5G-tilkoblinger øker 166% til 4 millioner globalt i 3. kvartal

MWC19 Los Angeles: De underliggende trender på årets konferanse Mens big data, IoT, 5G og AI er integrert i intelligent tilkobling, spiller cloud computing og edge computing også en viktig rolle.

5G-teknologien får fart med mange innledende 5G-nettutrullinger i 2019, ifølge 5G Americas, en trådløs bransjeforening som fremmer 5G og LTE for Amerika.

Fra og med 3. kvartal 2019 er det nå 4 millioner 5G-forbindelser globalt; en økning på 166% i løpet av andre kvartal, ifølge forskningsselskapet Ovum, sa 5G Americas.

5G mobilnett: En innsideveiledning (gratis PDF) (TechRepublic)

"Tidlige adoptere innen 5G-teknologi tester vannet for å se hva enhetene deres kan gjøre med den nye teknologien, " og de drar nytte av nye muligheter som nå tilbys av flere 5G-nettverk som har kommet på nettet det siste kvartalet, sa Chris Pearson, president i 5G Americas, i en uttalelse. "Vi forventer å se en sterk rampe opp i 2020 etter hvert som flere enheter blir tilgjengelige og dekningen utvides over hele verden."

Det er nå 50 kommersielle 5G-nettverk globalt som overholder 3GPP-standarder. Dette antallet forventes å øke til 67 5G kommersielle nettverk innen utgangen av 2019, ifølge data fra markedsundersøkelses- og konsulentselskapet TeleGeography.

Mer om mobilitet

 • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
 • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
 • Lær et språk før neste tur med disse appene
 • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

I løpet av samme tid fikk LTE ytterligere 250 millioner abonnentforbindelser globalt i tredje kvartal av 2019 for å nå fem milliarder forbindelser over hele verden, drevet av kunder som migrerer fra eldre 3G- og 2G-teknologier, sa 5G Amerikanere. LTE la til omtrent en milliard nye forbindelser fra tredje kvartal 2018 til tredje kvartal 2019. Fra 2. kvartal til 3. kvartal så LTE sterk vekst fra Amerika-regionen med tillegg av 28 millioner forbindelser, ledet av Latin-Amerika og Karibia, som fikk 17 millioner nye LTE-tilkoblinger.

Ser fremover, vil antallet 5G-abonnenter akselerere raskt gjennom slutten av året og nå 12, 9 millioner forbindelser, rapporterte 5G Americas, og siterer estimater fra Ovum. Antallet forventes å nå 1, 3 milliarder, eller 12, 9% global markedsandel i 2023.

Totalt sett er følgende antall nettverk som bruker trådløse teknologier blitt distribuert fra 11. desember 2019, ifølge TeleGeography:


Global:

 • 5G: 50

 • LTE: 664

Nord Amerika:

 • 5G: 4

 • LTE: 19

Latin-Amerika og Karibia:

 • 5G: 3

 • LTE: 125

Noen 5G bruker saker

 • Cloud Gaming: Cloud gaming representerer en grunnleggende endring i spill fordi den skifter beregningsintensiv grafikk gjengivelse og prosessering fra brukerens enhet til nettverksservere. 5G tilkobling med lav latens som er aktivert av kantservere, vil være nødvendig for å levere forbedrede nettskytjenester på mobile enheter.

 • Smart Grid: Toveis kommunikasjonsnettverk for strømnettet gjør at trådløse tilkoblede enheter eksternt kan oppdage, overvåke og justere strømforbruk og strømforbruk. 5G vil være en katalysator, slik at nettverk kan gi den nødvendige gjennomstrømningen og ultra-lave latenser som er avgjørende for smarte nettnett applikasjoner.

 • Extended Reality (XR) - Augmented Reality (AR) & Virtual Reality (VR): 5G vil bidra til å utvide XR-markedet.
 • Ikke-jordiske nettverk med 5G: Luftfartsindustrien er på grunn av en revolusjon som et resultat av innovasjon og investeringer i områdene Low Earth Orbit (LEO) og High-Altitude Platform Station (HAPS) systemer. LEO- og HAPS-systemer representerer en ny mulighet for nettverksoperatører til å etablere Non-Terrestrial Networks (NTN) for å betjene mange forskjellige brukssaker som ellers ville vært vanskelig med tradisjonelle jordnett.
 • Ubemannede luftfartøyer (UAV-er): Ultra-lav latenstid er et sentralt krav for 5G og kombinert med robotikk vil innlede en ny epoke med fjernmedisin, fabrikkrobotikk og droner - eller ubemannede luftfartøyer (UAV). 5G vil forbedre UAV-funksjonene og UTM-operasjonene.
 • Helsevesen: Helsevesen, spesielt telemetri, er en av de ledende IoT-brukstilfellene som forventes å levere den raskeste utgiftsveksten i prognoseperioden 2017-2022. Nye behandlingsapparater vil stole på 5Gs ultra-pålitelige kommunikasjon med lite latens (URLLC) og tidssynkronisering for å støtte nøyaktig og betimelig informasjonsdeling og kontroll. Oppgaver kan omfatte deling av video, diagnostikk, kontroll av en insulinpumpe og utførelse av en robotkirurgi.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com