De 6 beste blockchain-jobbene i fremtiden

Hvorfor blockchain ikke er en kjepphest Jim Scott, direktør for bedriftsstrategi og arkitektur hos MapR, forklarer hvordan blockchain fungerer og hvorfor teknologien vil gi utallige oppstart.

Mens blockchain-adopsjonen forblir treg, utforsker industrier, inkludert finans, produksjon og helsevesen den utviklende teknologiens potensiale for å skape forretningsfordeler som reduserte driftskostnader, raskere transaksjonshastigheter og sikrere poster.

Anslagsvis 1.520 oppstartsbedrifter for blockchain leter nå etter arbeidere, sammen med en rekke selskaper som IBM og Microsoft. Når markedet fortsetter å vokse, vil mer lukrative karrieremuligheter åpne for de som er dyktige med blockchain, ifølge en rapport fra BusinessStudent.com.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Her er seks av de beste blockchain-jobbene i horisonten, ifølge rapporten.

1. Blockchain prosjektleder

Bedrifter er interessert i å utvikle blockchain-løsninger, og vil måtte kommunisere behovene sine til et blockchain-utviklingsfirma. Prosjektledere vil være pålagt å administrere og tilrettelegge for disse prosjektene, spesielt ettersom selskaper tar på seg flere kunder. Prosjektlederen vil være ansvarlig for å oversette selskapets behov til teknisk språk, og blockchain-utviklerenes behov til vanlig engelsk. De har også i oppgave å planlegge og overvåke utførelsen av blockchain-prosjektet.

2. Blockchain-utvikler

Blockchain-utviklere kan ha de sterkeste karrieremulighetene i bransjen akkurat nå, heter det i rapporten. Før selskaper kan bruke blockchain for å forbedre effektiviteten og hastigheten, må utviklere lage de nødvendige plattformene og programmene. Nødvendige ferdigheter for blockchain-utviklere inkluderer Microsoft SQL Server, Visual Studio, .NET, MVC, AJAX, SQL, C, C ++, C #, Javascript, Node.js, JQuery, SOAP, REST, FTP, HTML, XML, XSLT, XCOD, Nevrale nettverk, Regresjon, Agile Scrum og MYSQL, heter det i rapporten.

3. Blockchain kvalitetsingeniør

En blockchain-kvalitetsingeniør er ansvarlig for alle områder av kvalitet i utviklingsmiljøet, inkludert automatiseringsrammer og tester, manuell testing og dashboards. Denne profesjonelle er vanligvis ansvarlig for planlegging og levering av komplekse blockchain-prosjekter, i tillegg til å utvikle, anvende og vedlikeholde QA-automatiserte teststandarder.

4. Blockchain juridisk konsulent / advokat

Mange advokater som jobber i tech, har rapportert at de får flere anrop fra potensielle kunder som søker råd om hvordan de skal strukturere og styre ICOs, rapporten funnet, samt om problemene de kan møte når de lanserer blockchain- og fintech-prosjekter. Behovet for juridiske fagpersoner for å veilede disse prosjektene vil bare vokse etter hvert som teknologien modnes.

5. Blockchain-designer

Bedrifter vil trenge designere til å lage nettsteder som informerer kundene om hva de tilbyr på blockchain-plassen, ifølge rapporten. For eksempel ønsket en nylig stillingsannonse for en UI-designer en profesjonell som kunne lage et UI-design med Sketch, PS og Figma som ville fungere i både mobil- og webapplikasjoner. Disse fagfolkene skal også ha gode kommunikasjonsevner, og kunne jobbe med innhold, drift og markedsføringsteam.

6. Blockchain ingeniør

I år var det 14 åpne jobber for hver eneste blockchain-utvikler eller ingeniør, heter det i rapporten. Disse fagfolkene er ansvarlige for å lage og implementere digitale løsninger for selskaper som bruker blockchain. Ingeniører må studere blockchain tech-behovene til selskapet sitt, og lage applikasjoner for å dekke disse behovene. De skal være dyktige i Java, Hyperledger Fabric, Ripple, Solidity, Python, Bitcoin, Oracle Identity og tilgangsstyringsløsninger, heter det i rapporten.

De store takeawayene for teknologiledere:
  • Blockchain-veksten vokser sakte, og vil gjøre det mulig for en rekke nye karrierer.
  • Noen av de beste blockchain-jobbene i horisonten er utviklere, ingeniører og juridiske konsulenter.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com