De 20 hotteste frilansferdighetene som vil hjelpe deg med å lande en spillejobb

De 20 hotteste frilansferdighetene som vil hjelpe deg med å spille en spille Big data-tolkning er fortsatt et stort fokus for arbeidsgivere som leter etter kandidater, ifølge en Upwork-rapport.

Mer om Big Data

 • Datahåndtering: Et jukseark
 • Hvordan integrere robotprosessautomatisering i big data-prosjekter
 • Programmereren Hadley Wickham utpeker mangfoldet av R-samfunnet
 • Hvordan velge riktige dataanalyseverktøy: 5 trinn

Økningen av fleksibelt frilansings- og kontraktsarbeid har flere som flytter fra bedriftskontoret til spillejobben. Amerikanere brukte mer enn 1 milliard timer per uke på frilans i 2018, ifølge en Upwork-rapport. Storjobbing er spesielt populært blant unge ansatte, så frilansetall antas å øke når 61 millioner Gen Zers kommer inn i arbeidsstyrken i løpet av de neste årene.

Når spilleøkonomien anslås til å bli oversvømmet med nytt talent, vil konkurransen også øke for å sikre spillejobben, ifølge en ny Upwork-rapport som ble utgitt på tirsdag. For å hjelpe de ansatte med å forberede seg, utarbeidet rapporten følgende liste over de 20 raskest voksende ferdighetene i det amerikanske frilansjobbmarkedet i 4. kvartal 2018:

 1. Hadoop
 2. Dropbox API
 3. Genetiske algoritmer
 4. mikrobiologi
 5. Beregnelig språkvitenskap
 6. Certified Information Systems Security Professional (CISSP)
 7. Digital signalbehandling
 8. Intercom
 9. Interaktiv reklame
 10. Invision
 11. Ansattes opplæring
 12. Kubernetes
 13. OAuth
 14. Autodesk Revit
 15. App store optimalisering
 16. App-bruksanalyse
 17. Vue.js rammeverk
 18. Learning Management Solution (LMS) consulting
 19. 3D-skanning
 20. React.js rammeverk

De fleste av disse ferdighetene (75%) er helt nye på listen, noe som viser hvor raskt trender i teknisk industri og spillejobb i konserter svinger, heter det i rapporten. Tidligere var blockchain den hurtigst voksende og mest etterspurte ferdigheten for frilansarbeidere, men kronen har nå blitt tatt av big data - et verktøy som dominerer bedriften og viderefører forretningsanalyser.

"Bedrifter legger større vekt på ferdighetstrening, investerer i arbeidsstyrken de har i dag og den de vil trenge i morgen, " sier Stephane Kasriel, administrerende direktør i Upwork og medformann i World Economic Forum's Global Future Council on the New Social Kontrakt, i en pressemelding. "Frilansere vet at ferdigheter er det som betyr mest og er mer sannsynlig enn tradisjonelle ansatte å delta i ferdighetsrelatert utdanning."

Hvis du er interessert i å oppnå ferdigheter med store data, kan du sjekke denne TechRepublic-artikkelen for råd om hvordan du kan velge riktig datavitenskapsprogram.

De store takeawayene for teknologiledere:

 • Populariteten til freelancing kan føre til talentmangel i spillejobben. - Opparbeidelse, 2019
 • Big data toppet listen over de hotteste frilansingsferdighetene i 4. kvartal 2019. - Upwork, 2019

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com