74% av de ansatte sier at selskapet er en ny teknisk laggard

Teknisk nyhetsoppdatering: Administrere IoT, nye iPhones og phishing-bekymringer Denne ukens historier fra TechRepublic og ZDNet inkluderer AIs innflytelse på detaljhandel, angrepet av ondsinnede e-poster og se på hvorfor 50% av de ansatte ikke er fornøyde.

Linjene på Apple Store dagen for lansering beviser det: førstegangsadministratorer er hardcore. Og andre som deler tørsten etter å være foran teknologikurven forstår ikke hvorfor de kjøper og bruker ny teknologi, men arbeidsgiveren er ikke det. Overraskende 36% av de 1000 arbeidstakerne som ble spurt i en ny undersøkelse fra Zensar, sa at de veldig ofte tar i bruk ny teknologi før selskapet kjøper den.

Å følge med på det siste innen teknologi er en utmerket praksis, men vis forsiktighet når du faktisk tar den med på kontoret. Hvis en ansatt tar med seg ny teknologi uten selskapets IT-avdelingens godkjenning eller kunnskap, kan det sette selskapet i fare. Zensars Living Digital-undersøkelse advarer om at skygge-IT er en forretningsvirkelighet og er allestedsnærværende. Shadow IT, også kalt stealth IT, eller klient-IT refererer til når denne teknologien brukes internt, men uten eksplisitt offisiell godkjenning.

BYOD (Bring-Your-Own-Device) policy (TechRepublic Premium)

Enten de fremtidige kreftene er for forsiktige, eller prosessen med å bringe ny teknologi inn på kontoret er administrativt vanskelig, det mest ivrige og teknologiske kunnskapsrike av ansatte medarbeider selskapene sine laggards når det gjelder å ta i bruk ny teknologi.

Datasenter må leses

 • 8 datasenterprognoser for 2020
 • 7 nettverksvarslinger for 2020: Automatisering, edge computing, Wi-Fi 6, mer
 • Beste praksis for server virtualisering og tips om hva du ikke skal gjøre
 • Kvanteberegning: Syv sannheter du trenger å vite

Og når selskapet endelig er klar til å hente inn teknologien, gjøres det enten "veldig sakte" eller "noe sakte", ifølge 16% av arbeidere i hvitt og gull; sistnevnte refererer til flerfaglærere, som er svært dyktige arbeidere som kan skryte av hvitkrage intellektuell arbeidskraft med manuell arbeidskraft i konvensjonelle blåkrage stillinger.

De undersøkte ansatte vil at selskapene deres skal ta i bruk ny tech ASAP, og 45, 2% sier at det skal være "før noen andre gjør det, " mens 45, 8% sa "på samme tid som alle andre, " og bare 8, 9% sa "etter at alle andre har testet det. "

Til tross for dette sa 88%, ja, de har de digitale verktøyene for å lykkes, mens bare 12% mente at de ikke gjorde det. Årsakene til at de kan føle at de ikke har alle de digitale verktøyene spenner fra "selskapet mitt er for opptatt av trinnvise utgifter til å investere i ny teknologi" (43, 8%, den mest populære responsen) til "selskapet mitt har ventetid og -så tilnærming til ny teknologi "(31, 4%) til" min CIO / CTO er treg med å ta i bruk ny teknologi "(22, 3%), til" sjefen min vet ikke hvilke teknologiske behov jeg har "(12, 4%). De to siste kategoriene var "de har ikke blitt utviklet ennå" (9, 9%) og "andre" (14, 9%).

En veldig stor prosentandel av de spurte sa at det er viktig at de har de digitale verktøyene de trenger for å lykkes på jobben for å føle seg motiverte (87%), lojale (88%) og viktige (87%).

Flertallet (85, 8%) av de spurte beskriver seg som hvit-krage arbeidere, "en profesjonell som vanligvis refererer til generelle kontorarbeidere og ledelse, " f.eks lærere og selgere; og 14, 2% sier at de er arbeidere med gullkrage, som kan være advokater, leger, ingeniører, bedriftsledere og lignende.

Nesten halvparten av ansatte er klar over selskapets digitale transformasjon (48%), men ytterligere 37, 6% sa at de ikke vet, og ytterligere 14, 4% kunne ikke si, og svarte "Jeg vet ikke."

Av de spurte jobber 31, 7% for selskaper med 1000 eller flere ansatte (bedrift), 33, 3% for selskaper med 100 til 999 ansatte (mellomstore bedrifter), 21, 1% for selskaper med 10 til 99 ansatte (små bedrifter), og 13, 9 % med 10 eller færre enn ansatte (mikro).

De undersøkte faller i følgende aldersgrupper:

 • 25- til 34-åringer: 24, 9%
 • 45- til 54-åringer: 22, 5%
 • 35- til 44-åringer: 20, 8%
 • 18- til 24-åringer: 14, 2%
 • 55- til 64-åringer: 9, 4%
 • 65- til 74-åringer: 7, 3%
 • 75 år eller eldre: 1%

Av de 1 000 spurte var 50, 5% undersøkte menn, og 47, 7% var kvinner, og en stor gruppe av dem (76, 7%) jobber på heltid (40 timer), med 13, 6% som jobbet mindre enn 40 timer pr. -uka, 7% selvstendig næringsdrivende på heltid, og til slutt, 2, 7% var selvstendig næringsdrivende på deltid. Industriene var store og varierte, og den største prosentandelen (29%) var "alle andre" (som betyr karrierer som ikke er regnskap / økonomi / bankvirksomhet (12%), administrasjon / geistlig / mottak (4%), konstruksjon (3%), kundeservice (4, 3%), utdanning (10, 9%), helsevesen (fysisk og psykisk) (9, 7%), salg (7, 8%) og vitenskap / teknologi / programmering (8, 8%). Enda en kategori var "andre" (9, 9 %).

"Det får meg til å føle meg inkludert" bemerket 84, 1% av hvordan deres nåværende utvalg av digitale verktøy får dem til å føle seg, med bare 15, 9% som svarer "det får meg til å føle meg ensom."

På spørsmål om de "føler at teknologi har gjort at ditt personlige liv kan bli bedre, mer organisert og mer produktivt, sa 67, 6%" ja, veldig mye, "med 27, 9% sa" noe ", " 3, 2% sa "ikke veldig mye, "og 1, 3% våget å svare" ikke i det hele tatt. "

Folk har mye tro på selskaper, at selskapets digitale transformasjon med å være myndiggjørende, med positive resultater.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com