70% av forbrukerne er villige til å betale mer for 5G

5G lover raskere hastigheter og større sikkerhetsrisiko TechRepublics Karen Roby snakker med Radware exec Mike O'Malley om den økende sikkerhetsrisikoen som følger 5G for leverandører, smarte byer og bedriften

Forbrukerne forventer at 5G vil åpne for flere muligheter til å jobbe hjemme, ifølge en undersøkelse av 2.000 mennesker av Amdocs. I gode nyheter for tjenesteleverandører sa 70% at de ville betale mer for å legge tjenesten til den månedlige regningen.

Amdocs spurte forbrukere i USA og England om forventningene til 5G. I følge funnene mener 61% at de raskere hastighetene og bedre tilkoblingen vil skape flere muligheter til å jobbe eksternt. Trettifem prosent tror teknologien vil føre til bedre alternativer for videokonferanser, og 32% forventer bedre videotrening og utviklingsmuligheter.

5G: Hva det betyr for IoT (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon) | Last ned gratis PDF-versjon (TechRepublic)

Amdocs antydet at bedrifter også kunne dra nytte av 5G-tjenester ved å oppfinne sine private nettverk for å utnytte nettverksskiver og IoT-støtte.

Respondentene i undersøkelsen forventer å se fordelene hjemme også. Forbrukerne sa at 5G-tilkobling kan forbedre opplevelsene deres med:

  • Tilkoblede hjemmeenheter 31%
  • Cloud og online spillkvalitet 26%
  • AR / VR opplever 64%

Flertallet av forbrukerne vil betale mer for å legge til 5G til standardbunten med telefontjeneste, kabel-TV og internettforbindelse. De er mindre begeistret for å legge til andre 5G-aktiverte tjenester i pakken, for eksempel:

  • Tilkoblede hjemmeenheter 23%
  • Streaming av abonnement 33%

PwC spår at 60% av USA vil ha 5G-dekning innen midten av 2020, men mindre enn 2% av enhetene vil være 5G aktivert. For tiden kan færre enn 1% av mobile enheter bruke 5G-tilkobling. Til tross for avviket, sa PwC-rektor Dan Hays innen utgangen av året, mer mainstream 5G-kompatible enheter vil være tilgjengelige for kjøp.

Gartner spår at salget av 5G mobiltelefoner vil ramme 221 millioner i år, og griper mer enn 12% av det totale salget av mobiltelefoner. I 2021 forventes det antallet å mer enn doble seg til 489 millioner.

IHS Markit sa at 5G-telefoner ikke kan øke mobiltelefonmarkedet dramatisk, men at de kan være nok til å øke salget i løpet av 4. kvartal 2019. Leverandører av brikkesett har allerede kunngjort lavere priser på 5G-system-på-brikke-enheter, la IHS til, og hjalp smarttelefonindustrien med å trimme de høye prisene på 5G-smarttelefoner.

5G og Mobile Enterprise Nyhetsbrev

Mobilsikkerhet, fjernstøtte, 5G-nettverk og de nyeste telefonene, nettbrettene og appene er noen av temaene vi dekker. Leveres tirsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com