66% av amerikanske fagfolk diskuterer politikk på jobb mer enn de gjorde for 5 år siden

Hvordan være en mer effektiv leder: 5 tips CXO-er må ha ledermålene i sikte gjennom hele lederkarrieren. Dette er hvordan.

Gitt den spente flyktigheten i det politiske klimaet over hele landet, er det ikke overraskende at 66% av amerikanske forretningsfolk sa at det er mer vanlig å snakke om politikk på jobben enn det var for fem år siden, ifølge en ny rapport. Funnene er resultatet av meningsmåling fra mer enn 1000 arbeidere i USA, som var over 18 år gamle.

"Generelt sett er samtaler om politikk mer vanlig frem til et valgår, " sa Ryan Sutton, distriktspresident for bemanningsfirmaet Robert Half Technology, som utviklet rapporten. Undersøkelsen ble utført av et uavhengig forskningsfirma i oktober 2019.

Medarbeideres politiske aktivitetspolitikk (TechRepublic Premium)

Sutton la til, "Men også med så mye bråk fra Washington i disse dager, en 24-timers nyhetssyklus, og så mye som skjer via sosiale medier, er det et uunngåelig tema uansett hvor du er."

Et viktig funn i undersøkelsen er at bestemmelsen av hensiktsmessigheten av politisk diskurs på jobben er kjønnsbasert. Av de generelle respondentene sa 22% som ble spurt at det var passende, men det var en betydelig forskjell mellom mennenes meninger og kvinnene: 32% av mennene, og bare 10% av kvinnene er enige om at politisk samtale på jobben var passende

Våre nordlige naboer speiler ikke de amerikanske innbyggerne. Mindre enn halvparten (43%) av kanadiske forretningsfolk (av de 500 kanadiske fagpersonene som ble spurt) sier at de snakker om politikk på jobb mer enn de gjorde for fem år siden. I motsetning til i USA, er kanadiske menn og kvinner mer av samme sinn når det gjelder oppringning av politisk kommentar på jobb de siste fem årene (menn, 44%; kvinner, 42%).

61 prosent av amerikanerne svarte at politikk kan være aktuelt å diskutere på jobben, "avhengig av situasjonen og menneskene som er involvert." Av det var 61%, 65% kvinner og 57% menn.

Og det er fremdeles amerikanere som sparker den gamle skolen og ikke tror på å diskutere politikk på jobb, med 26% kvinner og 11% av mennene, for totalt 18%, som føler at det ikke er aktuelt å snakk politikk.

Veilederens rolle når samtalen blir giftig

"Som ledere i organisasjoner, " sa HR-konsulent Matthew Burr, "vi må erkjenne at politiske samtaler kan distrahere ansatte på arbeidsplassen."

Når en veileder må ta opp klager angående politiske diskusjoner på kontoret, sa Burr: "Fokuser på jobbprestasjoner snarere enn politiske diskusjoner spesifikt. Hvis en ansatt bruker for mye tid på ekstra kontorprat, uansett tema, antar de ikke er å utføre sin stilling til organisasjonens forventninger, eller at de kan distrahere sine medarbeidere betydelig. Ha en direkte samtale med disse ansatte. "

Overfor de fleste amerikanske virksomheter er politikkene (som forbyr politisk samtale) unntaket snarere enn normen, sa talsperson for Zenefits, Danny Speros, som la til at mens Zenefits ikke har et forbud, er defaktopolitikken: Følg den andre politikken rundt respekt, teamarbeid og en åpen deling av ideer. Vi anerkjenner og belønner folk for å gjøre disse tingene, og vi tar opp det når de blir krenket enten det dreier seg om politikk eller noen annen type samtale. "

Kanadiske menn er mer tilbøyelige til å finne politisk chat som passer, med 37% menn og 26% kvinner, for totalt 31%, som anser det som passende. I kategorien "kanskje" er 52% menn, 61% kvinner, for totalt 57%, enige om at vannet kan testes, gitt folket og situasjonen.

Ti prosent flere kanadiske menn (57%) enn kanadiske kvinner (47%), og bare 37% av amerikanske kvinner, i motsetning til 59% av amerikanske menn, er "interessert" i politiske diskusjoner på jobb.

Det var et dramatisk fall mellom "interesserte" og "ukomfortable", den neste kategorien i avstemningen, med 27% av amerikanerne, og bare 14% av kanadiere som føler seg "ukomfortable" når politiske diskusjoner oppstår på jobb.

Amerikanske kvinner (23%) er mer sannsynlig å bli "irritert" av politisk snakk enn deres kanadiske kolleger (12%), og 16% av amerikanske menn og 12% av kanadiske menn, i perfekt enighet med kvinnene som ble spurt, sier politisk samtale er irriterende.

