De 20 viktigste IT-jobbene for fremtidens økonomi

Dette er de beste teknologiene for freelancejobber TechRepublics Alison DeNisco Rayome oppregner de mest etterspurte jobbene for freelance teknikere.

Liker det eller ikke, er nesten alle selskaper nå et teknisk selskap i noen henseende. Og det betyr at det er stor etterspørsel etter IT-jobber, men noen er mer betydningsfulle enn andre.

Ifølge en torsdag forskningsrapport fra IDC (sponset av Cisco), vil spesifikke roller heve seg over resten som det beste middelet for en IT-proff å fremme karrierepotensialet sitt. Etter å ha kartlagt IT-ansettelse av ledere og undersøkt omtrent 2 millioner IT-stillingsannonser for visse ferdigheter, utarbeidet IDC en liste over roller som vil ha størst fremtidig innvirkning.

Her er de 20 viktigste IT-rollene verden over for fremtiden.

SE: Ansettingssett: Datasystemanalytiker (Tech Pro Research)

 1. Security Management Specialist
 2. Nettverksingeniør / arkitekt
 3. Cyber ​​/ informasjonssikkerhetsingeniør / analytiker
 4. IoT Designer / Developer / Engineer
 5. Business Intelligence Architect / Developer
 6. Programvareutvikler / ingeniør
 7. Maskinlæringsdesigner / utvikler / ingeniør
 8. Data Engineer
 9. Transformasjonskonsulent
 10. Business Intelligence Analyst
 11. Endringsledelse
 12. Utvikler av mobilapplikasjoner
 13. Webutvikler
 14. Nettverks- / systemadministrator
 15. Systemanalytiker
 16. Database Arkitekt
 17. Data Scientist
 18. Datastøttespesialist
 19. Teknisk sjef / administrator for sosiale medier
 20. UI / UX Designer / Developer

I rapporten beordrer IDC dem også etter betydning i Nord-Amerika, Latin-Amerika, Vest-Europa og Asia / Stillehavet.

Så hva er det som driver veksten i disse spesielle rollene? I følge rapporten er det digital transformasjon. Teknologier som skyen, kunstig intelligens (AI), big data og Internet of Things (IoT) driver digital transformasjon; og sikkerhet og nettverkskompetanse er nødvendig for å støtte den. For IT-fagfolk betyr det at det er mange muligheter til å forbli etterspurt på arbeidsmarkedet i mange år fremover.

"I mange av disse rollene er det ferdighetsmangel, men IT-ansettelsesledere vil ikke vente, " heter det i rapporten. "De vil fylle disse stillingene med de beste dyktige IT-fagfolkene de kan finne. For å være klare for disse rollene, bør IT-fagfolk drive sine egne karrierer ved å bli sertifisert i områder organisasjoner er ute etter."

For mange roller kan CXOs velge å trene interne ansatte til å fylle dem hvis de ikke finner en ordentlig kandidat. For de som ønsker å bli ansatt, bør du imidlertid vurdere å oppsøke sertifiseringer, da 71% av ansettelsesansvarlige "tror at sertifiseringer øker tilliten til at kandidaten har ferdigheter / kunnskaper", heter det i rapporten.

De store takeawayene for teknologiledere:
 • Security Management Specialist, Network Engineer / Architect og Cyber ​​/ Information Security Engineer / Analyst er de tre viktigste IT-jobbene i fremtiden.
 • Veksten av digital transformasjon endrer de ønskede ferdighetene innen IT, og IT-fagfolk bør være oppmerksom.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com