De 8 kuleste robotene som ble oppdaget på CES 2020

Hvordan AI og maskinlæring kan oppdage endringer i mammas rutine CES 2020: Lær om et nytt produkt for å holde eldre i hjemmet lenger ved å bruke maskinlæring og IoT.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

CES er beryktet for å være vertskap for sprø og rare gadgets, og CES 2020 holder liv i tradisjonen med et betydelig antall roboter.

Mellom roboter som kan gjøre tunge løft og de som kan deponere kattemat, presenterte CES en mengde alternativer for de som er interessert i robotmarkedet.

CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet)

Her er en samling av noen av de mest omtalte robotene denne uken på den årlige konferansen i Las Vegas.

8 må-se roboter på CES

1. Charmin's RollBot

Et av produktene som får mye oppmerksomhet på CES 2020 er RollBot. Fra Procter & Gamble og Charmins GoLab, leverer RollBot toalettpapir til de som sitter fast i kompromitterende stillinger uten rull.

Prototypen ligner en tegneseriebjørn på hjul og bruker infrarøde sensorer for å navigere mot mennesker som trenger TP. Toalettpapiret sitter på toppen av roboten, over det lille bjørnehodet, men må plasseres der før det trengs. RollBot kan bringe toalettpapiret til en person, men kan ikke uavhengig hente det. Foreløpig ikke til salgs, ble roboten presentert som en prototype på CES.

2. Samsungs Ballie-robot

Samsungs Ballie er en livsledsager med tennisballstørrelse, rapporterte ZDNet. Ballie er en liten, rund, bølgende robot som er designet for å støtte, forstå og reagere på behovene til eieren, spesielt i husholdninger.

Med enhetlig kunstig intelligens (AI) evner bruker Ballie sensorer og data i hjemmet for å skape oppslukende opplevelser for brukeren. Ballie kan koble til og kontrollere andre smarte enheter i hjemmet for å forbedre hverdagen, ifølge en pressevideo.

3. Guardian XO robot superdrakt

Robotselskapet Sarcos introduserte Guardian XO superdrakten på CES 2020. Roboteksoskjelettet er laget for å bli brukt av arbeidere, slik at den gjennomsnittlige personen kan løfte eller manipulere tunge belastninger på over 100 pund, alt mens man bruker naturlige kroppsbevegelser, rapporterte ZDNet.

Deltas frontlinjeansatte er noen av de første som jobbet med Guardian XO, med potensielle brukssaker inkludert håndtering av gods i Delta Cargo-lager, eller løfte tunge maskiner. Det industrielle eksoskjelettet vil bidra til å øke produktiviteten, og samtidig redusere skader, ifølge en pressemelding.

4. BellaBot

Robotkelneren, BellaBot, er kanskje en av de mer estetisk behagelige robotene på showet. Den digitale roboten fra PuduTech er utstyrt med et digitalt katt ansiktsskjerm og myowing-evner, ifølge en pressemelding.

BellaBots ansikt endrer uttrykk på forskjellige måter når de reagerer med mennesker og inneholder et taktilt tilbakemeldingssystem, noe som gjør det mer livslignende. Utleveringen var beregnet på å erstatte servitører, og kan levere 120 små plater, 39 store plater og 33 skåler inn ved levering, ifølge utgivelsen.

5. ELSKET

Groove Xs knusbare robot, LOVOT, er en CES 2020 Innovation Award Product honoree. En annen søt følgesvenn, LOVOT ligner en blanding av en bjørn og en ugle, med en myk og varm kropp som gjør det mulig å klemme og kjæledyr, ifølge en pressemelding.

LOVOT kan bevege seg autentisk rundt brukerens hjem, og fungere som emosjonell støtte og en kilde til lykke. Med 10 berøringssensorer kan LOVOT oppdage når den blir berørt.

Med LOVOT-appen kan LOVOT ta bilder av brukere når de smiler, lage en dagbok for samhandling, tjene som babymonitor og til og med patruljere huset som en form for sikkerhet, ifølge utgivelsen.

6. Toyota T-HR3 humanoid partner robot

Toyotas T-HR3, drevet av NVIDIA GPU-teknologi, er kjent som Toyotas innovasjonsrobot. T-HR3, som er vist på CES 2020, kan enkelt flytte og kontrollere kraften i kroppen ved å bruke det avanserte synkroniseringssystemet og mestringsmanøvreringssystemet.

Systemet styres av en menneskelig operatør som bærer et virtual reality (VR) headset. T-HR3 mottar dataene gjennom forsterket video- og persepsjonsdata via en NVIDIAs Jetson AGX Xavier-datamaskin i roboten, ifølge et NVIDIA-blogginnlegg.

7. Siffer fra Agility Robotics

Agility Robotics 'sifferrobot er ideell for fabrikkbruk og industriell bruk. Ford Ford Company er den første kunden, og kjøper to av robotene til fabrikker og leveranser, og Digit vil bidra til å effektivisere lager og levering for bilprodusenten.

Siffer er en bipedal robot med overkropp, armer og sensorer. Armene gjør at roboten kan reise seg hvis den faller, bølger for balanse, skyver åpne dører og bærer gjenstander. Armene kan hente og stable bokser som veier opp til 40 kilo, noe som er ideelt for fabrikkinnstillinger, ifølge en pressemelding.

8. MarsCat-robot

En annen vennlig ansiktet robot, MarsCat, er en bionisk kjæledyrskatt utviklet av Elephant Robotics. I likhet med en ekte katt, er MarsCat helt autonom og responsiv på samspill, med evnen til å føle berøring, høre stemmer, se ansikter og leke med leker, ifølge en pressemelding.

Drevet av quad-core Raspberry Pi, MarsCat var tilgjengelig for spill på CES 2020.

For mer, sjekk ut NVIDIA viser frem autonom tech for kort og roboter på CES 2020 på TechRepublic

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • CES 2020-roundup: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite (TechRepublic)
  • 2020 Tech-konferanser og arrangementer du kan legge til i kalenderen din (gratis PDF) (TechRepublic nedlasting)
  • 2020-budsjettforskningsrapport: Sikkerhet, skytjenester og digitalisering er de viktigste budsjettprioriteringene (TechRepublic Premium)
  • CES 2020 og videre: Hva du kan forvente (ZDNet)
  • Bilder: Alle de kule nye dingsene på CES 2020 (CNET)
  • CES 2020: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: Elephant Electronics

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com