Accenture utvider Chicago-huben, legger til Industry X.0 studio

Accenture Interactive jobber med virksomheter som bruker virtuelle, utvidede og mixed reality-teknologier NFL, Whole Foods og Boeing er blant selskapene som bruker Accenture Interactive's teknologier for å nå kundene bedre.

Accenture har utvidet sin mHub-beliggende Chicago Innovation Hub, og lagt til et nytt Industry X.0-studio (også kalt en "Forge"), som selskapet sa i en pressemelding, vil hjelpe klienter å få fart på utviklingen av nye smarttilkoblede produkter og tjenester, som spenner fra måneder til uker.

"Chicago er et kraftverk som produserer, og på vår nye Forge vil vi hjelpe våre kunder med å skape produktinnovasjoner raskt og i omfang, " sa Jim Coleman, administrerende direktør i Accenture i en pressemelding. "Ved å kalle mHUB hjemmet vårt, kan vi benytte oss av de moderne fasilitetene og det livlige, gründer-tankesettet, som er kritisk i dagens forretningsmiljø."

Digital transformasjon: En guide for CXOs (TechRepublic Premium)

Industri X.0 arbeider med virksomheter ved å kombinere nye, tilkoblede og smarte teknologier for å transformere industrien digitalt. Transformasjoner kan forekomme i arbeidsstyrken, i kundeopplevelse, FoU, prosjektering, produksjon, forretningsstøtte eller til og med økosystem. Det nye studioet er utstyrt med både programvare og maskinvareteknikk for å smelte sammen design, programvareingeniør, maskinvareteknikk, så vel som bransjekompetanse.

I følge Accenture er det bare 13% av virksomhetene som har innsett den fulle effekten av sine digitale investeringer, noe som gjør dem i stand til å oppnå kostnadsbesparelser og skape vekst. Den optimale blandingen av teknologier kan spare store selskaper opptil 16 milliarder dollar.

"Våre klienter ... er under et enormt press for kontinuerlig å innovere, " sa administrerende direktør i Accenture, Pallavi Verma, i en utgivelse. "Det nye Industry X.0-studioet, som vi kaller en 'Forge', er en del av vår pågående investering i Chicago og vår innsats for å bringe kontinuerlig innovasjon til våre kunder."

I juli 2019 kunngjorde Accenture at det ville øke fotavtrykket til Chicago Innovation Hub, som ligger i 500 West Madison-bygningen (omdøpt til Accenture Tower), og legge til 600 dyktige tekniske jobber og utvide lærlingeprogrammet betydelig.

mHub er USAs største fysiske produktsenter, som hjelper innovatører i tidlig fase med å gå fra prototype til produkt til bærekraftig virksomhet. Det 63 000 kvadratmeter store anlegget har 10 fabrikasjonslaboratorier, med fokus på elektronikk, plastproduksjon, metaller, tekstiler og rask prototyping, samt et mikrofabrikk for små produksjonsløp.

MHub-bygningen virker som et ideelt sted for Accentures Industry X.0, da den opprinnelig huset Motorola Mobilitys prototypesenter, men produksjonsforbindelsene på 965 W. Chicago Avenue går enda dypere; i 1916 var det hjemmet til Milwaukee Iron and Metal Company, og nærliggende virksomheter inkluderte en vaskemaskinprodusent og Werner pianofabrikk. Gjennom flere tiår har området spilt en integrert rolle i Chicagos produksjonsindustri.

"Ingen organisasjoner i dag har råd til å jobbe 12 til 18 måneder med en innovasjon som tradisjonelt praktiseres, " sier Craig McNeil, fra Accentures Industry X.0, i en pressemelding. "På et smi øver vi fart til verdi, noe som betyr at vi kan kollapse innovasjons tidslinjen til fem til seks uker. Dette skyldes design, programvare, maskinvare og industri - hvorav mange kom til oss gjennom anskaffelser, som Nytec, Pillar Technology og Mindtribe - alle jobber ved samme bord. En smi lar dem trykke på hele bunken med utstyr og metoder som er nødvendige for å ta ideer fra skisse til sluttprodukt. "

Innovation Hub i Chicago er en del av et nettverk av 11 Accenture Innovation Hubs i Nord-Amerika, med andre steder i Atlanta; Boston; Columbus, Ohio; metro Detroit; Houston; New York; San Fransisco; Seattle; Toronto; og metro Washington, DC Knutepunktene er koblet til mer enn 100 Accenture-steder over hele verden.

Accenture driver i dag Industri X.0 i Columbus, Ohio; Ann Arbor, Michigan; Des Moines, Iowa; og Jefferson, Iowa . Flere planlegges å åpne over hele USA og i Asia de kommende 12 månedene.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com