4 av de beste verktøyene for passordbehandling for iOS

Det er vanskelig å til og med kjøpe en bok på nettet uten å måtte logge inn på en nettkonto. Når du vurderer hvor mange forskjellige brukernavn, passord, legitimasjon og innlogging brukere må administrere, er det lett å forstå hvorfor et passordhåndteringsprogram er en nødvendighet. Uten et program for å spore passord, kan den enkle handlingen med å bestille en pizza på nett raskt bli en meningsløs øvelse full av frustrasjon.

De beste passordhåndteringsapplikasjonene gir enkel, men likevel sikker tilgang til utall legitimasjon direkte fra en iPhone eller iPad. Heldigvis er flere gode alternativer tilgjengelig for iOS-brukere. Her er fire av de beste for tiden på markedet.

1. iCloud nøkkelring

Apple har tatt en sprekk ved å hjelpe til med å spore ikke bare nettpålogginger, men kredittkort, trådløse nettverk og lignende pålogginger ved å bruke iCloud Keychain. Kompatibel med iOS 7.0.3 eller nyere, kan Keychain hjelpe brukere med å administrere legitimasjon på flere plattformer, inkludert Mac- og Windows-datamaskiner.

Følsomme data som er lagret i iCloud nøkkelring sikres ved bruk av minimum 128-bit AES-kryptering. Applikasjonen krypterer data som er lagret både på iCloud-servere og under transport mellom iCloud og brukerens enhet ( figur A ).

Figur A

iCloud nøkkelring på en iOS-enhet.

iCloud nøkkelring er også priset riktig. Verktøyet er inkludert i iCloud-tjenesten, og brukere kan få en 5 GB-konto gratis.

2. 1Passord

AgileBits '1Password er et $ 17.99 iOS-alternativ. Dette passordhåndteringsverktøyet inneholder også Mac ( figur B ), Windows og Android-kompatible apper, og inneholder en funksjon som er felles for mange ledende passordprogrammer, inkludert nøkkelring, ved at det også skaper sterke, komplekse passord.

Figur B

1Password på Mac- og iOS-enheter.

1Password krypterer brukerens data ved hjelp av et hovedpassord. Programmets 1Browser-funksjon hjelper med å gjenskape iCloud Keychains funksjonalitet ved å hjelpe automatisere prosessen med å legge inn kredittkortinformasjon i handlekurver. Ved å bruke hvelv kan brukere også gruppere passord og legitimasjonsdata i separate kategorier for å forenkle organisasjonen.

3. LastPass

LastPass nærmer seg passordstyring som mer av en tjeneste. I stedet for å kreve at brukerne kjøper separate apper for Windows, Apple og Smartphone-plattformer (som noen ganger er vanlig), er prisene enkle.

Desktop-versjonen er gratis. Et tillegg til nettlesere hjelper brukere med å huske og automatisk felt innloggingsinformasjon når informasjonen er lagt til kontoen. Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox og Safari er blant nettleserne som støttes med Windows, Mac og Linux.

For 12 dollar i året gir LastPass Premium-abonnementet ubegrenset bruk av LastPass-mobilapper, inkludert iOS-enheter ( figur C ). Tjenesten fungerer også med BlackBerry-, Android- og Windows-telefoner.

Figur C

LastPass Premium-app.

Tjenesten, som kreves for ethvert kvalitetspassordstyringsverktøy, tar sikkerhet på alvor. I tillegg til AES 256-bits kryptering, tilbyr LastPass også multifaktorautentisering.

4. mSecure

mSecure tilbyr et skysynkronisert program som støttes på Mac, Windows-datamaskiner og smarttelefoner, inkludert de som er drevet av iOS ( figur D ). IPhone / iPad-appen koster $ 9.99 og kjører på iOS 4.3 og nyere.

Figur D

mSecure på en iOS-enhet.

256-bit Blowfish-kryptering sørger for at brukerens passorddata forblir trygge. Appens passord blir heller aldri lagret noe sted i selve programvaren, noe som gir et ekstra lag med sikkerhet.

I tillegg til å tilby en passordgenerator og automatisk påminnelse om sikkerhetskopiering, blir først følsomme felt maskert ved hjelp av stjerner for å ytterligere bidra til å sikre applikasjonens sensitive data. mSecure støtter legitimasjonsoppføring i nettlesere og har et integrert søk. En annen mSecure-fordel er dens tilpasningsdyktige karakter, som hjelper brukere å lagre tilleggsinformasjon, for eksempel trygge kombinasjoner, bankkontodata, serienumre, krypteringsnøkler og mer.

Alt fortalt, mSecure gir en komplett løsning for lagring og gjenfinning av et bredt utvalg av sensitive legitimasjonssett. Ved å kombinere vanlige funksjoner for passordadministrasjon med ekstra sikkerhetselementer, integrert søk og mange personaliseringsalternativer, er mSecure et utmerket alternativ for iOS-brukere å vurdere.

Inkluderte listen din favorittverktøyet for passordbehandling for iOS? Hvis ikke, kan du fortelle oss hvilket verktøy du foretrekker og hvorfor i diskusjonstråden nedenfor.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com