7 CRM-leverandører som integreres med Google Apps

Jeg vet jeg vet. Google er ikke et CRM-selskap (Customer Resource Management) - i det hele tatt. De hadde muligheten til å kjøpe et CRM-selskap, omtrent 110 ganger. Og det gjorde de aldri.

Det nærmeste jeg noen gang har sett "Google CRM" er Etelos - de er et selskap for distribusjonsplattformer for apper basert på Seattle, som lar selskaper distribuere apper på deres SaaS-plattform. Etelos CRM for Google kom ut i løpet av 2007, og forsvant deretter noen år senere. Jeg vet ikke hvorfor.

CRM-leverandører

I disse dager har en rekke CRM-leverandører plattformintegrasjoner for Google Apps. La oss ta noen minutter å gå over hvem (hvilke leverandører som har integrasjoner) og hvorfor (hvorfor du kanskje vil se på hver enkelt). Jeg har listet dem opp etter hvor interessant jeg fant dem, men det er en veldig fin på slutten som du sannsynligvis ikke visste om.

kvikk

Dette to år gamle sosiale CRM-programvareselskapet, grunnlagt av Goldmine-grunnleggeren Jon Ferrara, sikret nylig en $ 1 million frøfinansiering. Selv om de ikke har de 6-10 millioner dollar de virkelig trenger for å være en formidabel konkurrent for store CRM-selskaper som Salesforce, har de en liste over imponerende partnere for integrasjoner (Hubspot, Mailchimp, Wufoo, Zendesk, Yammer, Tweetdeck og Hootsuite). Selv om teknologien deres kanskje ikke er fullstendig bygd ut, har Google-appen deres 4-stjerners anmeldelse. Nimble er definitivt et selskap å se i 2012.

Oracle CRM

Hvis du er en Oracle CRM-bruker, er det sannsynlig at du ikke bytter systemer snart. Selv om Oracle's Google-integrasjon ikke er ekstremt godt testet, ser det ut som at brukerne som har vurdert den har hatt positive ting å si.

Salesforce

Google-integrasjon er noe begrenset her. Salesforce la til en modul for Google AdWords for omtrent fem år siden, og via Appirio, kalendersynkronisering, for omtrent tre år siden. Annet enn det er det en Salesforce for Google Apps, men integrasjonen er ganske overflatenivå. Når det er sagt, hvis bedriften bruker Salesforce på tvers av et stort team (dvs. 200 personer), har du kanskje ikke så mye valg.

SugarCRM

Jeg tror mange glemte at de oppfant et Connector Tool for Google Calendar, for tre år siden integreringen av Gmail og Google Docs kom inn litt senere, og gjennom årene har de til og med trukket inn en Google Analytics blymaskemaskinfunksjon. Overraskende kult, for prisen.

Hubspot

Selv om disse karene ikke er et CRM-selskap, spiller de to dyrere lagene i deres sosiale medier og automatiseringsprogramvare for markedsføring med Nimble, som er oppført ovenfor. Hvis du ønsker å bringe leadscoring så nær Google Apps som mulig på et lavt budsjett, er dette måten du gjør det. E-bøkene deres er også ekstremt informative, gratis og lettleste.

Infusionsoft

Dette Gilbert, Arizona baserte selskapet har vokst dramatisk i 2011 - til 7000 kunder (23 000 brukere). Selv om Google-integrasjonen deres er veldig lett - bare kalender - ville jeg ikke bli overrasket om større integrasjon er på veikartet. Ethvert selskap med under 20 salgs- og markedsføringsansatte bør ta en titt på denne, ganske enkelt på grunn av deres aggressive priser og pålitelige produkter.

SAS

Denne er tradisjonell CRM (selv om SAS lager noe kult kundeintelligensprogramvare), men det er en Google-integrasjon som jeg ikke tror noen vet om. Det viser seg at SAS gjør kontekst relevant søk på Google Search Appliance. Hvis du har ansvar for massene av kundedata, bør du vite om denne.

Les også:

  • Google Apps og CRM: Hva fungerer, hva som ikke gjør det, og hvordan du kan fortelle om organisasjonen din skal integrere de to
  • Hvordan velge et CRM-system: Ni faktorer som må tas i betraktning når du evaluerer CRM (Whitepaper)
  • SAP kjøper seg vei inn i skyen med SuccessFactors
Avsløring: Mitt selskap, det sosiale konseptet, er et InfusionSoft Silver Affiliate og en Hubspot-tilknyttet partner.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com