62. Grammy-vinner forutsagt av kunstig intelligens

Å gå høyteknologisk med IBM og AI på Grammys Artificial intelligence vil være det beste nye tilbehøret på Grammys i Los Angeles i år, takket være IBM Watson.

Hvis du har mynt på hvem som vinner på den 62. årlige Grammys denne søndagen, er prediktive tips tilgjengelig, og det er ikke innsidehandel, det er kunstig intelligens (AI).

I fjor valgte det Boston-baserte datavitenskapsselskapet DataRobot med suksess 2019 årets sang, Childish Gambinos "This is America." I år håper DataRobot å se gjennom den gevinsten.

Mer om kunstig intelligens

 • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
 • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
 • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
 • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Noen av de beste nominerte er Lizzo, som har åtte nominasjoner, Lil Nas X med seks nominasjoner, og Billie Eilish med nominasjoner i de fire beste kategoriene, ifølge CBS News.

Taylor Larkin, en dataforsker med selskapet, brukte DataRobot enterprise AI-plattform for å forutsi vinnerne for årets sang og plate.

DataRobot utnytter maskinlæringsmodeller for å lære fra fortiden for å forutsi fremtiden, sa Larkin. "For Grammy-spådommer er fortiden tidligere nominerte og vinnere, og fremtiden er den kommende Grammys."

Hvordan og når du skal se på GRAMMY Awards 2020 (CBS)

Han la til: "Ved å bruke historiske data om Grammy-nominerte og vinnere fra 1959 ga jeg denne informasjonen til DataRobot, som skapte hundrevis av kandidat-maskinlæringsmodeller. Jeg valgte da modellen som hadde best ytelse på de fem siste prisutdelinger. "

Når det gjelder nøyaktighet, sa Larkin at DataRobot "tester og validerer hver modell, rangert dem på en toppliste, etter forutsigbar ytelse. Den endelige modellen som ble brukt til å gjøre forutsigelser, er omtrent 77% bedre sammenlignet med bare tilfeldig å forutsi de siste fem vinnerne i begge kategorier."

"DataRobot-plattformen og dataene er i konstant utvikling, " la Larkin til. "Førstnevnte når det gjelder nøyaktighet og evner, og sistnevnte når det gjelder variasjon og tilgjengelighet."

Grammys går høyteknologisk med IBM og kunstig intelligens (TechRepublic)

Hvis Grammy-utøverne og presentatørene klarer å være dramafrie, vil AI være mandagens vannkjølende chit-chat. I tillegg til teknisk-støttede prediksjoner dukker AI opp på den røde løperen. Glem foreldede "hvem har du på deg?" spørsmål, fordi AI vil holde deg underholdt pre-show, da de 1500 artistene hopper fra limousiner og tar seg vei i salen.

Fra fire timer før TV-serien, på Grammy.com, og takket være et partnerskap mellom IBM og Recording Academy, tok IBM mer enn 18 millioner dokumenter og datakilder om årets Grammy-nominerte, og destillerte dem ned til de mest interessante nuggets om hver av artistene, for å lage Grammy Insights med Watson, som er en moderne versjon av den veldig populære 90-talls pop-up-videoen. Den siste timen med Grammy Insights vil komme live på CBS.

Og ettersom de nominerte, presentatører og fremmøtte kjører journalistenes kjeft på den røde løperen, vil de sannsynligvis si hvem de liker, men antagelig ikke navngi noen spesifikasjoner, i frykt for "jinxing" eller forlegenhet. Men det er OK. AI har gjort jobben for dem.

Årets DataRobot-spådommer for både sang og plate demonstrerer nær konkurranse:

Årets sang

 • Lewis Capaldi, "Noen du elsket" - 35, 25%
 • Billie Eilish, "bad guy" - 33, 53%
 • Lana Del Rey, "Norman F *** ing Rockwell" - 26, 86%

Årets rekord

 • Billie Eilish, "bad guy" - 31, 10%
 • Lil Nas X, "Old Town Road" - 29, 53%
 • Bon Iver, "Hei, Ma" - 19, 23%

DataRobot hviler ikke på laurbærene for nøyaktigheten av fjorårets spådom, og resultatet av søndagens presentasjoner.

Selskapets AI er ikke bare for spådommer. Larkin sa: "DataRobots brukstilfeller er varierte og selskapets AI-plattform kan brukes i alle bransjer, for eksempel bank, forsikring, helsevesen, detaljhandel og mye mer."

Selskapet har hjulpet små ideelle organisasjoner "redde liv i utviklingsland, helsepersonell forbedrer pasientresultatene, detaljister reduserer lagerbeholdning, og verdens største finansinstitusjoner betjener kundene bedre og reduserer trusler, " la Larkin til.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

Se også

 • Lil Nas X, BTS, Diplo, Billy Ray Cyrus og mer for å forene seg for allstjerners prestasjoner på GRAMMY Awards 2020 (CBS)
 • Grammys administrerende direktørs påstander bølger før prisutdelingen (CBS News)
 • 5G mobilnett: En innsideveiledning (TechRepublic nedlasting)
 • Spesiell rapport: Hvordan 5G vil transformere virksomheten (TechRepublic Premium)
 • Hva er 5G? Alt du trenger å vite om den nye trådløse revolusjonen (ZDNet)
 • De beste alternativene for innbytte av mobiltelefoner for iPhones og Android-telefoner (CNET)
 • 5G: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

Avsløring: The Grammys vil bli sendt den 26. februar 2020, klokken 20 ET på CBS. ViacomCBS er morselskapet til CBS Interactive, som eier TechRepublic.

BTS, seen here on The Late Show with Stephen Colbert, appeared at the 2020 Grammy's in a song collaboration with Lil Naz X.

" data-credit="Image: CBS/The Late Show with Stephen Colbert" rel="noopener noreferrer nofollow">

BTS, sett her på The Late Show med Stephen Colbert, dukket opp på Grammy's i 2020 i et sangsamarbeid med Lil Naz X.

Bilde: CBS / The Late Show med Stephen Colbert


© Copyright 2021 | pepebotifarra.com