6 sannheter om det moderne kontoret

Fordeler og ulemper for selskaper med å flytte til en fullstendig ekstern arbeidsstokk Flere selskaper flytter til en fullstendig ekstern arbeidsstokk for å spare penger og gjøre ansatte lykkeligere. Men det er utfordringer å vurdere.

Tilsynelatende er de fleste arbeidere enige med Virginia Woolf, "Jeg trenger ensomhet. Jeg trenger plass." En studie utført av Olivet Nazarene University avslørte at ansatte med private kontorer er de lykkeligste (90%) og mest produktive (83%).

Studien ble gjennomført i november 2019, og antydet også at det ikke nødvendigvis betyr at ansatte er mer produktive når de jobber borte fra kolleger.

Administrere eksterne arbeidere: En bedriftsleders guide (gratis PDF)

Her er seks sannheter om moderne arbeidsområder avslørt fra studien.

1. Å jobbe eksternt har utfordringer

Mer enn halvparten spurte (58%) sa at de er mindre produktive, og 80% innrømmer multitasking, og at distraksjoner er den viktigste "vanskeligste ting å jobbe eksternt."

Når det er sagt, sa 18% at det å gå av på slutten av en arbeidsdag var det nest vanskeligste aspektet ved fjernarbeid, etterfulgt av samarbeid eller kommunikasjon med kolleger (18%), ansvarlig (5%), feilkommunikasjon (5%) og finne pålitelig Wi-Fi (4%).

Det er vanskelig å samarbeide med eksterne kolleger, konkluderte 42% av de spurte, som siterte årsaker som tilgjengelighet (42%), samarbeid (25%), forskjellige tidssoner (20%) og feilkommunikasjon (13%).

Å være avhengig av messenger for å samhandle, snarere enn personlig, gjør at en av tre føler seg isolert eller ensom.

2. Å jobbe hjemmefra betyr at klær er valgfrie

Og ikke alle som jobber eksternt gjør det i sine PJ-er; en av tre innrømmer å jobbe naken eller i undertøyet, med 25% som sier at de kler seg "på en måte som jeg ikke vil at noen skulle se, " med flertallet som beskriver hjemmetøyet sitt som "mer tilfeldig enn jeg ville gjort på jobben, "og en overraskende kjole på 18% mens jeg jobbet eksternt" på samme måte som jeg ville på jobb. "

3. Åpne planløsninger regjerer høyest

Tilbake på kontoret er tilsynelatende avlukker ute og har blitt erstattet av åpne planløsninger på 51% av arbeidsplassene. Så langt produktiviteten går, i tillegg til de 83% som er mest produktive på et privat kontor, foretrekker 66% et åpent gulv med private kontorer, 62% veier inn med tildelte plasser i et åpent gulvmiljø, 61% foretrekker et åpent gulv uten tildelt plass, og de daterte avlukkene fikk fordel hos 60% av de spurte.

4. Flertallet av arbeidere bruker hodetelefoner mens de arbeider

Trettifem prosent av de spurte arbeidstakerne siterte et rolig sted som deres nr. 1 behov for produktivitet, etterfulgt av et eget kontor (24%), en komfortabel stol eller skrivebord (22%), en dør (8%), med gjenværende 11% stemmer for "annet."

Takket være den utmerkede maskinvaren som er tilgjengelig i de fleste kontorplasser, sa 53% at de jevnlig har hodetelefoner på kontoret, etterfulgt av 40% som bruker dem 25-50% av tiden, 28% bruker dem opptil 25% av tiden, 21 % don hodetelefoner 50-75% daglig, og 11% innrømmet at de har hodetelefoner på 75-100% av dagen.

Selv om det ikke er overraskende at 59% av de i hodetelefoner hører på musikk, 21% valgte podcaster, 8% lytter til lydbøker, 7% lytter til "ingenting" eller "hvit støy."

5. Chitchat råder på kontorer

Respondentene hadde gjennomsnittlig ni samtaler via meldingsplattformer, og åtte ansikt-til-ansikt-samtaler per dag. Anslagsvis 54% bruker direktemeldingsplattformer (Slack får en shout-out her), men halvparten sier at de bruker det for "mer sosialisering enn det som er passende", men bare en av fem sier at det skader produktiviteten deres.

Det er konspiranter som veier inn, da 45% av de spurte mener meldingsplattformer brukes til overvåking.

Slack: Et jukseark (gratis PDF)

6. Fjernarbeidere foretrekker hjemmekontorer

To av fem respondenter har lov til å jobbe utenfor stedet inntil noen få ganger per måned. Når ansatte jobber eksternt, velger 79% å jobbe hjemme (til tross for potensielle distraksjoner) i stedet for å velge en kaffebar eller dedikert samarbeidsplass.

Når du blir spurt "Hva gjør deg lykkeligst på kontoret ditt?" de mest populære svarene inkluderte: Naturlig lys, gratis drikke (kaffe, te, etc.), komfortable møteplasser, gratis snacks og en kjæledyrvennlig policy. De beste svarene på det som mislikte mest ved et kontor, inkluderte: "Det er for mye støy", "det er ikke noe privatliv", "for mange visuelle distraksjoner" og "for lite energi."

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com