3 ting arbeidsgivere tar feil i kampen om IT-talent

Er jobbhopping en myte? 55% av arbeidstakerne ønsker å bo hos nåværende arbeidsgiver. Framtidens arbeid har fleksible tidsplaner, myke ferdigheter, mer teknisk arbeid og ansatte som bor i sine nåværende selskaper.

I 2018 var 49% av S&P 100 stillingsannonser for 39 roller. Mer enn 25% av disse jobbene var innen IT: Systemanalytikere, webutviklere, programvareutviklere, sikkerhetsanalytikere, systemadministratorer og forskningsforskere.

Den siste analysen fant at 29% av disse svært kritiske rollene fremdeles ikke var fylt fem måneder etter at jobben ble lagt ut. Gartner anslår at dette fører til et tap på $ 12 millioner i produktivitet år over år.

"Det er ikke bare et spørsmål om tapt fortjeneste, men tapte muligheter for vekst og innovasjon også, " sa James Atkinson, Gartner-visepresident for kvantitativ analyse og datavitenskap.

Hvordan bygge en vellykket karriere som skyingeniør (gratis PDF)

Hvorfor ble ikke disse stillingene fylt? Gartners TalentIQ-team analyserte millioner av datapunkter fra sosiale medier, stillingsider, websøk, stillingsbeskrivelser og karriere nettsteder for å finne ut hva stillingsbeskrivelser fungerer og hvorfor.

Uthev mangfold og inkludering

Atkinson sa at et av de mest overraskende funnene var kraften i organisk mangfold og inkluderingsinnlegg på sosiale medier.

Blant de 100 innleggene på sosiale medier med flest interaksjoner, var mangfold og inkludering det vanligste temaet. Mangfold betyr å gjenspeile en rekke aldre, kjønn, raser, etnisiteter, religioner og kulturer. Disse innleggene hadde 1, 7 ganger større sannsynlighet for å ha høyt engasjement. Gartner målte samhandling ved å sammenstille summen av likes, kommentarer og delinger for et innlegg.

Selskaper som rekrutterer nye teammedlemmer, sa Atkinson, burde sette meldinger om mangfold og inkludering foran og sentrum.

"Jobbkandidater, og spesielt teknisk kandidater, trekkes mot eksempler på mangfold og inkluderende miljøer, " sa han.

Atkinson la til at å markere dette aspektet av et selskap vil bidra til å tiltrekke kandidater med lignende kjerneverdier.

Gjør det mobil

Gartners analyse fant at en god mobilopplevelse reduserer avvisningsfrekvensen for jobbnettsteder med 25 poeng. Atkinson sa imidlertid at få organisasjoner i det hele tatt har et mobilvennlig karriererettsted, enn si en som er enkel å bruke.

"Alle innser at så mye av det vi gjør i livet er på mobilen, men bare rundt 6% av utvalget vårt hadde en karriere-mobilapp, " sa han.

Videre ønsker kandidater noe som er lett å bruke og tilgjengelig, ikke et fancy design som ser bedre ut enn det fungerer. "Du vil ikke være så distraherende at du ikke kan sile gjennom klokkene og fløytene som en kandidat for å få til det du trenger å komme til, sa han.

Beskriv hva selskapet tilbyr

Bedrifter som forteller kandidatene hva de vil vite om en jobb, kutter ni dager før prosessen som skal fylles ut.

Atkinson sa at stillingsbeskrivelser understreker hva selskaper trenger av ansatte i stedet for hva selskapet har å tilby en ny leie. Potensielle ansatte ønsker å se mindre om nødvendige ferdigheter og mer om fordelene ved å jobbe for et bestemt selskap.

"Disse seksjonene er så lange at vi luker ut kvalifiserte kandidater, " sa Atkinson. "Bedrifter leter etter den perfekte enhjørningskandidaten i stedet for å lete etter kvalifiserte mennesker."

Gartner fant ut at den optimale blandingen av informasjon i en stillingsbeskrivelse er:

  • Belønning - 25%
  • Arbeid - 23%
  • Mulighet - 19%
  • Organisasjon - 17%
  • Mennesker - 16%

Microsofts ferdigheter for talentattraksjon er genienivå, basert på Gartners evalueringsskala som går fra Genius til begavet til gjennomsnitt til nybegynner til nybegynner. Northup Grumman var neste på listen med American Express neste og medisinsk utstyrsprodusent Stryker på plass nummer 4.

Gartners TalentNeuron-plattform analyserer universet med stillingsbeskrivelser for å finne ut hvilke innlegg som er mest vellykket med å tiltrekke seg gode kandidater. Analysen vurderte mer enn 500 talentattraksjonsindikatorer i 188 selskaper.

Analysen fant tre viktige faktorer som påvirker suksessen til en stillingsannonse. Sysselsettingsmerkevarekomponenten måler et virksomhets effektivitet ved å bruke sosiale medier, søkemotorer og jobbsider. Kriterier for jobbtilbudets konkurransekraft vurderer hvor godt et selskap beskriver verdiforslaget og hvor konkurransedyktig pakken er. Den siste faktoren er kandidatens samlede erfaring med ansettelsesprosessen inkludert søknads- og intervjuprosessen.

"Alle kan ikke være en teknisk gigant, men alle har en mulighet til å godkjenne sine strategier for talentattraksjon, " sa Atkinson.

Dagens nyeste nyhetsbrev

Hvis du bare kan lese en teknisk historie om dagen, er dette det. Leveres hverdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com