De 5 AI-jobbene med høyest lønn

AI-spesialister: Fremtiden er lys Etter hvert som flere selskaper bruker kunstig intelligens og relatert teknologi, fortsetter behovet for AI-spesialister å øke. Eksperter diskuterer også frykten for at AI vil eliminere arbeidsplasser for mennesker.

Etterspørselen etter jobber med kunstig intelligens (AI) økte med 29% det siste året, men har begynt å avta fra årene før, ifølge nye data fra jobbsøkingsiden. Med flere åpne jobber enn kvalifiserte kandidater for å fylle dem, har mange AI-relaterte roller store lønninger, funnet faktisk.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Maskinlæringsingeniører er den mest etterspurte AI-jobben basert på antall stillingsannonser, og tilbys også gjennomsnittlig høyest lønnsslipp. De er også fagfolkene med det største løftet i lønn år over år, viste dataene.

Kunstig intelligens: En bedriftsleders guide (gratis PDF) (TechRepublic)

Her er de fem AI-jobbtitlene med høyest lønn, i følge faktisk:

1. Maskinlæringsingeniør
Gjennomsnittlig lønn: $ 142, 859

2. Dataforsker
Gjennomsnittlig lønn: $ 126.927

3. Datasynsingeniør
Gjennomsnittlig lønn: $ 126.400

4. Datavarehusarkitekt
Gjennomsnittlig lønn: $ 126, 008

5. Algoritmeingeniør
Gjennomsnittlig lønn: $ 109313

Maskinellæringsingeniører var den tredje høyest betalte jobben i Faktis to foregående rangeringer. I år hoppet det i lønn 8 409 dollar i forhold til i fjor, eller 5, 8%, og brakte det til no. 1 plass. Algoritmingeniørlønningene hoppet også $ 5, 201 eller omtrent 5% i forhold til i fjor. Begge disse økningene er sannsynligvis et resultat av at selskaper bruker mer for å tiltrekke talent til disse rollene i et konkurrerende marked for teknisk jobb, bemerket faktisk.

I likhet med Faktisk rangering av de mest etterspurte AI-jobbene i 2019, viser de med høyest lønn hvordan AI-arbeidsmarkedet utvikler seg, viste dataene. Mer generaliserte stillinger som ble funnet på fjorårets liste over høyeste lønn, inkludert direktør for analyse, dataingeniør og informatiker, men laget ikke listen i år.

I forhold til de beste byene for å finne en AI-jobb basert på antall åpne stillinger, toppet New York, San Francisco og Washignton, DC listen, i følge faktisk.

For mer, sjekk ut de 10 mest etterspurte AI-jobbene i 2019 på TechRepublic.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

Se også

  • IT-lederveiledning for dyp læring (TechRepublic)

  • Telemedisin, AI og dyp læring revolusjonerer helsevesenet (TechRepublic nedlasting)

  • Administrere AI og ML i bedriften 2019: Tekniske ledere forventer større problemer enn tidligere IT-prosjekter (TechRepublic Premium)

  • Hva er AI? Alt du trenger å vite om kunstig intelligens (ZDNet)

  • 6 måter å slette deg selv fra internett (CNET)

  • Kunstig intelligens: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)

Bilde: iStockphoto / LightFieldStudios

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com