De 5 største forretningsfordelene med Lean-utvikling

De 5 største forretningsfordelene med mager utvikling På Code PaLOUsa 2018 forklarte Chris Howard, CIO for Slingshot, hvordan Lean-prosessen kan hjelpe selskaper med å forstå kundene sine bedre og få produkter foran brukerne raskere.

Hele 90% av nye ideer mislykkes, ifølge konsulentfirmaet Fahrenheit 212. For å se bedre odds for suksess, bør selskaper vurdere å ta i bruk Lean-utviklingsprosessen for bedre å forstå kunder og få ideer foran brukerne raskere, ifølge Chris Howard, CIO for Slingshot, et mobilbasert programvare- og produktutviklingsselskap med base i Louisville, KY.

I en økt på Code PaLOUsa-konferansen 2018 i Louisville, forklarte Howard hvordan Lean-prosessen kan hjelpe selskaper til å markedsføre seg tidligere og ta mindre risiko.

Den høye sviktfrekvensen for nye produkter skyldes ofte at "selskaper ofte fokuserer på 'wow' i stedet for 'hvordan', " sa Howard. Ta Snapchat-briller, som kom ut i 2017. Da det viste seg, var det bare 0, 08% av Snapchat-brukerne som kjøpte dem, og til og med de som sluttet å bruke dem raskt, sa Howard. Det ble et tap på 40 millioner dollar for selskapet, ettersom tusenvis av briller nå sitter på lager.

Slingshot konsulterer arbeid med en rekke organisasjoner, inkludert PetFirst Pet Insurance, Texas Roadhouse, og Lurie Children's Hospital i Chicago. I dette arbeidet oppstår det en rekke vanlige utfordringer, ifølge Howard. Disse inkluderer minimalt engasjement fra kunden, bortkastede ressurser på unødvendige funksjoner og en tenkt løsning som ikke løser problemet. Bedrifter pleier også å feire suksesser for tid og budsjett i stedet for faktiske resultater, sa Howard. De har en tendens til å ha mangel på ressurser for å fikse dårlige løsninger også.

Slingshot oppfordrer bedrifter til å vurdere Lean-utvikling som et alternativ. "Jeg vil beskrive Lean som en måte å tenke på, " sa Howard, og mindre av en metode enn smidig eller skrum. Det er sentrert rundt å samarbeide med kunder og bygge et minimum levedyktig produkt (MVP), la han til.

Å bruke lean betyr at selskaper i løpet av prosjekter tar en rekke trinn, som inkluderer engasjement og læring fra selskapet og dets kunder, måling av suksess og testing og justering tidlig og ofte, sa Howard.

Suksess kan ende opp med å bety at du faktisk ikke bygger løsningen, sa Howard.

"Innerst i Lean, må du være ok med fiasko, " sa Howard. "I bedriftsverdenen er det en utfordring. Du må tilpasse prosessene dine for å imøtekomme det."

Høydepunkter av Lean-prosessen

Høydepunktene i Lean-utviklingsprosessen inkluderer et tidlig, kontinuerlig fokus på brukerverdi, og en hypotesedrevet tilnærming, sa Howard. Bedrifter må produsere en MVP, og validere det de lærer ved å slippe det produktet. Det hele er en del av en build, måle, lære loop, som gjør det mulig for adaptivt, samarbeidsarbeid mellom CIO-er, produktseiere, designere og utviklere.

Innen et Lean-utviklingsprosjekt starter Slingshot-konsulenter feltforskning. Dette betyr å observere arbeidsplassens prosesser, miljø, verktøy og ansattes holdninger og følelser. For å oppnå dette, sender selskapet et to-personers team for å gjennomføre intervjuer med enkeltansatte: Én for å stille spørsmål, og en for å skrive ned eller registrere svar. Disse intervjuene varer vanligvis i under en time, og gir mulighet for mer ærlige, verdifulle tilbakemeldinger enn et stort gruppeintervju ville gjort, sa Howard.

De fleste programvareutviklingsprosjekter koster minst $ 250 000, sa Howard - og han har sett dem gå over $ 10 millioner. Bedrifter må rettferdiggjøre å bruke pengene ved å implementere sterke beregninger som er enkle å måle, kvantifiserbare, handlingsverdige og forutsigbare, sa Howard. Dette går ut over noe tøysete som "kundetilfredshet" og til noe mer spesifikt, som "enheter behandlet per person per dag" eller "nye brukerkunnskaper per dag."

Når du foretar brukertesting, må et selskap observere en brukers naturlige arbeidsflyt med produktet eller tjenesten - og sørge for å ikke lede brukeren ved å fortelle dem hvor de skal klikke eller beskrive hva de ser. Det skaper et behov for en bruksanvisning, når du vil bygge noe intuitivt, sa Howard.

I hjertet av Lean er etableringen av MVP, sa Howard. "Det er din raskeste vei gjennom build-measure-learning-loopen med noe som gir verdi for kunden, " sa han. Bedrifter kan gå en av to måter på dette: Å bygge et produkt med minimale funksjoner som du markedsfører, måle tilbakemeldinger og forbedre det; eller lage en destinasjonsside, app, brosjyre, introduksjonsvideo og påmeldingsliste for e-post og måle interesse der.

Bedrifter kan anvende Lean-prinsipper på idé om nye produkter, nye tjenester, deres markedsføringsstrategi og forbedring av intern arbeidsflyt, sa Howard.

De viktigste fordelene med Lean-utvikling inkluderer:

1. Læring raskt

2. Måling av ekte kundeatferd, heller enn fokusgrupper

3. Bli nærmere kunden din

4. Fokuser på handlingsverdige beregninger

5. Bli komfortabel med å dreie

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com