De 5 største utfordringene for digital transformasjon og hvordan du kan overvinne dem

Hvordan nye teknologier gjør skyen kostnadseffektiv for virksomheten Ny produktansvarlig i Relic, Jim Gochee, forklarer hvorfor skyen kan spare penger og øke effektiviteten.

Av 1000 forretnings beslutningstakere er 98% enige om at leveringen av digitale tjenester og apper er avgjørende for et vellykket selskap, men 95% møter utfordringer når de prøver å gjøre det, ifølge en tirsdag-rapport fra Riverbed.

Bedrifter er klar over den økende betydningen av en vellykket digital opplevelse. Respondentene i undersøkelsen rapporterte at denne suksessen måles ved forbedret brukeropplevelse og tilfredshet (53%), større markedsmessighet (49%), økt omsetning og lønnsomhet (49%), økt ansattes produktivitet (49%) og raskere tid til markedet ( 48%).

Svikt i digitale strategier skyldes imidlertid massivt utilstrekkelige systemer. Her er fem av de viktigste barrierene når du jobber for en bedre digital strategi, ifølge undersøkelsen:

  1. Begrensninger i budsjettet (51%)
  2. For kompleks eller stiv, gammel IT-infrastruktur (45%)
  3. Mangel på full synlighet på tvers av den digitale eller sluttbrukeropplevelsen (40%)
  4. Mangel på tilgjengelig eller kompetent personell (39%)
  5. Mangel på buy-in fra ledelse om prioritering av digitale initiativer (37%)

I tillegg rapporterte 80% av respondentene at deres digitale applikasjoner og tjenester svikter flere ganger i måneden, noe som påvirker brukeropplevelsen og produktiviteten negativt. En digital tjenestefeil kan reflektere dårlig på merkevaren omdømme, påvirke forbrukerenes lojalitet til selskapet, redusere salg og inntekter, eller til og med forsinke utgivelser av prosjektet, ifølge rapporten.

Det er imidlertid måter å bekjempe disse feilene. Faktisk mener 77% av de globale beslutningstakerne at det er viktig for bedrifter å aktivt investere i å forbedre digitale opplevelser i løpet av det neste året, heter det i rapporten. Noen viktige områder forretnings beslutningstakere foreslår å investere i er modernisering av nettverk og infrastruktur, bedre overvåking og styring av brukernes digitale opplevelse, forbedring av servicetjenester og hurtigere applikasjonsutvikling.

Selv om det skal bemerkes at Riverbed er en leverandør av skyløsninger, rapporterte nesten hele 99% av de globale beslutningstakerne skyteknologier som sentrale løsninger i digitale strategier. Undersøkelsen skisserte noen av disse nye teknologiene, inkludert dataanalyse, Internet of Things (IoT), blockchain-teknologi, maskinlæring (ML), kunstig intelligens (AI), virtual reality (VR) og 5G-nettverk.

Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • De største utfordringene innen digitale forretningsstrategier er begrensninger i budsjettet (51%), altfor kompleks eller stiv, gammel IT-infrastruktur (45%), og mangel på full synlighet på tvers av den digitale eller sluttbrukeropplevelsen (40%). - Riverbed, 2018
  • Skyteknologier, som dataanalyse, IoT, blockchain, ML, AI, VR og 5G-nettverk, er viktige drivere for å overvinne utfordringer med digital transformasjon. - Riverbed, 2018

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com