3 nødvendige komponenter i vellykkede smarte byer

Samsungs skyv inn i 5G for 2020 og utover. I dette intervjuet fra CES 2020, lær hvordan 5G vil påvirke vår verden i år gjennom mobile enheter, og hva vi kan forvente å se i biler i fremtiden.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

Smarte byer krever teknologi, men den teknologien er allerede her, i følge panelmedlem Edward Knapp, teknologisjef i American Tower Corporation under en CES 2020-økt.

Det neste trinnet mot å utvikle vellykkede smarte byer involverer koordinering og tilstedeværelse av ulike team i byer, spesielt de som er involvert i celletårn, mobiltelefonproduksjon og sikkerhetsresponsgrupper, som er det sesjonspanelet samlet for å diskutere spesielt på torsdag.

CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet)

Carla Bailo, president og administrerende direktør for Center of Automotive Research, var vertskap for sesjonen bestående av paneldeltakere fra hvert av disse viktige teamene for å bestemme hver enkelt rolle i å skape en vellykket smart by.

Med 70% av internett-ting (IoT) -enheter som forventes å bruke mobiltelefonforbindelser innen 2022, ser byer fremover for å finne den beste måten å håndtere og støtte teknologien, ifølge Ericssons Internet of Things-prognoserapport.

"Det er et stort mulighetsområde for oss i løpet av de neste tre til fem årene til å jobbe sammen som et økosystem for å virkelig hjelpe byer å skalere og gi verdi på en rettferdig måte, " sa panelmedlem Mike Zito, daglig leder for AT&T Smart Cities Business.

Mobiltårn

"I smarte byer eller i en bygning av forskjellige typer IoT-løsninger, ønsker vi å kunne tilby den infrastrukturen, " sa Knapp. "Det det starter med er rom, kraft og tilkobling - det er det grunnleggende vi gir ."

Knapp ga noen eksempler på de forskjellige teknologiske suksessene American Tower har opplevd over hele verden, men forklarte at teknologi egentlig ikke er den største bekymringen lenger når vi diskuterer smarte byer.

"Det er mye god teknologi, men den reelle muligheten her er å se på brukssaker og løsninger for kunder som virkelig tar lang tid på å komme på plass, " sa Knapp. "Det er menneskene i prosessdelen som er den mest utfordrende."

På mobiltårnssiden sa Knapp at mange av de innledende tilhengene med å utvikle smarte byer har å gjøre med personvern og reguleringsspørsmål. Måten å finne ut av om er gjennom prøving og feiling og bare å få folk i byen ombord, sa han.

Knapp beskrev arbeidet med et prosjekt i Paris, som begynte med at noen få mennesker spyttet ideer og prøvde ting ut. Da eksperimentene så suksess, begynte flere å bli med.

"Folk begynte å komme fra det operative samfunnet fordi de så at det var noe virkelig som skjedde i motsetning til bare møter og diskusjoner, " sa Knapp. "Det blir skitne av hendene dine med slags prøvelser som virkelig vil hjelpe folk i de byene at det er noe de kan dra nytte av."

Cellular produksjon

"Det vil definitivt ta en landsby for å få noen form for skala, " sa Zito.

Rollen til mobiltelefonprodusenter er åpenbart tilkobling, ifølge Zito.

"Tilkoblingsmuligheter er tråden som er vevd gjennom alle disse IoT-løsningene som hjelper deg å skape en smart by. Men vi har virkelig tatt tilnærmingen til å lage ende-til-ende-løsninger og fungere som en master systemintegrator for å hjelpe byer med å drive en strategi med helhetlige utfall, "la Zito til.

For å komme til et sted hvor byene drar mest nytte av denne teknologien, sa Zito støtte til borgermester eller bysjef var kritisk.

"Byer er fanget fra et ressursperspektiv, og tradisjonelt har de blitt kjørt i siloer, " sa Zito. "Hvor vi fant suksess er da vi hadde en ordfører eller bysjef som trodde på den smarte byens visjon og som visste at det var problemer som kunne løses ved hjelp av nyskapende teknologi. Det starter virkelig der."

Byer i spissen for å bli smarte byer har også en dedikert CIO eller CTO for å begynne å utvikle denne helhetlige strategien og snakke med de andre forskjellige teamene, inkludert celletårn og offentlig sikkerhet, sa Zito.

"Det er virkelig ordførerne eller bysjefene som kan kommunisere godt på tvers av de forskjellige avdelingene og involvere dem tidlig, mot å prøve å diktere noe ned fordi de prøver å bygge sin egen plattform til et annet formål som ser mest suksess, " han la til.

Sikkerhetsrespons

Sikkerhetens og responsens rolle er todelt når det gjelder diskusjonen om smarte byer på CES 2020, sa panelist Jennifer Harder, seniordirektør for produkt fra den første responderingsnettmyndigheten på FirstNet.

"Én som ser på smartby-konseptet og sier: 'Hei byer, hvis du skal bli smart, er offentlig sikkerhet en viktig komponent i det du gjør i det smarte byene-økosystemet.' Så tenk på de første respondentene dine og hvordan du utstyrer dem for å gjøre samfunnet til å fungere bedre samlet sett, "sa Harder.

"To, til og med utover bare byene selv og de statlige enhetene. 'Hei, industri, offentlig sikkerhet er en næring du kan utnytte. Hvordan har du gründere som kommer med ideer som kan være til nytte for den offentlige sikkerhetspersonen? Hvordan tenker du utviklere hva offentlig sikkerhet kan gjøre med teknologiene du har utviklet? '' la hun til.

"Vi kan ikke ha den ene brikken til å fungere uten den andre, " sa Harder. "Noen av områdene vi har sett gode suksesser er når offentlig sikkerhet er i stand til å artikulere et teknologibehov eller en ide som andre avdelinger, andre siloer og andre områder kan se en korrelasjonell fordel av."

I likhet med de to andre sektorene, sa Harder nøkkelen til vellykkede smarte byer er samarbeid.

Harder sa at styresamarbeidet utenfor den tradisjonelle silo for offentlig sikkerhet og videre gjennom fellesskapet ser ut til å få mer penger for de forskjellige teknologiene de ønsker å gjøre.

Hvis byer ønsker å bli smarte, må de kommunisere og samarbeide mellom team på en smart måte, ifølge paneldeltakerne.

For mer, sjekk Beskytt innovasjon og personvern og myndighetenes rolle på TechRepublic.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

  • CES 2020-roundup: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite (TechRepublic)
  • 2020 Tech-konferanser og arrangementer du kan legge til i kalenderen din (gratis PDF) (TechRepublic nedlasting)
  • 2020-budsjettforskningsrapport: Sikkerhet, skytjenester og digitalisering er de viktigste budsjettprioriteringene (TechRepublic Premium)
  • CES 2020 og videre: Hva du kan forvente (ZDNet)
  • Bilder: Alle de kule nye dingsene på CES 2020 (CNET)
Getty Images / iStockphoto
  • CES 2020: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com