De fire hovedpunktene for digital innovasjon

De fire sentrale punktene innen digital innovasjon Erfaring, økostruktur, effektivitet og cybersikkerhet er de fire viktigste faktorene ved digital innovasjon for bedriften.

På Schneider Electric's Innovation Summit 2018 i Nord-Amerika diskuterer Herve Coureil, sjef for digital ansvarlig for Schneider Electric, med TechRepublic Senior Writer Teena Maddox de fire mest avgjørende aspektene ved digital innovasjon i bedriften. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Fire sentrale temaer innen digital transformasjon

Herve Coureil: Den digitale reisen, eller den digitale transformasjonen, sees gjennom linsen til fire temaer på Schneider Electric. Det første temaet handler egentlig om opplevelse, så hvordan kan vi skape en flott opplevelse for våre kunder og våre partnere, når de samhandler digitalt med oss ​​24/7.

Det andre store temaet for vår digitale reise er i utgangspunktet EcoStruxure. Slik kan vi aktivere tilbudet vårt digitalt gjennom vår EcoStruxure-arkitektur, som er åpen og interoperabel. I utgangspunktet ønsker vi å legge til analyser, kunstig intelligens til alle produktene våre, slik at vi i utgangspunktet kan tilby mer verdi for våre kunder.

Mer om IoT

  • Topp 10 IoT sikkerhetsrisikoer for virksomheter
  • 3 viktigste hemmere for IoT-adopsjon i bedriften
  • Internet of Things-policyen (TechRepublic Premium)
  • For mer om IoT og andre nyvinninger, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev fra Next Big Thing.

Det tredje temaet handler i bunn og grunn om å drifte effektivt, fordi vi er klar over at hvis du ønsker å utvikle digital virksomhet, må du digitalisere deg selv. Du må være effektiv fordi du må kunne skalere den digitale virksomheten effektivt.

Og så handler den fjerde søylen egentlig om nett sikkerhet, sikkerhet, fordi alt vi gjør, enten det handler om erfaring, om det handler om vår egen virksomhet, egne produkter, eller om det handler om hvordan vi skalerer internt, må være sikre.

Det er i utgangspunktet de fire temaene for vår digitale reise.

Mer om Schneiders EcoStruxure-plattform

Herve Coureil: Så, sannsynligvis to ting som er verdt å utforske litt mer. For det første er det virkelig EcoStruxure. EcoStruxure er vår åpne, interoperable IoT-arkitektur, og det er virkelig den fantastiske muligheten for oss å bekrefte mer verdi for kundene våre, fordi Internet of Things starter med ting. Vi har et fantastisk tilkoblet produkt. Vi har også kantkontroll, fordi du vil være i stand til å handle på system nær handlingen uten å ha noe nettverksavhengighet, uten å være forsinket.

På toppen av den tilkoblede produkt- og kantkontrollen, kan du virkelig benytte deg av skyen, kraften i analytics, kraften fra AI med det tredje laget EcoStrucxure, som er mange rådgiverne våre tilbyr, og som i utgangspunktet tilbyr våre kunder ny verdiproposisjon rundt optimalisering, rundt null nedetid, rundt forebyggende vedlikehold, hvor vi virkelig drar nytte av en sky, drar nytte av den fantastiske kraften til nye analysekapasiteter. Tilbyr et enkelt synspunkt, faktisk, gjennom alle eiendelene på foretaksnivå. Det er en lys ny verden. Det er virkelig slik vi ikke bare transformerer vår eksisterende virksomhet, men også tilbyr nye verdier til kunden vår.

Cybersikkerhets rolle

Herve Coureil: Cybersecurity er kjernen i alt vi gjør. Vi vil virkelig ha to ting i bakhodet når det gjelder cyber. Først liker vi å si, og det er en setning som ble myntet av Amazon CTO før alle andre. Vi liker å si at alle i Schneider Electric må være en sikkerhetsingeniør. Så det er ikke et knippe sikkerhetseksperter i den ene enden, og deretter resten av selskapet. Det er virkelig kjernen i vår produksjonsprosess og hvordan vi i utgangspunktet opererer selv.

Da er vi også avhengige av et enormt nettverk av samarbeidspartnere for selvfølgelig å jobbe med vår egen cybermotstand, ha vår egen dybdeforskjell, der vi i utgangspunktet prøver å være effektive ikke bare til å oppdage trussel, men også svare på disse truslene og jobber med utvinning fra trusler. Hvordan vi hjelper kundene våre i utgangspunktet å digitalisere sin egen virksomhet, deres driftsteknologi, på en måte som er sikker.

Cybersecurity er faktisk et godt eksempel på hvordan vi innoverer med økosystemet vårt. Vi prøver ikke å ordne opp hver eneste sak som vi bruker. Det er tradisjonelle merke og kjøp, men det er mange interessante nyanser av partnerskap i midten. Vi stoler på med et nettverk av partnere fra store selskaper som IBM til mindre selskaper som Clarity, for eksempel. Alt dette økosystemet av sikkerhetspartnere hjelper oss med å se på cybersikkerhet. Det krever en landsby, i utgangspunktet, for å adressere denne trusselen. Det er virkelig noe vi jobber med å ha et utvidet foretak i tankene, ikke bare stole på det Schneider Electric vet.

Utover cybersikkerhet bruker vi også den tilnærmingen til økosystemet, den tilnærmingen til den utvidede virksomheten, til mange andre temaer som AI, for eksempel IoT, og mange andre grunnleggende elementer i vår digitale transformasjon.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com