64% av de ansatte kan slutte i 2020

Hvorfor mer enn halvparten av kvinnene forlater teknologibransjen Mange utfordringer får kvinner i teknologien til å forlate jobben. Her er hva det vil ta å få dem til å bli.

En Achievers-rapport som ble sluppet torsdag, fant at flertallet av ansatte har en fot ut døra. Bare 33% av de ansatte sa at de planlegger å være på jobben i år, og 64% sa at de kanskje ser andre steder.

Antallet ansatte som planlegger å være på jobben har falt siden i fjor, da nesten halvparten (47%) sa at de var fornøyde nok til å bli. Utsiktene er enda verre for yngre arbeidere; bare 23% av arbeidstakerne i alderen 18 til 29 sa at de planlegger å fortsette deres selskaper

Hvordan håndtere jobbstress: En IT-lederveiledning (gratis PDF) (TechRepublic)

Achievers 2020 Engagement and Retention-rapporten kartla mer enn 1500 ansatte i Nord-Amerika for å avgjøre hvordan de ansatte føler om arbeidsmiljøene deres. Rapporten fant at ansatte ønsker å forlate av to hovedgrunner: Frikobling og manglende anerkjennelse.

"Ansatte som forlater er ofte ikke helt drevet av kompensasjon eller av en hendelse, " sier Michael Cohen, sjef for produktansvarlige i Achievers. "Det er en samling ting."

utkobling

Bare 19% av de ansatte sa at de anser seg som «veldig engasjerte», og etterlater mer enn tre fjerdedeler av arbeidstakerne et middelmådig engasjement, viser rapporten.

"Du vil ha mest mulig engasjert og aktivert arbeidsstyrke. Du gjør det mulig for dine ansatte ved å gi dem de riktige verktøyene, riktig trening og riktig coaching og veiledning for å kunne gjøre jobben sin, " sa Cohen.

Frakobling faller til slutt på ledelse, noe som indikerer at selskapets lederteam ikke gir en kultur som fokuserer på ansattes erfaring, eller ikke engang er engasjert.

Som med de fleste selskapsinitiativer, må engasjementet starte fra toppen for å komme seg ned. "Spesielt i større organisasjoner ser hele medarbeiderbasen på ledergruppen som de som setter målene og setter strategien, " sa Cohen.

"Til slutt er det ledere de som enten kan sette ordene opp på veggen som taler til kultur eller verdier, eller de kan ha disse ordene på veggen og faktisk leve dem, " sa Cohen. "For mange selskaper lever faktisk ikke verdiene."

Lederskapet faller flatt: 23% av de ansatte sa at de tror at seniorlederne deres er "veldig engasjerte" eller har "mer enn gjennomsnittlig" engasjement. Denne prosentandelen har allerede gått ned fra i fjor, da 31% sa det samme.

Nesten halvparten (45%) av de ansatte sa at lederskap er "minimalt" eller "slett ikke" forpliktet til å forbedre selskapskulturen. Med kultur som kritisk for ansattes tilfredshet, må organisasjoner tilpasse ledergruppenes mål, eller risikere å miste verdifullt talent, sa Cohen.

For å få mest mulig ut av dine ansatte, må ledere betjene og administrere sine arbeidere på måtene de trenger å bli styrt, noe som endres fra person til person, sa Michael Solomon, medgründer og administrerende partner hos 10x Ascend.

Mangel på anerkjennelse

Mangel på anerkjennelse (19%) er en av de viktigste årsakene til ansattes omsetning, etter de typiske skyldige kompensasjonene (52%) og karrierevekst (43%), fant rapporten.

Det overveldende flertallet (82%) av de ansatte sa at de ønsket at de skulle få mer anerkjennelse på jobben, og ytterligere 30% sa at de ikke føler seg verdsatt av overordnede.

I likhet med engasjement, må anerkjennelse også komme fra toppen. Begge disse faktorene er ansvarlige for at ansatte slutter, noe som betyr at ansvaret faller på lederskap for å beholde ansatte.