Retningslinjer for kommersiell godkjenning (TechRepublic Premium)

Når snakk er på støtende

Det virker som i dagens stadig brytende nyhetsmiljø, særlig i USA, det er ganske enkelt uunngåelig å komme over en slags diskusjon om politikk, enten det er forutsigbarhet for den demokratiske primæren, eller enda en sinnssyk Tweet. Men hvis du er på jobb, og noen prøver å engasjere deg i noe som fremstår som politisk nyhetsverdig, "skal ingen føle seg presset til å delta i politisk skinn, " sa Sutton. "Hvis politisk samtale ikke er din greie, la høflig beskjed til andre involverte vite at du er ukomfortabel med samtalen, eller unnskyld deg høflig ved å si at du trenger å komme tilbake på jobb."

Det er også en mulighet for at du kan høre noe du synes er støtende. Hva bruker du? Sutton tilbød, "Hvis du er plaget av noe du har hørt på kontoret, bør du vurdere arten av kommentaren og hvorfor den er opprørende for deg. De fleste er velmenende og ville ikke med vilje krenke kollegene. dem vet at de opprører deg før du eskalerer situasjonen til ledelsen. På den annen side, hvis kollegaen din truet eller utviser trakasserende oppførsel, og du ikke vil gå på jobb eller ikke kan fokusere som et resultat, rapporterer situasjon til HR. "

Hvis du er leder eller veileder, har du den største andelen av ansvaret i retning av hvordan samtaler går på kontoret ditt, blant teamet ditt (så vel som kontorkulturen og miljøet). "Ledere kan spille en nøkkelrolle i å holde politiske diskusjoner tamme og begrensede på kontoret, sa Sutton." De burde være et eksempel og alltid respektere andres meninger. Arbeidsgivere bør også skrive en politikk med spesifikke retningslinjer for å håndtere potensielt splittende debatter om politikk. "

Politiske meninger stopper ikke plutselig på tvers av forskjellige bransjer, og det er sannsynlig at staten for regjeringen og dens virkning på bestanddeler kan være dyp. Noen virksomheter er mer direkte berørt av statlige handlinger og lovverk enn andre. Sutton sa: "Denne undersøkelsen så ikke på arbeidere etter bransje, men jeg kan forestille meg at noen lag og bransjer er mer mottagelige for samtale generelt, enten det er politisk eller på annen måte, bare av natur arbeid, kontoroppsett, teamets struktur, etc. Det er naturlig at kolleger finner noen felles grunn til å chatte om i løpet av dagen, så om det er rundt sport, lokale arrangementer, nasjonale nyheter - samtaler vil helt sikkert skje. "

Han la til at ansatte i teknologien "er akkurat som alle andre når det gjelder disse sakene. Politiske spørsmål påvirker oss alle, men nivået av entusiasme for visse spørsmål varierer for hver enkelt person, og det er best å være hensynsfull og respektere andres meninger, spesielt når det gjelder kollegene og medlemmene av teamet vårt. "

24 tips for å levere dårlige nyheter (gratis PDF) (TechRepublic Premium)

Politikk for politikk

Michael Polydoris, direktør for HR ved Propllr var enig i at "faktiske skriftlige" politikker for ingen politisk diskusjon er sjeldne. "Det er, " sa Polydoris, "greit å casedisk diskutere en politisk preferanse eller invitere en kollega til å delta på et møte eller et arrangement, og at selskapet skal gjøre det mulig for ansatte å vise et politisk klistremerke / merke i kuben eller kontoret.

"Det er imidlertid problematisk når samhandlingene blir negative eller hvis presset mot et bestemt synspunkt gjør den andre personen ukomfortabel, " fortsatte han. "Dette kan skape et pålitelig trakasseringskrav hvis det gjennomsyrer arbeidsmiljøet, eller forespørslene er kontinuerlige. I dette polariserte miljøet er konflikter bundet til å skje, og HR-ledere og selskapsledere bør få opplæring i og være komfortable med å løse uenighet blant ansatte. Selv Hvis resolusjonen bare er å "gå med på å være uenig", trenger ansatte å opprettholde respekt for hverandre som enkeltpersoner og komme tilbake til virksomheten som er tilgjengelig. En god, anekdotisk arbeidsplassretningslinje er å behandle emnet politikk, omtrent som temaet religion, som om du var ved svigerfarens takkefest-middagsbord. "

Politisk diskurs på jobben kan være en glatt skråning. Selvfølgelig, hvis alle på kontoret er av ett sinn, kan det være færre uenigheter, og en verbal slagsmål kan bli mindre sannsynlig, men alle bør ta hensyn til at de kan ha kolleger som foretrekker å beholde sin tro (politisk og ellers) privat, som er deres beslutning, samtale og rett. Og de kan være enige med deg, men de vil bare ikke diskutere det eller få det diskutert rundt dem, så følsomhet og bevissthet og handlefrihet i atferden din på jobb kan være kritisk.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com