5 måter AI vil utvikle seg fra algoritme til medarbeider

Kunstig intelligens: Hva bedriftsledere trenger å vite Brandon Vigliarolo forklarer hva kunstig intelligens egentlig er, og hvordan bedrifter kan implementere AI.

Nå som Siri og Alexa har flyttet fra gjest til familiemedlem hjemme, er kontoret den neste grensen for virtuell assistenter med kunstig intelligens.

KPMGs Traci Gusher tror at disse assistentene snart vil flytte ut av det grunnleggende "Hva blir været til å bli?" fase for å ta på seg mer arbeidsspesifikke oppgaver. I det neste stadiet av kunstig intelligens (AI) -utvikling vil mennesker kunne bruke virtuelle assistenter som notatmakere. Disse assistentene vil trenge coaching underveis, akkurat som enhver junioransatt. Gusher spår at teknologien vil nå den ideelle tilstanden for "virtuelle keepere av visdom" innen 2030. På det tidspunktet vil de virtuelle assistentene kunne spore nyhetene, finne ut relevansen for et selskaps virksomhet og deretter analysere eksisterende kontrakter for å oppdage eventuelle nødvendige endringer eller nye fordeler.

Tekniske forutsigelser for 2020: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

Gusher er kunstig intelligensanalyse og ingeniørfag for KPMG US. Hun anbefaler å utvikle en "strategi som skalerer på tvers av både teknologi og forretningsprosesser, og er klar til å tilpasse seg de skiftende roller og kapasitetsbehov." Her er utviklingsfasene som Gusher ser for virtuelle assistenter på kontoret.

2020 - Testfasen modnes

Gusher spår det første trinnet for kontor AI vil være å hjelpe mennesker med å kontakte IT og menneskelige ressurser: Fra kundeservice til svindelforebygging, vil AI ha innvirkning på hvordan mennesker fullfører sitt daglige ansvar, muliggjort av smartere og akselererte innsikter.

2022 - Fremveksten av stemmeteknologi

Den spennende delen av denne fasen er at det alltid vil være en frivillig å ta notater på møter. Gusher-Thomas antyder at disse assistentene vil bli brukt til notering i sanntid og til og med kunne skille mellom Ron fra regnskap og Keisha fra UX. Det vil være nyttig når du husker hvem som fikk tildelt hvilke oppfølgingsoppgaver.

2025 - Styring og opplæring av AI

Dette er det lille vinduet når datamaskinen fremdeles har noe å lære av oss. De menneskelige medlemmene av kontorpersonalet vil være ansvarlig for å "administrere ukentlig helsekontroll" for å sikre at de virtuelle assistentene presterer riktig.

2027 - Møt din virtuelle personlige assistent

Nå som din virtuelle assistent kjenner tauene, vil du kunne flytte arbeid / livsjongler til det. Assistenten vil prioritere e-postmeldinger, svare på merkede meldinger, planlegge reiser og til og med administrere kalenderen din. Gusher-Thomas tror mennesker vil være frie til å påta seg "arbeid på høyt nivå som krever personaliserte meldinger, kritisk tenkning og intuisjon."

2030 - Virtuelle holdere av visdom

Gushers spådommer for denne fasen er de mest optimistiske og ambisiøse. Mens hun skriver: "ledere må ha en klar visjon og en sterk kultur" for å nå denne ideelle staten.

Etter 10 års erfaring på kontoret og masse trening av mennesker, vil virtuelle assistenter bruke maskinlæring og naturlig språkbehandling "for å trekke ut, sammenligne og analysere dataene som er fastlåst i kontrakter" for innkjøpsorganisasjoner og advokatfirmaer. I stedet for å planlegge en gjennomgang for neste uke for å forstå hvordan en ny forskrift påvirker nåværende prosjekter eller kontrakter, vil en virtuell assistent kunne gjøre denne analysen umiddelbart, så snart nyhetene kommer.

Det er umulig å vite nøyaktig hvordan jobber og oppgaver vil endre seg etter hvert som virtuelle assistenter blir mer og mer dyktige. Gusher lukker sitt syn på fremtiden med dette rådet: "'Kontroll' over AI vil forbli et imperativ - ikke bare for å sikre at den oppfører seg i samsvar med samfunnsetikk, men for å opprettholde vår makt til å koble fra teknologi til enhver tid."

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com