De 3 mest verdifulle IT-ferdighetene som vil fremme karrieren din

Topp 5 måter å unngå IT-utbrenthet Tom Merritt tilbyr IT-arbeidere fem tips for å unngå å brenne ut på jobben.

Digital transformasjon har skiftet fra buzzword til nødvendighet, da CXOs innser vitaliteten til disse prosjektene for vellykket virksomhet. IT-ansatte kan bruke digitale transformasjonsprosjekter for å slå sammen tech med forretningsmessige mål og skape et effektivt, integrert resultat.

Siden ett av målene med digital transformasjon er å effektivisere IT-prosesser, blir mange tidligere kritiske IT-ferdigheter nå foreldet, og baner vei for et oppdatert IT-ferdighetssett.

"Det er viktigere å ha en balansert karrierearkitektur som ikke bare er avhengig av dybdekunnskap om teknologier, som raskt endrer seg hele tiden, " sa Eric Knipp, administrerende direktør for applikasjonsplattformen for plattformer for applikasjoner ved Gartner for teknisk fagfolk.

For at IT-fagfolk fortsetter å bevege seg oppover i bransjen, er det ikke sikkert teknologikompetanse alene. I stedet bør teknisk kunnskap fungere som grunnlaget for karrierearkitekturen, mens de også utvikler en kombinasjon av forretningskompetanse og visjon, sa Knipp.

Her er tre IT-ferdigheter dagens CXOs leter etter hos de ansatte.

1. Business intelligence og analyse

På både individuelt og industrielt nivå genererer mennesker nå enorme datamengder. Spørsmålet ligger i hvordan man kan tolke og bruke disse dataene produktivt i en virksomhet, sa Knipp. Denne informasjonen kan enkelt brukes til å forbedre levering av tjenester og opplevelser til kunder, men vanskeligheten er måten å utføre dette oppdraget på.

Mange bedrifter leter etter noen som vet hvordan de skal tolke og optimalisere forbrukernes online vaner, slik at selskapet kan appellere til publikum på en måte som vil få dem til å ønske å drive virksomhet i den organisasjonen, sa Knipp.

Imidlertid, "vi har ikke råd til å ansette analytikere for å finne ut av dette. Vi må dra nytte av analyseteknologier og maskinlæringsteknologier som er spesielt brukt i miljøer som vender kundene, " sa Knipp. "Maskinlæring er denne neste bølgen av forretningsintelligens og analyse, og folk som kan være kjent med det, noen ganger har de en datavitenskapelig bakgrunn, noen ganger har en programmeringsbakgrunn med mye statistikkforståelse. Det hele er basert på statistikk ."

2. Cloud tjenester og løsninger

Et av ferdighetsområdene som ser en betydelig reduksjon i oppmerksomhet, er infrastruktur og drift (I&O), sa Knipp. Cirka 30% av organisasjonene rapporterer at I&O er det første de kutter kostnader, la Knipp til. Virksomheten delegerer i stedet dette ansvaret til leverandører av skytjenester.

Å følge veksten av skytjenester i virksomheten er programvare som løsning (SaaS), som er et annet område fremtidsrettet IT-fagfolk bør hente ferdigheter inn.

"Det nærmeste vi klarer å levere et faktisk forretningsutfall er programvare, det er løsningen, " sa Knipp. "Som et resultat ser du en massiv vekst i anskaffelse og implementering av SaaS. Hva dette betyr for teknikeren som ønsker å ha en lang karriere, er at de trenger å bli ekspert på SaaS-integrasjon. SaaS-integrasjon er en enorm, enorm å bli en ekspert og bli virkelig verdifull i skytjenester og løsninger. "

3. Digitalisering og digital markedsføring

Digital markedsføring kompletterer ferdigheter innen forretningsintelligens og analyse - som alle har som mål å forbedre kundeopplevelsen. "All digital virksomhet virkelig betyr er at alle objekter som vi samhandler med i den fysiske verdenen til slutt vil ha en digital analog som vi kan spørre, som vi kan manipulere, " sa Knipp. "Det som virkelig betyr for virksomheter, er at det blir mer mulig å sette kunden i sentrum for alt vi gjør."

For å gjøre dette med hell, "Jeg må skreddersy mine kundeopplevelser til det du ønsker, basert på min forståelse av dine behov, slik at det kombineres med dette analytiske stykket som vi har, der vi kan gjøre forutsigelser, " la Knipp til.

IT-ansatte med kunnskap om både forretningsanalyse og digital markedsføring er en dobbel trussel for selskaper, da disse tech-ekspertene er i stand til å forstå teknologien, kunden og sluttmålene.

"Å bygge den sammenhengende, sammenhengende opplevelsen krever store ferdigheter for design av brukeropplevelse, moderne webapplikasjon og mobil applikasjonsutvikling, " sa Knipp. "Det krever å være veldig fortrolig med et utall APIer fra forskjellige SaaS-leverandører som du vil samle for å levere en produktiv løsning."

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com