De fire byggeklossene i spenst som forvandler hindringer for muligheter

Hemmelighetene for et vellykket initiativ for digital transformasjon Ben Shea snakket med TechRepublic på SAP SAPPHIRE NOW-konferansen i 2019 om hvordan kommunikasjon og team bestemmer vellykkede digitale innovasjoner.

I alle bransjer står alle fagpersoner overfor sentrale utfordringer og frustrasjoner i deres personlige og profesjonelle liv. For å håndtere disse utfordringene, må bedriftsfagfolk forbli spenstige i sin natur, sa Linda Hoopes, president i Resilience Alliance, i sin økt på SAP SAPPHIRE NÅ onsdag.

Resilience er "evnen til å takle høye nivåer av forstyrrelser, samtidig som du opprettholder høye nivåer av effektivitet og velvære, " sa Hoopes. "Det er en kvalitet som folk har, en prosess de bruker, og til slutt et resultat."

Enkeltpersoner trenger resiliens for ikke bare å gjøre sitt beste arbeid, men for å leve et lykkelig og produktivt liv, ifølge Hoopes. Å leve i en uforutsigbar, stadig skiftende verden og arbeidsstyrke, fagfolk må være klare til å møte utfordringer med spenstig energi.

Enten det er utfordringer i digitale transformasjonsinitiativer, kommunikasjon eller innovativ teknologiintegrering, står vi overfor både langsiktige og kortsiktige utfordringer, bemerket Hoopes.

Faren i utfordringer ligger i måten folk velger å håndtere dem. Mennesker som sliter gjennom utfordringer blir overbelastet, sa Hoopes. Og overbelastede ansatte får organisasjonen som helhet til å lide under dårlig kommunikasjon, feil og ulykker, mer konflikt, ineffektivt teamarbeid, apati, negativitet, sykdom, fravær og omsetning, la Hoopes til.

Resiliens ligner en muskel, noe som betyr at den er sterkere i noen mennesker mer enn andre, sa Hoopes. De med svakere "spenstige muskler" kan imidlertid ta skritt for å styrke dem og vokse.

Hoopes skisserte de følgende fire byggesteinene for elastisitet for bedriftsfagfolk.

1. Roe deg selv

"Det første vi ønsker å gjøre er å gjenkjenne utfordringen, og være i stand til å bringe oss tilbake til et sted der systemet vårt vet at det er i orden, " sa Hoopes, som vi kan gjøre ved å forbli rolig.

Roen er forskjellig fra avslapning, da avslapning typisk resulterer i hvile. Å være rolig er en positiv, bevisst og våken emosjonell tilstand, sa Hoopes, og forbedrer ens evne til å svare på en produktiv måte.

"Vi kan trene på beroligelse, " sa Hoopes. Enten det er meditasjon, pusting eller gjennomtenkt hensyn, må enkeltpersoner finne sine egne strategier for ro som fungerer best for dem.

2. Velge strategier

Når en utfordring dukker opp, kan fagpersoner håndtere situasjonen gjennom en kombinasjon av tre strategier: Omramme utfordringen, endre situasjonen og akseptere hva den er, sa Hoopes.

Oftest blir ikke disse strategiene brukt i en silo, men i samsvar med hverandre. "Vi finner en måte å se på utfordringen som gjør at det ser mindre skummelt eller problematisk ut, " sa Hoopes.

Når vi har roet oss selv, må vi bestemme om utfordringen er noe vi kan endre. Vi kan gjøre det ved å gjenskape situasjonen på forskjellige måter, og hvis vi synes utfordringen ikke kan endres, finner vi en måte å akseptere den og gjøre fred med det resultatet, bemerket Hoopes.

3. Løse problemer

"Når vi løser et problem på måter som kan hjelpe oss å bruke energien vår mest effektivt, har vi sterkere motstandskraft, " sa Hoopes.

For effektivt å løse problemer, må enkeltpersoner benytte seg av deres spenstighetsegenskaper. Hoopes skisserte følgende spenstighetsegenskaper, sammen med hvordan de hjelper til å bane vei for vellykket problemløsning:

  • Positivitet: Hjelper deg med å se muligheter og finne håp i utfordrende situasjoner.
  • Tillit: Hjelper deg med å engasjere energien din riktig midt i motgang.
  • Prioriteringer: Hjelper deg med å rette energien din mot de viktigste initiativene.
  • Kreativitet: Hjelper deg med å lage et bredere spekter av ideer.
  • Tilkobling: Hjelper deg med å bruke tilkoblingene dine som ressurser og støtte.
  • Struktur: Hjelper deg med å fordele energi effektivt til organisasjonen eller disiplinen din.
  • Eksperimentere: Hjelper deg å lære gjennom handling, finne svar i usikkerhet.

4. Håndtere energi

"Utfordringer tar fysisk, mental, emosjonell og åndelig energi, " sa Hoopes. "Men vi har en begrenset tilførsel av disse energiene."

Enkeltpersoner bruker en utmattende mengde energi når de må tilpasse seg situasjoner som ikke passer til forventningene, ifølge Hoopes. Og på et tidspunkt løper den energien ut. På grunn av dette må fagfolk bevare, bygge videre på og lade energien sin - både fysisk og mentalt.

Denne kombinasjonen av å roe oss selv, løse problemer, velge strategier og håndtere energi vil til slutt resultere i vellykkede personlige og forretningsmessige resultater, sa Hoopes.

For å lære hvordan du kan fremme sunne vaner for dine ansatte, sjekk ut denne TechRepublic-artikkelen.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com