"Ledere må delta i å aktivere kulturen, " sa Cohen. "Vi anerkjenner ikke bare mennesker for oppgaver. De knytter gjenkjennelsen tilbake til bedriftens verdier eller til ting de prøver å drive i organisasjonen. Hvis du sier at de ansatte er viktige for deg, har du faktisk å åpne for en dialogkanal med dem. "

Anerkjennelse viser ikke bare ansatte at de blir verdsatt, men hjelper også med å fremme en engasjert, positiv bedriftskultur, ifølge rapporten.

Omtrent 92% av de ansatte sa at når de blir anerkjent for en spesifikk handling, er det mer sannsynlig at de vil gjøre den handlingen igjen i fremtiden. Og 90% av de spurte sa at når de mottar anerkjennelse, motiverer det dem til å jobbe hardere, fant rapporten.

Effekten av denne erkjennelsen er betydelig. Mer enn halvparten (58%) sa at lederforholdet deres ville forbedre seg med mer anerkjennelse, og 91% sa at en sterk anerkjennelseskultur gjør et selskap attraktivt å jobbe for, ifølge rapporten.
Anerkjennelse kan gis på mange måter, og bør ivaretas hvordan den enkelte liker å motta den. For å gjøre det, må ledere gjøre en innsats for å gjøre seg personlig kjent med sine ansatte, sa Solomon.

Hvordan beholde ansatte

Engasjement og anerkjennelse er helt klart avgjørende for å holde ansatte fornøyde. Ledelse må fokusere på å smi en kultur som fremmer positivitet og oppmuntring, fant rapporten.

I tillegg sa 90% av arbeidstakerne at det er mer sannsynlig at de vil bo i et selskap som reagerer på tilbakemeldinger. Bedrifter må lytte til sine ansatte, ettersom direkte tilbakemeldinger er et viktig engasjementstiltak, og tilpasse leder holdninger og selskapsmiljø deretter, viser rapporten.

"De beste selskapene er de som ikke venter på at noen vil komme til dem og si: Vel, 'jeg er ikke sikker på at dette er det rette stedet for meg lenger.' De blir proaktive, "sa Cohen. "De setter inn systemer og verktøy for å faktisk prøve å beholde ansatte gjennom ting som engasjement og aktiv lytting for å gi den ansatte en full opplevelse på jobben."

For å både beholde og oppnå det beste talentet, må lederne smi det beste arbeidsmiljøet for sine ansatte og gjøre disse opplevelsene unike for hver person, la Solomon til.

"Stemmen til den ansatte pleide å være noe som skjedde i en årlig undersøkelse, " sa Cohen. "De beste selskapene erkjenner at en årlig undersøkelse ikke tjener noen spesielt godt lenger. Du må ha hyppigere muligheter for at ansatte skal føle at de har en stemme."

Kartleggingsmetodikk

Achievers gjennomførte den elektroniske undersøkelsen i oktober 2019. Utvalgsstørrelsen inkluderte 1 154 svar fra hele Nord-Amerika. Hannene representerte 47% og kvinnene var 53%. Tretten prosent var Gen Z, 46% var årtusener, 21% var Generasjon X og 20% ​​var baby boomers. Den mest populære bedriftsstørrelsen var under 50 ansatte, som representerte 29% av respondentene, etterfulgt av 50–249 ansatte, som representerte 21%.

For mer kan du sjekke ut fire måter å forhindre at ansatte slutter på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • Hvordan bli CIO: Et jukseark (TechRepublic)
  • Hvordan utvikle IT-teamets evner (TechRepublic nedlasting)
  • Retningslinjer: Arbeidsplassetikk (TechRepublic Premium)
  • ZDNets topp konsernsjefer i 2010-årene (ZDNet)
  • 6 måter å slette deg selv fra internett (CNET)
  • Beste oppgavelister-apper for å håndtere oppgaver på hvilken som helst plattform (Download.com)
  • CXO: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com