingskonvensjonen (IBC) startet i Amsterdam denne uken. Folkene på Adobe viste frem de nyeste tinkering og iterative handlingene som ble viet til kreative artister. Uten tvil dreier de største kunngjøringene seg om verdenen for videoskaping. Her er hva som ble delt.

Premiere Pro og After Effects Power Boost

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Videoredigereren Premiere Pro får fortsatt en tettere integrasjon med Adobes videoeffekt-applikasjon, After Effects og dens lydredigeringsapplikasjon, Audition. Disse tre appene er velprøvde verktøy for å lage fengslende video og lyd.

Når det gjelder AI, forventes det at Premiere Pro vil ha forbedret ytelse fra sin "fargekamp" -funksjon. Dette verktøyet er nyttig når et videoprosjekt bruker flere filer for en videoutgang, men filene er spilt inn på forskjellige kameraer eller med annen fargeforskning. Opptakene kan se bra ut, men fargetonene kan være feil. I utgangspunktet har det ene klippet en varmere fargetone i forhold til det andre. Beregningsredigering av fargematch gjør det mulig å matche klippene med bare ett klikk i forhold til å gå inn i lag og lag med fargeredigeringsverktøy. Dessuten ble det generelle brukergrensesnittet for Lumetri Color Panel i Premiere Pro oppdatert for å gjøre fargeklassifisering og korrigering mer effektiv og brukervennlig.

Videoen er fantastisk, men den er enda mer fantastisk hvis den er ledsaget av førsteklasses lyd. Adobe introduserte tidligere automatisk ducking av lydspor i Premiere Pro. Dette forhindret deg i å eksportere lyd fra Adobe Audition for å synkronisere med videoopptakene dine.

Automatisk ducking er når et musikkspor legger over et videospor med dialog. Under avspilling justerer videoredigerer og / eller lydtekniker gevinsten og falming (ducking) av musikken for å sikre at den ikke spiller av over viktig dialog. Dette krever mye kjedelig innramming og synkronisering. Nå er denne funksjonen integrert med Premiere Pro og fungerer med bare noen få klikk.

Adobe bygger på verktøyet for automatisk dukking og har nå "intelligent lydopprydding." Dette verktøyet gir mulighet for rask redigering av lyd med støyende gjenstander i det, samt fjerner lydklang. Maskinlæringen analyserer lydfilen og skaper god lyd med noen få glidebrytere og museklikk. ( Figur A ).

Figur A

Bilde: Adobe

After Effects har nå også legitim NATIVE 3D-integrasjon fra tredjepartskilder. Dette betyr at komposittvideoer og 3D-effekter til disse komposittene kan håndteres i After Effects uten å hoppe inn og ut av andre apper. Bedre dybdesyn og analyse, samt forbedret GPU-akselerasjon, gjør dette til en mye enklere oppgave for 3D-sammensatte videoprosjekter og animasjoner.

Vis dine store data kreativt

Forhåpentligvis går bevegelsesgrafikk i videoene dine utover bruken av lavere tredeler. Det er ganske enkelt å lage infografikk designet for video. I noen tilfeller kan det være lurt å opprette en oppdatert infographic for å vise endringer i tidligere data.

Hvorfor gjenoppbygge hele infografien når du bare kan lage en mal? Bedre ennå, hvorfor ikke bare importere infografiens data til malen via et regneark? Å ha denne muligheten er nyttig for konsistente standarder for visuell merkevare, så vel som for effektiv visning av nye data i redigeringsarbeidsflyten. Denne datadrevne bevegelsesgrafiske funksjonen er tilgjengelig i både After Effects og Premiere Pro. Jeg er ikke den største fanen av regneark, men jeg respekterer hvor nyttige de er for dataopplasting og import. Dette er et annet av disse tilfellene.

Forbedring av deling av aktiva og maler

Når det gjelder merkevarebygging, er det vanlig at videoskapere bruker maler for bevegelsesgrafikk som lavere tredeler eller videobumpere. Dette holder merkevaren konsistent og gjenkjennelig. Noen ganger skjer ikke alltid redigeringsprosessen på samme datamaskin eller harddisk. Å kunne få tilgang til merkevareverdier over skyen er en stor fordel for redigeringsarbeidsflyten.

Adobe introduserte bevegelsesgrafiske maler (mogrts) i fjor, som tillot deg å synkronisere filer til Creative Cloud-biblioteket ditt, eller dele dem med alle som bruker Premiere Pro eller After Effects. Dette var en god ide, men det hadde begrensninger med hensyn til størrelse, fontvalg og varighet av malets avspilling. Adobe kunngjorde mer fleksibilitet, som gjør det mulig å redigere alle de ovennevnte aspektene ved bevegelsesgrafikkmaler.

Jeg bruker ofte muttere til videoprosjektene mine, men sliter med å dele disse malene med andre skapere fordi merkevaren min ikke nødvendigvis samsvarer med deres merkevarebygging. Å kunne endre skrifttypen alene i disse mulighetene gir en enorm merkevarefordel. Jeg er nysgjerrig på å se hvordan luma og alfa-matter håndteres i multer mens de blir brukt i Premiere Pro.

Adobe kunngjorde også oppdaterte funksjoner for Character Animator, Audition og generell ytelsesøkning for brukere som ikke har avansert maskinvare. Flere detaljer finner du på blogginnlegget. Jeg er ingen animator, men jeg innrømmer at AI innebygd i Character Animator er ganske fascinerende med hensyn til levende sporing av ansiktsuttrykk og egenskaper.

Jeg lurer på hva som er det neste for Adobe når det gjelder Creative Cloud-plattformen. Dette er noen fine oppdateringer du kan kunngjøre en måned før sin egen programvarekonferanse. Nå er jeg virkelig nysgjerrig på å se hva vi vil se på Adobe Max. Følg med!

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com