De 4 største grunnene til at folk blir skrepet ut av AI

AI er viktig for virksomheten, men det er ingen magisk kule Maskininnlæring kan være en svart boks. Før du investerer i AI-teknologier, må du sørge for at du har en klar forståelse av hvordan teknologien kan bidra til å nå dine forretningsmessige mål.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Mens kunstig intelligens (AI) forvandler bedriften, synes mange AI er mer skummel enn nyttig, ifølge en interaksjonsundersøkelse som ble utgitt på tirsdag. AI er designet for å gjøre en brukers liv mer praktisk og effektivt, men mengden informasjon AI beholder kan være oppsiktsvekkende.

Rapporten kartla mer enn 2000 amerikanske voksne og fant at mange mennesker overser fordelene ved AI, i stedet for å fokusere på "skumlighetsfaktoren." Sikkerhet rundt AI er et stort diskusjonsemne, og med god grunn, ettersom de fleste bekymringer involverer hvor mye AI vet om brukeren, heter det i rapporten.

Ondsinnet AI: En guide for IT-ledere (Tech Pro Research)

Her er de fire eksemplene på hvordan AI er skumle for mennesker, ifølge undersøkelsen.

  1. AI kjenner andre husholdningers tidligere interaksjoner med et selskap (52%).
  2. AI bruker sosiale mediedata for å komme med forslag (50%).
  3. AI kjenner tidligere kjøpshistorikk fra et annet selskap (42%).
  4. AI høres ut som et menneske uten å varsle den som ringer om at det er en virtuell assistent (70%).

I tillegg syntes 40% av de spurte at det var mer skummelt enn nyttig når et selskap kjente til informasjon om en person som ikke ble gitt til brukeren, heter det i rapporten. For eksempel er det bare to-i-fem amerikanere som er komfortable med teknologen å kjenne til helse- eller økonomisk informasjon, la rapporten til.

Imidlertid er mennesker veldig støttende for AI når det er et problem eller bekymring det kan hjelpe dem med. Nesten tre fjerdedeler (72%) av mennesker er villige til å bruke AI når de ikke vet hvordan de skal løse noe, eller hvis teknologien kan gjøre det raskere, la til utgivelsen.

Når AI brukes riktig og intelligent, kan AI være et verdifullt verktøy for både bedrifter og enkeltpersoner. For å forhindre at kunder blir redd, foreslår rapporten at organisasjoner bare bruker informasjon gitt av forhandleren, opprettholder åpenhet og ikke bruker personlig informasjon hentet fra en annen tredjepartsleverandør.

Sjekk ut denne TechRepublic-artikkelen for ytterligere fem trinn selskaper kan ta for å dra nytte av AI.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Mange amerikanere synes AI er mer skummel enn nyttig, hovedsakelig på grunn av hvor mye informasjon den har til brukerne. - Interaksjoner, 2018
  • For å forhindre at kunder blir skremt av AI, bør selskaper forbli transparente, bare bruke informasjon gitt av forhandleren, og ikke bruke informasjon fra tredjepart. - Interaksjoner, 2018

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com