3 ting du ikke vet om retningslinjer for utforming av AI

Ping-pong-spillende robot beviser at AI-drevne maskiner kan føle menneskelig følelse På CES 2020 viser Omron ny AI-teknologi som støtter harmoni mellom maskiner og mennesker.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

Alle vet at kunstig intelligens (AI) revolusjonen har startet - det er den enkle delen. Den vanskelige delen er at det ikke er mye enighet om hva industri og myndigheter skal gjøre for å begynne å tilpasse seg denne endringen.

Politikk er et bra sted å begynne for å sikre at sikkerhet og rettferdighet og åpenhet former utviklingen og implementeringen.

Et panel ved CES 2020 diskuterte hvordan man utformer lover som styrer AI, investeringer for å finansiere teknologien og treningsprogrammer for å sikre at arbeidsstokken er klar for revolusjonen.

CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet)

Ny veiledning fra Det hvite hus

Lynne Parker, nestleder teknologibetjent, Det hvite hus Office of Science and Technology Policy, sa at kontoret nettopp ga ut en liste over retningslinjer som føderale byråer skal følge når de foretar retningslinjer rundt AI.

Prinsippene dekker tillit, vitenskapelig bevis, rettferdighet, åpenhet og en risikobasert tilnærming til å lage lover som vurderer "hvilke risikoer som er akseptable og hvilke risikoer som gir muligheten for uakseptabel skade eller skade som har forventet kostnader større enn forventet fordel."

Michael Beckerman, president og administrerende direktør i Internet Association, sa at AI-regelverket burde dekke myndigheters bruk av teknologien så vel som privat industri.

"Hvis du ser på hva risikoen er, er noen av de høyere risikoene myndigheters bruk av AI og ikke privat sektor, " sa han.

Adelina Cooke, Nord-Amerika AI-policy for Accenture, sa AI er en alfa-trend og vokser raskere enn andre nye teknologier. Hun sa at selskaper og føderale byråer må lage regler og policyer med mennesker i tankene.

"Du må alltid spørre 'Hvor er mennesket i denne prosessen?'" Sa hun. "Mange avgjørelser som blir tatt kommer til å ha direkte innvirkning på forbrukerne der de bor og jobber."

Parker la til at regjeringen ikke burde komme i veien for innovasjon, men innrømmet at AI presenterer en unik utfordring som ikke vil bli løst med et lappeteppe av statlige og lokale lover.

"Hvem jobb er det å beskytte oss mot svarte kasser?" hun spurte. "På et tidspunkt trenger den føderale regjeringen å øke og skape konsistens."

Europa investerer i AI-startups

Mattia Fantinati, medlem av det italienske parlamentet, sa at EU-kommisjonen planlegger å stimulere AI-utvikling med 1, 5 milliarder dollar i offentlige investeringer. Tanken er å støtte mer offentlig-private partnerskap og å finansiere oppstart i tidlig fase som jobber med AI-applikasjoner.

"Den europeiske strategien er fokusert på mellomstore bedrifter, " sa han.

I november 2019 rapporterte Bloomberg at kommisjonen planlegger et EU-fond på $ 3, 9BN som skal lanseres i 2021 for å støtte oppstart i tidlig fase som jobber med bioteknologi, helseteknologi og AI.

AI i regjeringsloven

Svetlana Matt administrerer teknologi og kommunikasjonspolitikk for rep. Jerry McNerney, (D-California), det eneste medlemmet i kongressen med doktorgrad. i matte.

Under CES-sesjonen sa hun at han ønsker at kongressen skal gjøre mer for å forberede den amerikanske arbeidsstyrken for AI og automatisering. Stockton, California, befinner seg i kongressmedlemmet, en by som er blant de 5 beste stedene som mest sannsynlig vil miste jobber til automatisering, ifølge en Brookings-rapport om automatisering og AI.

McNerney introduserte Artificial Intelligence (AI) i Government Act (HR 2575), med rep. Mark Meadows (R-NC), i mai 2019.

Den topartiske handlingen har som mål å øke AI-adopsjonen over hele regjeringen på en smart og ansvarlig måte. Matt sa at kongressmedlem McNerney mener at USA bør ta en global lederrolle i AI for å sikre at amerikanske verdier vil være innebygd i teknologien når den utvikles.

"Han vil at det skal være et land som respekterer sivile friheter i motsetning til et som er mer en overvåkingstat, " sa Matt.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com