6 nederlandske oppstart på CES 2020 og gjør byene renere og smartere

Samsungs skyv inn i 5G for 2020 og utover. I dette intervjuet fra CES 2020, lær hvordan 5G vil påvirke vår verden i år gjennom mobile enheter, og hva vi kan forvente å se i biler i fremtiden.

Hans kongelige høyhet Prins Constantijn van Oranje ledet den nederlandske delegasjonen på 49 startups på CES 2020 i år.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

Netherlands Tech Square i Eureka Park var hjemmefra for selskaper som jobbet med alt fra resirkulering av vann til leie av batterier til konvertering av tradisjonelle flåtekjøretøyer til hybridsystemer.

Amsterdam er den globale lederen av Smart City-prosjekter, og mange av de nederlandske selskapene ved CES 2020 jobber med løsninger på det stedet.

Her er seks av de mest interessante selskapene som ønsker å hjelpe byer til å bli mer effektive og grønne.

CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon)

20tree.ai - Måling av verdien av trær

Trær er like viktige for byens infrastruktur som veier og broer. De tar opp luftforurensning, kjøler hjem og suger over stormvann. Det er ikke lett å tallfeste disse fordelene med et nøyaktig dollartall, men 20treeAI gjør det enklere. Ved å kombinere satellittbilder og maskinlæring, kartlegger og overvåker 20tree.ai mengden og kvaliteten på trær i byene. 20tree.ai kan gi nær sanntidsdata om en skog, inkludert treslag, trehøyde og diameter, trevekst, tørke, insektplager, jordhelse og stormskader.

20tree.ai bruker byskanninger og overvåkningstjenester for å få innsikt i urbane grønne områder, som tredekning, urbane skogmangfold og luftkvalitet. Jernbaneselskaper og energiselskaper bruker også teknologien til elektriske linjer og togspor, og deres innvirkning på naturen og infrastrukturens innvirkning på trær. Ved å kvantifisere verdien av trær, vil bylederne ha mer data for å forbedre beslutningen om å beholde eller hugge ned trær.

Lightwell - Multitasking lampestolper

Byer ber lysstolper om å gjøre mye mer enn å belyse fortau og gater. Mange byplanleggere som jobber med smarte byprosjekter, må lage byrom som støtter ladestasjoner for elektriske kjøretøyer, 5G-antenner og sensorer av luftkvalitet uten å skape en hinderløype for sjåfører og fotgjengere. Smart Lampposts of Lightwell kan tilby alle disse tjenestene i ett innlegg.

Hydraloop - Gjenvinning av vann

Dette selskapet har bygget et system som resirkulerer 85% av alt husholdningsvann fra dusjer og vaskemaskiner som oppfyller de høyeste internasjonale standarder.

Vannet gjenbrukes til toalettspyling, vaskemaskin, hageoppvask og bassengoppfylling. Gråvann utgjør 60% av alt avløpsvann som slippes ut i kloakken, men er passende for gjenbruk. Hydraloop tilbyr å redusere vannforbruket med 45%, noe som også reduserer belastningen på kloakkrenseanlegg. Dette betyr at eksisterende byinfrastrukturer kan betjene flere hjem og nybygging kan bli mindre.

Skoon - Bytte ut dieselgeneratorer med grønn energi

Dette selskapet lager et batteriutleienettverk som kan gi festivaler og byggeplasser grønn energi på forespørsel. De mest populære musikkfestivalene kan bruke opptil 30 000 megawatt lys på en enkelt natt, noe som tilsvarer lysbehovene i en liten by hver dag. En studie fant at musikkfestivaler i England genererer en betydelig mengde klimagasser. Studien fant at midlertidige off-grid-friluftsarrangementer kunne redusere disse utslippene med opptil 50% ved å bytte til grønn energi.

Beholderenergilagring kan levere topp kraft på etterspørsel, eller som en erstatning for energikilder fra fossilt brensel. Skoon bygger en markedsplass for bedrifter å tilby og bestille energilagring for mobile og / eller midlertidige applikasjoner.

Batterileiere kan leie ut batterier når de ikke er i bruk, noe som øker avkastningen på investeringen. Batterileiere har enkel tilgang til ren og pålitelig energi.

Urban Mobility Systems - Nullutslippskjøretøy

Urban Mobility Systems bygger neste generasjon av transportløsninger med nullutslipp, inkludert tre elektriske kjøretøyer designet for å være helt utslippsfrie. Selskapets kunder inkluderer OEM-industrikjøretøyer, flåteiere og operatører, bygg- og eiendomsselskaper.
UMS bygde også batterisystemet for en hybrid terrengbil som konkurrerer i Dakar Rally, et 6-kilometer langt flertrinns løp.

XYZ Dynamics - Modernisering av biler

XYZ Automotive hybridiserer eksisterende varebiler for å gjøre disse kjøretøyene kjørbare i byer i nullutslippssoner. Byer tar i bruk disse sonene som en måte å rydde opp i sentrum. Et energiledelsessystem kan garantere at disse kjøretøyene kjører helt elektrisk som hybridbil.

AxLectric er et ettermontert elektrisk drivverk for lette nyttekjøretøy. Det vil garantere fullelektrisk kjøring i nullutslippssoner, på grunn av det intelligente EMS - GEO-gjerdesystemet. Denne stedsbaserte tjenesten utløser en forhåndsprogrammert handling når en mobil enhet eller RFID-kode kommer inn eller går ut av en virtuell grense som er satt opp rundt et geografisk sted.
Dette gjør det mulig for flåteiere som bygningsarbeidere å fortsette å utføre arbeidet sitt med sine eksisterende kjøretøy når de kjører inn og ut av nullutslippssoner.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com